Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Nytårsrejse 🎆 fra 965 kr.
Porto_slider_AdobeStock_135614731
Weekendophold

Nytår i Porto: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 965 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Weekendophold |

Nytår i Porto: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 965 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Er du ikke bleg for at træffe en spontan beslutning, så er det nu, du skal slå til! Jeg har nemlig lige fundet årets nok sidste chance for en billig nytårsrejse! Flybilletter henover nytår plejer at koste kassen. Så du kan nok forstå, at jeg var temmeligt overrasket, da flysøgemaskinen påstod, at fly til skønne Porto kun kostede 106 kr. tur/retur. Men jo, den er skam god nok. Og når nytårsflyene er booket, mangler du jo bare et hotel for at fuldende din nytårsrejse til Porto. Både fly og hotel kan faktisk bookes fra under 1.000 kr. pr. person! 🇵🇹🎇

Nytårsrejse til Porto

31.12. – 03.01.

fra

965 kr.

Billund ✈ Porto

Fly til Porto

106 kr.

Hotel i Porto

859 kr.

Hotel

859 kr.

Fly

106 kr.

Total (pr. person):

965 kr.

Nytårsrejse til Porto – fly

Flybilletter til godt 100 kr. henover nytår – og så endda til en fantastisk destination som Porto. Det er bare fedt!

Jeg har fundet billetterne fra Billund.

Her opererer Ryanair to ugentlige afgange (lørdage og tirsdage) fra december til marts.

Nytårsafgangen fra lørdag den 31. december til tirsdag den 3. januar er – af uransagelige årsager – fortsat til salg til 106 kr.!

Og du ankommer endda kl. 15.15 om eftermiddagen, så du ikke behøver at stresse for at blive klar til aftenens festligheder.

Hele januar er i øvrigt virkelig billig, hvis du generelt gerne vil på forlænget weekend til Porto. Men at finde så billig en nytårsafgang er utroligt sjældent. Så prisen holder nok ikke længe (fra København er nytårsdatoerne udsolgt).

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Nytårsrejse til Porto – hotel

Med fly til kun 106 kr. burde der være rigelig plads i budgettet til et hotel.

Jeg er bevidst gået efter et hotel i den budgetvenlige afdeling (der er bare noget fedt ved rejser til under 1.000 kr.). Men vil du gerne opgradere hotellet til noget mere luksuriøst, skal du naturligvis også være velkommen til det. You do you.

Hvis du gerne vil passe på budgettet – uden at ty til et hostel – så kan du overveje det anmelderroste Porto Antas Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette trestjernede hotel ligger i udkanten af det centrale Porto – tæt ved byens fodboldstadion Estádio do Dragão, hvor Porto FC spiller deres hjemmekampe.

Du kan gå ind til centrum på en lille halv time, men du kan også vælge at hoppe på en metro ved en af stationerne Combatentes eller Estádio do Dragão.

Værelserne er ganske gennemsnitlige. Pæne, rene og uden de store dikkedarer.

Og så er der prisen. Den er ikke til at klage over. Tre nætter for to personer henover nytår koster i alt 1.718 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Det svarer til kun 859 kr. pr. person.

Billeder fra Porto

Den gamle bydel

Nytårsrejse til Porto

Sporvognen i Porto

Nytårsrejse til Porto

Traditionelle både med vintønder

Nytårsrejse til Porto

Transport til/fra lufthavnen

Du kan nemt komme ind til centrum med metroen. Her skal du med linje E (den lilla), der går hver 20. eller 30. minut. Billetterne koster 2 euro (14 kr.) pr. vej.

Corona

Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Portugal.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytår i Porto: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 965 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadNytår i Porto: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 965 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud