• 20 jul 2017

  Oplev Afrikas perle: billige fly til Uganda til kun 3.098 kr. tur/retur inkl. bagage

  Leder du efter uforglemmelige oplevelser? I dag har jeg fundet et eventyr til en af Afrikas smukkeste skatte! Uganda er helt sikkert et turistmål, der er på vej frem blandt de afrikanske lande og landet har rigtig meget at byde på af fantastiske natur- og dyreoplevelser. Smukke bjerglandskaber, Victoriasøen, vandfald, actionoplevelser såsom rafting og bungeejumping og ikke mindst er det også her du kan beundre de sidste bjerggorillaer. I dag har jeg fundet rigtig billige fly til Uganda, så du kan opleve dette spændende land!

  Billige fly til Uganda
  september - marts
  3.098 kr.
  København
  Entebbe/Kampala
  Fly til Uganda
  inkl. 20 kg bagage
  3.098 kr.

   Fly

  momondo.dk har jeg lige nu fundet billige flybilletter fra København til Ugandas hovedstad Kampala til kun 3.098 kr. inkl. 20 kg bagage, og der findes billetter til denne pris fra september og helt frem til marts 2018.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.09. – 25.09.
  • 13.09. – 26.09.
  • 16.09. – 01.10.
  • 21.09. – 05.10.
  • 10.10. – 18.10.
  • 01.11. – 15.11.
  • 07.11. – 28.11.
  • 05.12. – 19.12.
  • 09.01. – 23.01.
  • 30.01. – 13.02.
  • 06.02. – 20.02.
  • 20.02. – 06.03.
  • 06.03. – 20.03.
  • Og mange flere

   

  Rejsetips

  Det er ikke uden grund, at Uganda er kendt som “The Pearl of Africa” – landet byder på så mange unikke oplevelser. Her kan du blandt andet opleve “Murchison Falls”, verdens mest kraftige vandfald, “Kibale National Park”, “Rwenzori Mountains”, der er den højeste bjergkæde i Afrika, safari og hvis du er vild med action, så skal du tage til byen Jinja – her kan du bland andet prøve bungeejumping ved Nilen eller White Water Rafting.

   

  Gorilla-trekking

  En af landets største naturoplevelser findes i Bwindi Nationalpark, hvor man kan komme på Gorilla-trekking-ture. Der er mindre end 900 bjerggorillaer tilbage i verden og omkring halvdelen lever i Bwindi Nationalpark i Uganda. Hvis du skulle have lyst til at opleve bjerggorillaerne i deres eget habitat, skal du have tilladelse fra myndighederne i Uganda. Denne koster 450 dollar i april, maj og november og 600 dollar resten af året. Desuden skal du også på en guidet tur med en autoriseret guide. F.eks. kan du få en 3 dages trekking-tur til 450 dollars her – det er ikke helt billigt at se disse sjældne primater, men det er til gengæld en oplevelse for livet. Pga. min egen gyldne regel (“skriv kun om rejser du selv ville benytte dig af”), havde jeg lidt svært ved at vurdere, om jeg ville skrive om det her eller ej. Som altid med sådanne dyreoplevelser kan det være en smule ambivalent, da man jo aktivt træder ind i en del af dyrenes verden, men samtidig er du også med til at støtte op om formålet at bevare disse gode forhold for bjerggorillaerne. Så man skal selvfølgelig gøre op med sig selv, hvad man synes om det. Og hvis man vælger at tage på en sådan tur, skal man helst vælge en udbyder, som arbejder bæredygtigt og støtter op om både gorillaernes forhold og den lokale befolkning.

   

  Transport i Uganda

  Uganda har et forholdsvis velfungerende offentlig transportsystem og du kan komme med busser til de fleste steder i landet – dog tager det også forholdsvis lang tid at rejse på denne måde. Den nemmeste og mest effektive måde at komme fra A til B er enten at leje en bil (med firehjulstræk) eller at hyre en chauffør.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her