• 27 feb 2020

  NYTÅR I NEW YORK: 4 nætter på et anmelderrost 3* hotel fra kun 4.293 kr. inkl. fly og morgenmad

  Der er stadig et godt stykke tid til nytår. Men når man finder et godt tilbud på en rejse til selveste New York henover nytår – så skal man altså ikke tøve! Normalt er New York rigeligt dyr i forvejen, så en rejse henover nytår vil meget ofte gå hen og blive alvorligt dyr. Men i dag er jeg faldet over et ret vildt tilbud. Du kan nemlig komme til New York – henover nytår – for under 5.000 kr. pr. person inklusive både fly, hotel og morgenmad!

  Nytårsrejse til New York
  30.12. - 03.01.
  fra4.293 kr.
  København og Billund (og Aalborg)
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i New York
  f.eks. det anmelderroste 3* Hotel Indigo Brooklyn
  1.745 kr.
  Hotel
  1.745 kr.
  Fly
  2.548 kr.
  Total (pr.person)
  4.293 kr.

  Fly til New York

  Hvem har lyst til at fejre nytårsaften i New York? Hvis det er dig, så har jeg i dag fundet tur/retur-billetter til godt 2.500 kr. fra både København og Billund!

   

  For at være helt præcis så har jeg ovenfor fundet billetter fra København fra onsdag den 30. december til søndag den 3. januar til kun 2.548 kr. hos Lufthansa og Air Canada. Begge veje har du en enkelt mellemlanding i hhv. Toronto og Frankfurt.

   

  På de samme datoer kan du også finde billige fly fra Billund til kun 2.645 kr. hos Lufthansa. Du kan i øvrigt også flyve fra Aalborg på de samme datoer, men så koster billetterne ca. 3.500 kr.

   

  Som det er tilfældet med stort set alle fly til USA, indeholder billetterne som udgangspunkt både håndbagage og forplejning. Hvis du vil have indtjekket bagage med, er det som regel billigst at tilkøbe på luftselskabets egen hjemmeside, efter du har booket billetterne på Momondo.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i New York

  New York er i forvejen en virkelig dyr by at bo på hotel i, men i dagene omkring nytårsaften får prisniveauet endnu et nøk op. Langt de fleste hoteller koster derfor kassen, men du kan lige nu f.eks. finde det 3* Hotel Indigo (4 ud af 5 på TripAdvisor) til en skarp pris på datoerne ovenfor.

   

  Hotel Indigo ligger i Downtown Brooklyn – uden tvivl en af New Yorks fedeste beliggenheder, hvis man ikke vil betale overpriser for et hotel i Manhattan. I nabolaget finder du nemlig masser af barer, restauranter og butikker – bl.a. burgerstedet Shake Shack og en Macy’s, Adidas og Apple store. 100 meter fra hotellet har du desuden Hoyt Station, hvorfra du på nul komma fem kan tage metroen ind til f.eks. Wall Street på Manhattan.

   

  I New York får man sjældent store, rummelige værelser. Det gør du heller ikke på Hotel Indigo, men selvom værelset ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med, får du stadig et rent og funktionelt værelse med bl.a. gratis wi-fi og eget badeværelse.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 4-nætters ophold fra onsdag den 30. december til søndag den 3. januar til kun 3.490 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.745 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Nytårsaften i New York

  Hvor skal du så tilbringe nytårsaften i New York? Jeg har i hvert fald et par gode bud!

   

  Times Square ligger lige til højrebenet. Det er nemlig her, det berømte “ball drop” finder sted – en tradition, der strækker sig helt tilbage til 1907. Og der er da også noget blæret over at kunne stå midt på Times Square med tusindevis af andre mennesker og fejre nytår! Vær dog forberedt på, at der kommer rigtig mange mennesker, og at vejret kan være ganske koldt i New York på denne tid af året. Times Square er i øvrigt ét ud af kun fire steder i New York, hvor fyrværkeri er tilladt. De tre andre steder med fyrværkeriopvisninger er Central Park, New York Harbour og Prospect Park. Så hvis fyrværkeri er et must til din nytårsaften, er det et af disse fire steder, du skal besøge ved midnat.

   

  Selvom der som sagt kun fyres fyrværkeri af fire forskellige steder i New York, kan du selvfølgelig også nyde raketterne fra afstand. F.eks. kan du slentre over Brooklyn Bridge ved midnatstid. Du undgår selvfølgelig ikke andre mennesker (hvilket nok alligevel er mere eller mindre umuligt i New York), men sammenlignet med Times Square er der alligevel lidt mere plads på Brooklyn Bridge.

   

  Jeg vil i øvrigt understrege, at New York selvfølgelig også byder på en lang række andre spændende oplevelser nytårsaften – river cruises, koncerter, diskoteker osv. osv. Derfor skal du være velkommen til at undersøge, hvad du helst selv vil.

   

  Her får du lige en video fra sidste nytårsaftens Ball Drop 😉

   

   

  Oplevelser i New York

  New York er sprængfyldt med enestående oplevelser. Og hvis du gerne vil inspireres lidt til nogle spændende og billige ture, så kig endelig forbi getyourguide.dk. Her kan du bl.a. booke billige billetter til Museum of Modern Art eller Frihedsgudinden.

   

  Og hvis du gerne vil læse lidt mere om New York som rejsedestination, så kig endelig forbi min guide om guide om budgetvenlig storbyrejse til New York. Her kan du også læse om transport til og fra lufthavnene.

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel