Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.403 kr.
Brasilien-slider-vandfald
Fly

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Fly |

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Er du klar til eventyr i Brasilien? I dag har jeg fundet billige flybilletter til Rio de Janeiro – og det skal selvfølgelig udnyttes. Så jeg har sammensat en lækker rejse rundt i noget af Brasilien. Du kan blandt andet komme til at opleve livlige og farverige Rio, spændende Manaus, der ligger lige i hjertet af Amazonas, storbystemning i Sao Paulo og de enestående Iguazú vandfald lige på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Så hvis du er klar til fascinerende Brasilien, vilde naturoplevelser, smukke strande, tropisk jungle, en spændende kultur, musik, dans og lækre madoplevelser, ja så er dette et oplagt rejsemål for dig!

Rundrejse i Brasilien

april – juni & august – december

4.403 kr.

København ✈ Rio de Janeiro

Fly til Rio de Janeiro

2.570 kr.

Fly fra Rio til Manaus

397 kr.

Fly fra Manaus til Sao Paulo

514 kr.

Fly fra Sao Paulo til Iguazú

421 kr.

Fly fra Iguazú til Rio

501 kr.

Fly

2.570 kr.

Andet

1.833 kr.

Total (pr. person):

4.403 kr.

Oplev Brasilien

Hvis du trænger til at få en på opleveren, så er Brasilien stedet for dig! Jeg har som sagt fundet vildt billige billetter tur/retur til Rio de Janeiro. Dette bliver startpunktet på din rejse rundt i noget af Brasilien – du kan nemlig rejse ret billigt rundt med indenrigsfly. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor meget du vil se og opleve af det kæmpe land – og også hvor længe du vil opholde dig de forskellige steder. Mit eksempel er blot ment som inspiration.

Udgangspunkt i hele rejser er super billige fly, som jeg har fundet med Norwegian til Brasilien. Her finder du billetter fra slutningen af april – juni og igen fra slut august til start december. Priserne ligger fra 2.570 – 3.200 kr. Alle afgangene er med en mellemlanding og har en lidt varierende rejsetid på 13-20 timer. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 04.11. – 18.11. til kun 2.570 kr. inkl. håndbagage. De billigste billetter finder du fra slutningen af august til starten af december, hvor der er masser af afgange fra 2.570 – 2.900 kr.

Rio de Janeiro

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Hvad skal man sige? Rio er et af verdens mest kendte storbyer og et must see! Kristus-statuen, Corvocadoen og Sukkertoppen er nogen af byens absolutte highlights. Jeg kan også anbefale en tur gennem en af byens favelas – dog kun med en guide og aldrig om natten! Om aftenen skal man en tur til Copacabana eller Ipanema-stranden. Her spiller folk fodbold og volleyball indtil solnedgang, hvorefter der bliver fejret igennem natten langs strandpromenaden. Et andet must see er en bådtur til Guanabara Bay, hvorfra man har den allervildeste udsigt over byen!

Hotel i Rio de Janeiro

Manaus

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Velkommen i junglen! Manaus er en storby midt i Amazonas og den perfekte udgangspunkt til at opdage junglen. Her er der både en skøn storbystemning med en livlig havn, barer og restauranter og lige udenfor bygrænsen venter spændende Amazonas på dig. Du skal helt klart på en sejltur gennem de mange kanaler og for at opleve områdets vilde dyreliv med blandt andet alligatorer, lyserøde flod-delfiner, eksotiske fugle, aber, fugleedderkopper og giftige frøer .. Okay, måske står et møde med edderkopper og frøer ikke højst på din ønskeliste, men Amazonas er så meget et besøg værd!

I Manaus findes der masser af turarrangører som tilbyder sådan en tur til omkring 300 kr. for en heldagstur.

Flybilletter til Manaus findes til omkring 400-700 kr. året rundt.

Du kan også opleve “Meeting of Waters” (Encontro das Águas). Her mødes 2 floder – Rio Negro (helt sort flod) og Rio Solimoes (en lysere mudret flod). Selvom floderne møder hinanden, så “blandes” de ikke. Det vil sige, at du kan opleve en flod, der er opdelt i 2 – en mørk og en lys del – meget fascinerende syn!

Det kan også stærkt anbefales at tage et par nætter i en junglelodge, hvor man bor midt i regnskoven.

Hotel i Manaus

Sao Paulo

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Efter nogle dage i fantastiske Amazonas, så bliver det grønne udskiftet med storby og masser af liv. Sao Paolo er en storby – og med stor mener jeg ca. 15 millioner mennesker stor. Byen er i sig selv ikke den kønneste og kan slet ikke sammenlignes med Rio. Men alligevel er der rigeligt at se og opleve med masser af af museer, farverig street art, grønne spots, shopping, markeder og lækre madoplevelser – både streetfood, restauranter og gourmet. Prøv f.eks. “Municipal Market”, som er som sendt fra himlen til dig, der elsker mad!

Desuden kan det anbefales at tage en tur til Santos, som er strandbyen udenfor Sao Paolo.

Hvis du ikke er hooket på Sao Paolo kunne man i princippet flyve tilbage til Rio istedet for. Billetter til begge byer fra Manaus plejer at ligge mellem 500-800 kr. året rundt. Begge byer er også det perfekte udgangspunkt til det næste stop på turen gennem dette fantastiske land!

Hotel i Sao Paulo

Iguazú Vandfaldene

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Fra storbyliv til fantastiske naturoplevelser igen – turen går nu til Iguazú vandfaldene. Her har jeg fundet billetter fra Sao Paulo til Foz do Iguacu – her ligger billetterne generelt mellem 400 – 500 kr.

Iguazú vandfaldene (der er hele 275 vandfald) fylder faktisk så meget, at de både ligger i Brasilien, Argentina og Paraguay – hvilket også gør det muligt at opleve dem på flere forskellige måder. Fra den brasilianske side får du et større “overblik” og et super udsigt over vandfaldene. Vil du tættere på, så kommer du det på den argentinske side. Her kan du via gangbroer komme helt tæt på – og er det ikke tæt nok, så kan du også tage på en bådtur, hvor du med garanti kommer til at mærke naturens kræfter.

Fra Foz do Iguacu kan du igen tage et fly til Rio de Janeiro, hvorfra du flyver hjem til Danmark igen. Flyvene mellem Foz do Iguacu og Rio koster ca. 400 – 500 kr.

Hotel ved Foz do Iguacu

Sikkerhed

Elefanten i rummet – sikkerhed i Brasilien. Når man tænker Brasilien tænker man hurtigt favelas med bandekriminalitet – og mens det helt klart er en del af Brasilien er det ikke hele historien. Man kan sagtens rejse igennem Brasilien uden at man hele tiden skal kigge sig over skulderen og de fleste turister oplever en problemfrit rejse. Men selvfølgelig skal man bruge sin sund fornuft. F.eks. at man ikke tager alene ud om natten – og slet ikke i områder man ikke kender til, gemme sine værdigenstande, osv.

Pas og visum i Brasilien

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi sikkervaccination.dk og bliv ført ajour med de vacciner, du skal bruge i Brasilien.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle flyOplev Brasilien: 2 uger i Rio de Janeiro, Manaus, Sao Paulo og Iguazu til kun 4.403 kr. inkl. alle fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud