• 08 jun 2018

  Opdag eventyrlige Sri Lanka: 8 dage på lækkert 4* hotel til kun 4.077 kr. inkl. fly og morgenmad

  Er det ikke på tide at få sat flueben ved en ny destination på din bucket list? Her tænker jeg helt præcist på Sri Lanka – den lille, dråbeformede ø lidt sydøst for Indien! Og når jeg siger lille, er det primært i forhold til nabolandet Indien – faktisk er Sri Lanka halvanden gang større end Danmark. Men selvom øen er relativt lille, er Sri Lanka et sandt skatkammer af unikke oplevelser! Du finder således hele 8 UNESCO World Heritage Sites på øen. Sri Lanka har alt fra smukke, forhistoriske templer til smukke palmefyldte sandstrande, et enestående dyreliv og en fascinerende kulturhistorie! Uden tvivl en af jordens topdestinationer!

  Opdag Sri Lanka
  september - december
  4.077 kr.
  København
  Colombo
  Hotel på Sri Lanka
  f.eks. det anmelderroste 4* Hotel Tangerine Beach
  1.101 kr.
  Billige fly til Sri Lanka
  inkl. 23 kg bagage
  2.976 kr.
  Hotel
  1.101 kr.
  Fly
  2.976 kr.
  Total (pr.person)
  4.077 kr.

  Hotel

  Hotel helt ud til stranden – lyder det ikke godt? Det er i hvert fald, hvad jeg her har fundet til dig på trivago.dk. Og ikke bare et hvilket som helst hotel, men det 4* og meget anmelderroste Hotel Tangerine Beach (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award).

  Hotel Tangerine Beach ligger i Kalutara ca. 60 km syd for Colombo. Her får du lækre deluxe-værelser med eget badekar, balkon og aircondition. Hotellet har desuden en lækker udendørs pool, spa og wellness, et fitnesscenter og tennisbaner – og så ligger det som sagt helt ud til stranden! Så du får virkelig en lækker beliggenhed (du kan godt glæde dig til billederne længere nede).

  Prisen for et deluxe-dobbeltværelse i 7 nætter er 2.201 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.101 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sri Lanka, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet billige fly fra København til Sri Lanka. Det er Ukraine International, der udbyder billetter til ca. 2.900 – 3.500 kr. inkl. bagage. Jeg har f.eks. fundet billetter i efterårsferien fra København den 14.10. til 22.10. til kun 2.976 kr. inkl. 23 kg bagage.

  Du kan finde de billige billetter fra september og frem til starten af december. Fordi du flyver med Ukraine International, har du hver vej en enkelt mellemlanding i Kiev på ca. 4 timer. Således ender du med fine flytider på 14 – 16 timer.

  Jeg har generelt haft held med at finde de billige flybilletter med afrejse på søndage og hjemrejse på mandage. På den måde kan du finde rejser med enten 8 eller 15 dage i Sri Lanka.

  Ovenstående rejseeksempel er med fly fra København fra den 14.10. – 22.10. – her får du eksempler på andre billige rejsedatoer (husk at hotelpriser kan variere afhængig af rejsedatoerne)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.09. – 10.09.
  • 09.09. – 17.09.
  • 16.09. – 24.09.
  • 23.09. – 01.10.
  • 30.09. – 08.10.
  • 07.10. – 15.10.
  • 14.10. – 22.10.
  • 04.11. – 12.11.
  • 11.11. – 19.11.
  • 25.11. – 03.12.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du kommer til Colombo Lufthavn, kan du tage en bus (nr. 187) til Colombo Fort – det koster omkring 5 kr. Derefter kan du tage toget mod Galle/Matara og så stå af i Kalutara. Det koster ca. 9 kr. Alternativt kan du også bare tage en taxi til hotellet.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Opdag eventyrlige Sri Lanka: 8 dage på lækkert 4* hotel til kun 4.077 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Søren M. Madsen says:

   Hej

   Tak for interessant opslag. Ved du om der er mulighed for mellemlanding i Kiev, og med mulighed for overnatning(er)?

   Pft

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Søren 🙂

    Flyene her er med en mellemlanding i Kiev hver vej. Men det er kun på 4 timer, så der når du næppe at opleve andet en lufthavnen. Du kan evt. forsøge at lege med datoerne på nogle rundrejse-billetter på skyscanner. 😉

  2. Marie says:

   Det ser lækkert ud ! Hvordan er det at tage på ture på egen hånd på Sri Lanka? Og med børn … ?

   • Anne Marie says:

    Hej Marie. Vi var på Sri Lanka hele familien for godt 2 år siden. De mindste var 7 og 9 år. Det kan sagtens lade sig gøre. Sri Lanka er rig på dyreliv, og vi syntes alle det var hyggeligt med en safari, og et besøg på elefantbørnehjemmet. Vi kørte i tog fra Kandy, gennem de smukkeste theplantager. Vi tog 9 dage som rundrejse og 8 dage ved strand og pool på hotellet. Ungerne nød det❤️

  3. Gurli says:

   Det ser helt fantastisk ud

  se fly se hotel