• 16 Feb 2023

  NYTÅR I NEW YORK: 5 dage på 3,5* hotel fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. fly

  Der er stadig et godt stykke tid til nytår. Men når man finder et godt tilbud på en nytårsrejse til selveste New York – så skal man altså ikke tøve! Normalt er New York rigeligt dyr i forvejen, så en rejse henover nytår vil meget ofte gå hen og blive alvorligt dyr. Men i dag er jeg faldet over billige flybilletter til “Byen der aldrig sover” – du kan flyve tur/retur til New York – henover nytår – for under 2.500 kr. pr. person! Og ikke nok med det har jeg også fundet et lækkert hotel i Brooklyn til en skarp pris. 🍾🎇

  Nytårsrejse til New York
  december - januar
  fra4.499 kr.
  København
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  2.375 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Hotel i New York
  2.124 kr.
  Prisen pr. nat for 2 personer
  Totalprisen for 4 nætter (2 personer)

  Nytårsrejse til New York – fly

  Drømmer du om en magisk nytårsaften i New York? Hvis ja, så har jeg en glædelig nyhed til dig. I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter til New York henover nytår.

   

  Lige nu tilbyder PLAY Airlines en del billige fly til New York fra København – også henover nytår – til priser mellem ca. 2.400 – 2.500 kr. tur/retur.

   

  København er klart den billigste lufthavn at flyve fra. Vil du hellere flyve fra Billund eller Aalborg, skal du regne med at betale ca. 1.000 kr. mere for en returbillet til New York.

   

  Ovenfor har jeg fundet billetter fra København fra lørdag den 30. december til onsdag den 3. januar til kun 2.375 kr.

   

  Begge veje har du en enkelt mellemlanding i Reykjavik. Hos Play er der en lille håndbagage med i prisen – vil man have mere med kan det tilkøbes i bookingprocessen.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer jul/nytår

  • 19.12. – 27.12.
  • 19.12. – 25.12.
  • 20.12. – 25.12.
  • 21.12. – 27.12.
  • 27.12. – 02.01.
  • 28.12. – 02.01.
  • 28.12. – 03.01.
  • 29.12. – 03.01.
  • 29.12. – 04.01.

   

   

  Nytårsrejse til New York – hotel

  Hoteller i New York er sædvanligvis megadyre. Så er det sagt. Og henover nytår stiger priserne kun yderligere.

   

  Jeg har fundet det 3,5 stjernede hotel The Brooklyn (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Som navnet på hotellet antyder, kommer du til at bo i hippe Brooklyn. Her har du ca. 450 meter til den nærmeste metrostation Franklin Avenue. Er du typen, der godt kan lide at få nogle kilometer i benene, er der 4,8 km til Brooklyn Bridge, 6 km til National September 11 Memorial & Museum – og er du først nået så langt, er der en masse liv og seværdigheder i området.

   

  Værelserne på The Brooklyn er ganske enkle med dobbeltseng og fladskærms-tv – kort sagt er der alt, hvad du har brug for. Gratis wi-fi, aircondition og motionscenter er også en del af pakken ved at indlogere sig på The Brooklyn.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 4-nætters ophold for to personer fra lørdag den 30. december til onsdag den 3. januar til i alt 4.247 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.124 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Nytårsrejse til New York

  Nytårsrejse til New York

   

  Nytårsrejse til New York – nytårsaften

  Hvor skal du så tilbringe nytårsaften i New York? Jeg har i hvert fald et par gode bud!

   

  Times Square ligger lige til højrebenet. Det er nemlig her, det berømte “ball drop” finder sted – en tradition, der strækker sig helt tilbage til 1907. Og der er da også noget blæret over at kunne stå midt på Times Square med tusindevis af andre mennesker og fejre nytår! Vær dog forberedt på, at der kommer rigtig mange mennesker, og at vejret kan være ganske koldt i New York på denne tid af året.

   

  Times Square er dog kun ét ud af flere steder i New York, hvor du kan nyde fyrværkeriet. Du kan f.eks. også vælge at tage hen i Prospect Park, hvor du har perfekt udsyn til fyrværkeriet, eller tage til Coney Island, hvor der også er masser af festivitas i forbindelse med nytårsaften.

   

  Du kan også vælge at slentre over Brooklyn Bridge ved midnatstid. Du undgår selvfølgelig ikke andre mennesker (hvilket nok alligevel er mere eller mindre umuligt i New York), men sammenlignet med Times Square er der alligevel lidt mere plads på Brooklyn Bridge.

   

  Jeg vil i øvrigt understrege, at New York selvfølgelig også byder på en lang række andre spændende oplevelser nytårsaften – river cruises, koncerter, diskoteker osv. osv. Derfor skal du være velkommen til at undersøge, hvad du helst selv vil.

   

  Nytårsrejse til New York

   

  Nytårsrejse til New York: Oplevelser 

  New York er sprængfyldt med enestående oplevelser. Og hvis du gerne vil inspireres lidt til nogle spændende og billige ture, så kig endelig forbi getyourguide.dk. Her kan du bl.a. booke billige billetter til Museum of Modern Art eller Frihedsgudinden.

   

  Hvis du gerne vil læse lidt mere om New York som rejsedestination, så kig endelig forbi min guide om guide om budgetvenlig storbyrejse til New York.

   

  Nytårsrejse til New York

  Nytårsrejse til New York

  Nytårsrejse til New York

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i New York, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i New York.

   

   

  Pas, visum og corona i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage.

   

  Hvis du er færdigvaccineret, kan du rejse ind i USA med en gyldig ESTA og en Combined Passenger Disclosure and Attestation.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel
  Webview: false