Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 876 kr.
Banner-6-1080x1080
Fly

Opdag Mellemøstens perle: Fly til Oman fra kun 876 kr. tur/retur

Fly |

Opdag Mellemøstens perle: Fly til Oman fra kun 876 kr. tur/retur

Oman i det østlige hjørne af den Arabiske Halvø er så småt begyndt at få lidt ekstra opmærksom fra rejsefolket. 🛩️ Og det er mere end fortjent, at Oman omsider kommer lidt på dagsordenen. Landets rige kultur og nærmest overjordiske skønhed overrasker langt de fleste, der rejser dertil. Bjerge, kystlinjer, ørkener, fantastisk arkitektur og et enestående dyreliv kommer helt sikkert til at spille nogle af hovedrollerne i enhver ferie til det gæstfrie land – du kan derfor godt glæde dig til at udforske Oman! Hvis du nu drømmer om at rejse til Oman, har jeg endda gjort alt forarbejdet for dig. Jeg har nemlig fundet en række superbillige fly til Oman! ☀️

** OPDATERING ** Det er selvfølgelig et meget vildt tilbud, så de billigste billetter bliver meget hurtig udsolgt. Der er dog stadig en del i april og især maj. Så leg lidt med datoerne. Jeg har her kl. 15.30 opdateret artiklen med et nyt link til en af de billige afgange 🙂

Opdag smukke Oman

april – oktober

fra

876 kr.

✈️ Fra København

💥 Billige afgange

🦜🦪 Overset rejseperle – fantastisk natur

Billige fly til Oman

inkl. håndbagage

876 kr.

Billige fly til Oman

I dag er jeg faldet over et vildt tilbud på fly til Oman!

Fra København kan du nemlig finde billige billetter hos lavprisflyselskabet Pegasus. Mens andre flyselskaber som Lufthansa, Turkish Airlines, Etihad og Qatar Airways typisk kræver mellem 3.500 og 5.000 kr. for returbilletter til Oman, så udbyder Pegasus en del billetter til under 1.000 kr.!

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra tirsdag den 9. april til den 16. april. På disse datoer koster flybilletterne kun 876 kr. inkl. håndbagage.

I prisen er der, som med de fleste andre lavprisselskaber en lille hånbagage med i prisen, har du brug for at have mere med, kan det tilkøbes i bookingprocessen.

Fly til Oman – billigste rejsedatoer

 • 13.03. – 20.03/21.03.
 • 02.04. – 10.04.
 • 09.04. – 16.04.
 • 11.04. – 22.04.
 • 15.04. – 22.04.
 • 16.04. – 24.04.
 • 30.04. – 07.05.
 • 07.05. – 15.05.
 • og flere

Hoteller i Muscat og Oman

Oman vil være et oplagt land at rejse lidt rundt i. Det er et af verdens sikreste lande, og befolkningen er meget gæstfri. Herunder kan du lede efter hoteller i hovedstaden Muscat, hvor du ankommer den første dag.

Hotel i Muscat

1.569 kr.


Fly til Oman – billeder fra landet

Fly til Oman

Bimmah Sinkhole

Fly til Oman

Wadi Tiwi

Fly til Oman

Misfat Al Abriyeen

Fly til Oman

Strandene i Oman

Fly til OmanOplevelser i Oman

Oman er fyldt med fascinerende oplevelser. Og vil du gerne inspireres, så smut forbi GetYourGuide. De tilbyder et hav af forskellige ture, aktiviteter og oplevelser. 🌞

Ture og aktiviteter

Pas, visum og corona

Det er visumfrit at opholde sig i Oman i op til 14 dage som dansk turist. Det kan du læse mere om på fm.gov.om.

Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed.

Skal du opholde dig i mere end 14 dage i Oman, kan du læse mere om visum på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Opdag Mellemøstens perle: Fly til Oman fra kun 876 kr. tur/returOpdag Mellemøstens perle: Fly til Oman fra kun 876 kr. tur/retur

Kommentarer (4)

 1. R

  Rie Rørup

  De priser på flybilletter I angiver holder aldrig og det undrer mig. Jeg plejer at være ret hurtig og denne artikel er lagt op i går, men prisen på linket er 1786 i dag og sådan er det altid. Priserne er dobbelt så høje, når jeg tjekker. Det holder altså ikke.

  25. jan 2024 kl. 8:58
  1. s

   soeren

   Hej Rie 🙂

   Tak for din kommentar.

   Jeg forstår fuldstændig din frustration. Faktisk deler jeg den i mange tilfælde – for det er også frustrerende for mig at skrive en artikel om billige flybilletter, hvis de kort tid efter stiger i pris.

   Der er bare desværre ikke så meget, man kan gøre ved disse prisændringer. Flypriser reguleres nemlig hele tiden – helt automatisk – efter udbud og efterspørgsel.

   Så hvis du oplever, at flybilletterne i en artikel er steget i pris, kan du gøre, som Mathilde skriver.

   For at hjælpe så meget som muligt laver som regel en liste med eksempler på rejsedatoer, hvor jeg selv har været i stand til at finde billige flybilletter. Dem kan du altid give et skud. Listen er dog ikke udtømmende, så du skal også være velkommen til prøve med helt andre datoer. Og jo flere forskellige datoer du prøver, jo større er chancen for at finde et par billige flybilletter 🙂

   Til sidst vil jeg også lige indskyde, at de allerbedste tilbud som regel også er dem, der ryger hurtigst.

   Jeg håber, at dette svar hjalp en smule. Men hvis der er andet, der undrer dig, må du endelig sige til 🙂

   26. jan 2024 kl. 9:00
 2. M

  Mathilde

  Hej Rie,
  Jeg har netop i dag bestilt billetter til Oman efter at have set tilbuddet her på Rejsespejder – og jeg købte 3 billetter til under 900 kr per stk. Det var ikke længere muligt på alle datoer nævnt i opslaget, men der var mange datoer i maj måned hvor returbilletter koster lige under 900 kr. Søg lidt tålmodigt og fleksibelt og du skal finde:)

  25. jan 2024 kl. 18:50
  1. s

   soeren

   Hej Mathilde 🙂

   Tak for din kommentar!

   Hvor er det fedt, at du skal til Oman – og tillykke med de billige billetter 😉

   Du skal også have mange tak for at forklare, hvordan du gjorde. Det kunne jeg ikke have gjort bedre selv 😀

   26. jan 2024 kl. 8:24

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud