• 11 apr 2019

  Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

  Er du klar til eventyr i Brasilien? I dag har jeg fundet billige flybilletter til Rio de Janeiro – og det skal selvfølgelig udnyttes. Så jeg har sammensat en lækker rejse rundt i noget af Brasilien. Du kan blandt andet komme til at opleve livlige og farverige Rio, spændende Manaus, der ligger lige i hjertet af Amazonas, storbystemning i Sao Paulo og de enestående Iguazú vandfald lige på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Så hvis du er klar til fascinerende Brasilien, vilde naturoplevelser, smukke strande, tropisk jungle, en spændende kultur, musik, dans og lækre madoplevelser, ja så er dette et oplagt rejsemål for dig!

  Rundrejse i Brasilien
  april - juni & august - december
  4.403 kr.
  København
  Rio de Janeiro
  Fly fra Manaus til Sao Paulo
  514 kr.
  Fly fra Sao Paulo til Iguazú
  421 kr.
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  2.570 kr.
  Indenrigsfly
  1.833 kr.
  Total (pr.person)
  4.403 kr.

  Oplev Brasilien

  Hvis du trænger til at få en på opleveren, så er Brasilien stedet for dig! Jeg har som sagt fundet vildt billige billetter tur/retur til Rio de Janeiro. Dette bliver startpunktet på din rejse rundt i noget af Brasilien – du kan nemlig rejse ret billigt rundt med indenrigsfly. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor meget du vil se og opleve af det kæmpe land – og også hvor længe du vil opholde dig de forskellige steder. Mit eksempel er blot ment som inspiration.

   

  Udgangspunkt i hele rejser er super billige fly, som jeg har fundet med Norwegian til Brasilien. Her finder du billetter fra slutningen af april – juni og igen fra slut august til start december. Priserne ligger fra 2.570 – 3.200 kr. Alle afgangene er med en mellemlanding og har en lidt varierende rejsetid på 13-20 timer. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 04.11. – 18.11. til kun 2.570 kr. inkl. håndbagage. De billigste billetter finder du fra slutningen af august til starten af december, hvor der er masser af afgange fra 2.570 – 2.900 kr.

   

  Rio de Janeiro

   

  Hvad skal man sige? Rio er et af verdens mest kendte storbyer og et must see! Kristus-statuen, Corvocadoen og Sukkertoppen er nogen af byens absolutte highlights. Jeg kan også anbefale en tur gennem en af byens favelas – dog kun med en guide og aldrig om natten! Om aftenen skal man en tur til Copacabana eller Ipanema-stranden. Her spiller folk fodbold og volleyball indtil solnedgang, hvorefter der bliver fejret igennem natten langs strandpromenaden. Et andet must see er en bådtur til Guanabara Bay, hvorfra man har den allervildeste udsigt over byen!

  Hotel i Rio de Janeiro

  Manaus

   

  Velkommen i junglen! Manaus er en storby midt i Amazonas og den perfekte udgangspunkt til at opdage junglen. Her er der både en skøn storbystemning med en livlig havn, barer og restauranter og lige udenfor bygrænsen venter spændende Amazonas på dig. Du skal helt klart på en sejltur gennem de mange kanaler og for at opleve områdets vilde dyreliv med blandt andet alligatorer, lyserøde flod-delfiner, eksotiske fugle, aber, fugleedderkopper og giftige frøer .. Okay, måske står et møde med edderkopper og frøer ikke højst på din ønskeliste, men Amazonas er så meget et besøg værd!

  I Manaus findes der masser af turarrangører som tilbyder sådan en tur til omkring 300 kr. for en heldagstur.

  Flybilletter til Manaus findes til omkring 400-700 kr. året rundt.

  Du kan også opleve “Meeting of Waters” (Encontro das Águas). Her mødes 2 floder – Rio Negro (helt sort flod) og Rio Solimoes (en lysere mudret flod). Selvom floderne møder hinanden, så “blandes” de ikke. Det vil sige, at du kan opleve en flod, der er opdelt i 2 – en mørk og en lys del – meget fascinerende syn!

  Det kan også stærkt anbefales at tage et par nætter i en junglelodge, hvor man bor midt i regnskoven.

   

   

  Sao Paulo

  Efter nogle dage i fantastiske Amazonas, så bliver det grønne udskiftet med storby og masser af liv. Sao Paolo er en storby – og med stor mener jeg ca. 15 millioner mennesker stor. Byen er i sig selv ikke den kønneste og kan slet ikke sammenlignes med Rio. Men alligevel er der rigeligt at se og opleve med masser af af museer, farverig street art, grønne spots, shopping, markeder og lækre madoplevelser – både streetfood, restauranter og gourmet. Prøv f.eks. “Municipal Market”, som er som sendt fra himlen til dig, der elsker mad!

  Desuden kan det anbefales at tage en tur til Santos, som er strandbyen udenfor Sao Paolo.

  Hvis du ikke er hooket på Sao Paolo kunne man i princippet flyve tilbage til Rio istedet for. Billetter til begge byer fra Manaus plejer at ligge mellem 500-800 kr. året rundt. Begge byer er også det perfekte udgangspunkt til det næste stop på turen gennem dette fantastiske land!

  Hotel i Sao Paulo
  kr.

  Iguazú Vandfaldene

  Fra storbyliv til fantastiske naturoplevelser igen – turen går nu til Iguazú vandfaldene. Her har jeg fundet billetter fra Sao Paulo til Foz do Iguacu – her ligger billetterne generelt mellem 400 – 500 kr.

   

  Iguazú vandfaldene (der er hele 275 vandfald) fylder faktisk så meget, at de både ligger i Brasilien, Argentina og Paraguay – hvilket også gør det muligt at opleve dem på flere forskellige måder. Fra den brasilianske side får du et større “overblik” og et super udsigt over vandfaldene. Vil du tættere på, så kommer du det på den argentinske side. Her kan du via gangbroer komme helt tæt på – og er det ikke tæt nok, så kan du også tage på en bådtur, hvor du med garanti kommer til at mærke naturens kræfter.

   

  Fra Foz do Iguacu kan du igen tage et fly til Rio de Janeiro, hvorfra du flyver hjem til Danmark igen. Flyvene mellem Foz do Iguacu og Rio koster ca. 400 – 500 kr.

  Hotel ved Foz do Iguacu
  kr.

  Sikkerhed

  Elefanten i rummet – sikkerhed i Brasilien. Når man tænker Brasilien tænker man hurtigt favelas med bandekriminalitet – og mens det helt klart er en del af Brasilien er det ikke hele historien. Man kan sagtens rejse igennem Brasilien uden at man hele tiden skal kigge sig over skulderen og de fleste turister oplever en problemfrit rejse. Men selvfølgelig skal man bruge sin sund fornuft. F.eks. at man ikke tager alene ud om natten – og slet ikke i områder man ikke kender til, gemme sine værdigenstande, osv.

  Pas og visum i Brasilien

  Brasilien er visumfrit for turister i maksimalt 90 dage. Men vær opmærksom på, at hvis du besøger landet af andre årsager end turistferie, er visum påkrævet.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi sikkervaccination.dk og bliv ført ajour med de vacciner, du skal bruge i Brasilien.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

  1. Bent Schrøder says:

   Iguazu opleves bedst fra den argentinske side. Tag bussen fra Brasilianske Fos Do Iguazu. Grænsekontrol går let. På argentinsk side opleves bl.a. det imponerende Devils Throat.

  2. Leif Krabbe says:

   Vi er ægtepar midt i 60’ erne som gerne vil have Rejsespejder hjælp til rundrejsen Brasilien -med fly, hoteller og udflugter. Gerne i november 19- og gerne til pensionistpriser
   Pf tak
   Birthe og Leif Krabbe

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Leif og Birthe,
    Det lyder da fantastisk, at I vil på rundrejsen til Brasilien 🙂
    Nu ved jeg ikke, hvor meget I kender til Rejsespejder i forvejen, men Rejsespejder er en rejseinspirationsblog, hvor jeg skriver om spændende og billige rejser – tit sammensat med billige fly og billige hoteller. Så er det op til læseren at booke rejsen selv (som regel fly og hotel separat) via de links der er i artiklerne 🙂
    Derfor kan jeg desværre heller ikke sammensætte og booke noget specifikt til jer. Så skal I have fat i et rejsebureau. Jeg håber det giver mening, ellers siger I bare til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂