• 10 sep 2019

  NYTÅR I NEW YORK: 4 nætter på et centralt hotel til kun 4.341 kr. inkl. fly og morgenmad

  Der er stadig et stykke tid til nytår. Men når man finder et god tilbud på en rejse til selveste New York henover nytår – så skal man altså ikke tøve! Normalt er New York rigeligt dyr i forvejen, så en rejse henover nytår vil meget ofte gå hen og blive alvorligt dyr. Men i dag er jeg faldet over et ret vildt tilbud. Du kan nemlig komme til New York – henover nytår – til under 5.000 kr. med fly og hotel!

  Nytårsrejse til New York
  28.12. - 01.01.
  fra4.340 kr.
  Billund og København
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  2.111 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i New York
  f.eks. det centrale Howard Johnson by Wyndham Long Island City
  2.230 kr.
  Hotel
  2.230 kr.
  Fly
  2.111 kr.
  Total (pr.person)
  4.341 kr.

  Fly til New York

  Hvem har lyst til at fejre nytårsaften i New York? Hvis det er dig, så har jeg i dag fundet tur/retur-billetter til godt 2.000 kr.!

   

  For at være helt præcis så har jeg fundet billetter fra Billund fra lørdag den 28. december til onsdag den 1. januar til kun 2.111 kr. hos KLM. Begge veje har du to korte mellemlandinger i hhv. Amsterdam og Detroit. Og som sædvanlig får du hos KLM både forplejning og 12 kg håndbagage med i billetten. Du kan også finde rimeligt billige fly fra København fra den 28. december til den 2. januar til kun 2.752 kr.

   

  Som det er tilfældet med stort set alle fly til USA, indeholder billetterne kun håndbagage. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det som regel billigst at tilkøbe på luftselskabets egen hjemmeside, efter du har booket billetterne via travelmarket.

   

  Udover nytårsperioden kan du i øvrigt finde billige fly til New York det meste af året. Både fra København og Billund kan du finde billetter til mellem 1.500 og 2.000 kr.

   

   

  Hotel i New York

  New York er i forvejen en virkelig dyr by at bo på hotel i, men i dagene omkring nytårsaften får prisniveauet endnu et nøk op. Langt de fleste hoteller koster derfor kassen, men du kan lige nu f.eks. finde det 2* Howard Johnson by Wyndham Long Island City til en skarp pris på datoerne ovenfor.

   

  Howard Johnson by Wyndham Long Island City er selvfølgelig ikke et luksushotel, men du får en rigtig fin beliggenhed, og så er prisen bare rigtig god ift. så mange andre hoteller tæt på Manhattan. Hotellet har en lækker beliggenhed i Long Island tæt ved Queensboro Bridge (der fører dig direkte ind i Central Park, hvis du fortsætter ligeud). Desuden ligger metrostationen ved 21 St – Queensbridge kun 322 meter væk, så hvis du hellere vil tage metroen, kan du nemt gøre det.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 4-nætters ophold fra den 28. december til den 1. januar til kun 4.460 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.230 kr. pr. person.

   

  OBS: Umiddelbart kunne Agoda se ud til at tilbyde den bedste pris. Men deres pris er uden byskat og moms. Derfor får du i sidste ende stort set den samme pris hos Booking og Agoda – jeg har derfor valgt at gå med booking.com, da de har en mere brugervenlig side (men det bestemmer du selvfølgelig selv).

   

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Nytårsaften i New York

  Hvor skal du så tilbringe nytårsaften i New York? Jeg har da et par gode bud!

   

  Times Square ligger lige til højrebenet. Det er nemlig her, det berømte “ball drop” finder sted – en tradition der strækker sig helt tilbage til 1907! Og der er da også noget blæret over at kunne stå midt på Times Square med tusindevis af andre mennesker og fejre nytår! Vær dog forberedt på, at der kommer rigtig mange mennesker, og at vejret kan være ganske koldt i New York på denne tid. Times Square er i øvrigt ét ud af kun fire steder i New York, hvor der er fyrværkeri. De tre andre steder er Central Park, New York Harbour og Prospect Park. Så hvis fyrværkeri er et must til din nytårsaften, er det et af disse fire steder du skal hen!

   

  Selvom der som sagt kun fyres fyrværkeri af fire forskellige steder i New York, så kan du selvfølgelig også nyde raketterne fra afstand. F.eks. kan du slentre over Brooklyn Bridge ved midnatstid. Du undgår selvfølgelig ikke andre mennesker (hvilket nok alligevel er mere eller mindre umuligt i New York), men sammenlignet med Times Square er der alligevel lidt mere plads på Brooklyn Bridge.

   

  Jeg vil i øvrigt understrege, at New York selvfølgelig også byder på en lang række andre spændende oplevelser nytårsaften – river cruises, koncerter, diskoteker osv. osv. Derfor skal du være velkommen til at undersøge, hvad du helst selv vil.

   

  Her får du lige en video fra sidste nytårsaftens Ball Drop 😉

   

   

  Oplevelser i New York

  New York er sprængfyldt med enestående oplevelser. Og hvis du gerne vil inspireres lidt til nogle spændende og billige ture, så kig endelig forbi getyourguide.dk. Her kan du bl.a. booke billige billetter til Museum of Modern Art eller Frihedsgudinden.

   

  Og hvis du gerne vil læse lidt mere om New York som rejsedestination, så kig endelig forbi min guide om guide om budgetvenlig storbyrejse til New York. Her kan du også læse om transport til og fra lufthavnene.

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel