Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.447 kr.
Sri-Lanka-banner
Pakkerejser

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Pakkerejser |

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Er det ikke på tide at få sat flueben ved en ny destination på din bucket list? Her tænker jeg helt præcist på Sri Lanka – den lille, dråbeformede ø lidt sydøst for Indien! Og når jeg siger lille, er det primært i forhold til nabolandet Indien – faktisk er Sri Lanka halvanden gang større end Danmark. Men selvom øen er relativt lille, er Sri Lanka et sandt skatkammer af unikke oplevelser! Du finder således hele 8 UNESCO World Heritage Sites på øen – så der er i den grad mulighed for at gå på opdagelse.

En strand-elskers paradis, fascinerende kulturhistorie, et enestående dyreliv og gode forhold til surfing – det må helt klart være nogle af de nøgleord, der beskriver Sri Lanka allerbedst! Det er uden tvivl en af jordens topdestinationer!

Drømmerejse til Sri Lanka

januar – marts

fra

4.447 kr.

København ✈ Colombo

Billige fly til Sri Lanka

inkl. 23 kg bagage

Hotel på Sri Lanka

900 kr.

Hotel

900 kr.

Fly

3.547 kr.

Total (pr. person):

4.447 kr.

Fly

Jeg har en rigtig god nyhed til dig i dag! Jeg har nemlig fundet billige fly fra København til Sri Lanka fra januar og frem til marts. En perfekt anledning til at få streget en destination af bucket listen. Det er LOT Polish Airlines, der udbytter de billigste billetter fra ca. 3.400 – 3.700 kr. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland. Herfra starter priserne fra ca. 5.400 kr.

I eksemplet har jeg fundet en afgang fra København fra onsdag den 4. marts til lørdag den 14. marts til 3.547 kr. inkl. 23 kg indchecket bagage. Fordi du flyver med LOT, har du hver vej en enkelt mellemlanding i Warszawa på ca. 3,5 time. Du ender derfor med fine flytider 14 – 15 timer.

Ovenstående rejseeksempel er med fly fra København fra den 04.03. – 14.03. – her får du eksempler på andre billige rejsedatoer (husk at hotelpriser kan variere afhængig af rejsedatoerne). Jeg har taget udgangspunkt i en rejse på 9 nætter, men det er selvfølgelig helt op til dig, om du eksempelvis ønsker en længere rejse til Sri Lanka, hvilket også sagtens kan anbefales.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 17.01. – 27.01.
 • 21.01. – 31.01.
 • 31.01. – 10.02.
 • 01.02. – 11.02.
 • 16.02. – 26.02.
 • 23.02. – 03.03.
 • 28.02. – 12.03.
 • 06.03. – 19.03.
 • 18.03. – 28.03.
 • 20.03. – 28.03.
 • Og flere


Hotel

Hotel helt ud til stranden – lyder det ikke godt? Det er i hvert fald, hvad jeg her har fundet til dig i dag. Du kommer til at bo på det anmelderroste 3* Amethyst Resort Passikudah (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers Choice 2019”). Og her vil jeg særligt understrege beliggenheden, for du er et stenkast fra den uberørte Passikudah Beach, som ligger lige uden for resortet. Hvis du ikke er fan af sand under fødderne, kan jeg trøste dig med, at du også kan hoppe i den lækreste (og store!) pool. Dén skal du glæde sig til at se billeder af!

Du bliver indkvarteret på et dejlig stort værelse, hvor du også har dit eget opholdsområde. Hvor lækkert er det ikke lige, at du har så meget plads? Derudover er der også sørget for aircondition, TV, wi-fi og dit eget badeværelse. Særligt værelserne er blevet rost til skyerne af tidligere gæster, hvor ord som ”fremragende” og ”fantastisk” bliver brugt til at beskrive dem. Ej at forglemme udsigten fra dit værelse – lige uden for dit værelse løber den skønneste flod, og den kan du stå op til hver morgen og nyde morgenkaffen. Dét er, hvad jeg vil kalde for en god start!

Et 9-nætters ophold fra torsdag den 5. marts til lørdag den 14. marts koster 1.800 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 900 kr. pr. person. Vil du gerne opgradere dit værelse, så du har udsigt til havet i stedet for, koster værelset 1.106 kr. pr. person (2.200 kr. i alt). Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt på de 200 – 250 kr. pr. nat.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sri Lanka, skal du selvfølgelig være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Transport til/fra lufthavnen

Når du ankommer til Colombo Lufthavn, har du en længere køretur til hotellet. Hotellet ligger nemlig lige skråt overfor på den anden side af øen. Jeg vil anbefale en taxa – for selvom det kommer til at koste lidt, så synes jeg personligt, det er en fair pris, når turen tager ca. 4,5 time. Turen vil ca. komme til at koste 350 kr. pr. person.

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

Visum i Sri Lanka

Der er visumpligt i Sri Lanka. Du kan lave en online ansøgning her. Yderligere information om pas og visum i Sri Lanka kan du læse meget mere om på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.


Billeder fra Sri Lanka

Sigiriya Lion Rock – løveklippen midt i landet

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Du vil opleve et rigt dyreliv med bl.a. en masse elefanter

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Og du vil møde perfekte sandstrande!

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. flyOplev eventyrlige Sri Lanka: 9 nætter på et dejligt 3,5* strandresort fra kun 4.447 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud