• 11 mar 2021

  Solferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 3,5* hotel fra kun 1.998 kr. inkl. morgenmad og fly

  Har du også bare brug for at mærke solens bagende varme igen? Jeg har i hvert fald selv været på udkig efter en ægte solferie og er faldet over et lækkert tilbud til en af Grækenlands mest populære rejsemål – Rhodos. Her har du nærmest solskinsgaranti – og allerede fra maj-måned temperaturer omkring 20 til 25 grader (og op til 30 grader i juni). Og det bedste er, at det faktisk er vanvittig billigt lige nu! Du kan faktisk finde datoer hel ned til under 2.000 kr. inkl. et lækkert 3,5* hotel og direkte fly fra hhv. København og Billund!

   

  Der er desuden en covid-19 tryghedspakke inkluderet i prisen, som bl.a. giver mulighed for gratis ombooking, fri ænding af rejsedeltagere, m.fl.

  Solferie på Rhodos
  maj - juni
  fra1.998 kr.
  Billund og København
  Rhodos
  Ø-ferie på Rhodos

  Med dette tilbud tager du til skønne Rhodos. Øen er et af Grækenlads største og byder på skønne strande, en meget gæstfri lokalbefolkning og ikke mindst masser af sol.

   

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud, hvor du kommer til at bo en uge på det anmelderroste 3,5* Hotel Cactus (2020 Travellers Choice Award). Hotellet ligger direkte ud til strandpromenaden længst ude på øens nordligste spids, mellem de to af øens bedste strande Windy og Ellis-beach.

   

  På Hotel Cactus bor man på 1 værelses lejligheder, som har alt, hvad man har brug for under en solferie. Store lækre senge, minikøkken, aircondition og et pænt badværelse.

   

  Derudover byder hotellet også et super lækkert poolområde og vandsportfaciliteter på stranden.

   

  Der findes en del datoer fra maj til juni. På de billigste datoer koster turen kun 1.998 kr. pr. person ved en rejse for to, som inkluderer både opholdet på hotellet, morgenmad og flyrejsen.

   

   

   

  Transport til fra lufthavnen

  Du kan booke transfer direkte igennem takeoffer, som koster 215 kr. tur/retur. Og det er også det jeg vil anbefale dig at gøre med denne tur.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Solferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 3,5* hotel fra kun 1.998 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Dorthe says:

   ja tak jeg vil gerne høre noget mere samt billeder

   • Rejsespejder says:

    Hej Dorthe, du kan finde flere informationer samt billeder, når du går videre ved at klikke “se tilbud her”. Sig til, hvis du har flere spørgsmål.

  2. M.Mawed says:

   Ja tak..send

  Se tilbud her