Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 3.907 kr.
Nytårsrejse til Egypten: 1 uge på et lækkert 4* beach resort i Hurghada fra kun 3.907 kr. p.p. inkl. fly og ALL INCLUSIVE
Pakkerejser

Nytårsrejse til Egypten: 1 uge på et lækkert 4* beach resort i Hurghada fra kun 3.907 kr. p.p. inkl. fly og ALL INCLUSIVE

Pakkerejser |

Nytårsrejse til Egypten: 1 uge på et lækkert 4* beach resort i Hurghada fra kun 3.907 kr. p.p. inkl. fly og ALL INCLUSIVE

Nytårsaften er da meget festlig. Men den er som regel også hundekold. Hvis du i år hellere vil ned til 25 grader, solskin, sandstrande og ikke mindst all inclusive, så har jeg fundet et godt rejsetilbud til dig! Mellem jul og nytår kan du hoppe på flyveren til Hurghada og så tilbringe en lækker, solrig uge på et anmelderrost firstjernet hotel med swimmingpool, havudsigt og all inclusive! Sådan kan man altså også fejre nytår! Og hvis en nytårsrejse til Egypten lyder fristende, så er det nu, du skal slå til ☀️🍹

Nytår i Egypten med all inclusive

december – januar

3.907 kr.

Billund og København ✈ Hurghada

Fly til Hurghada

1.444 kr.

Fra København

Hotel i Hurghada

2.463 kr.

Hotel

2.463 kr.

Fly

1.444 kr.

Total (pr. person):

3.907 kr.

Nytårsrejse til Egypten – fly

Ingen nytårsrejse til Egypten uden fly. Og her får du overblikket over situationen på flybilletter til Egypten.

Corendon Airlines flyver den kommende vintersæson (november – april) direkte til Hurghada fra både Billund og København (Billund er generelt lidt billigere end København).

Fra begge lufthavne vil der være to ugentlige afgange (hver torsdag og søndag), og priserne ligger på de fleste datoer mellem ca. 1.500 og 2.000 kr. tur/retur.

Overraskende nok kan du også finde billetter i dette prisleje henover nytår!

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til billetter fra torsdag den 29. december til torsdag den 5. januar. På disse datoer koster billetterne fra Billund kun 1.444 kr. inkl. håndbagage!

Nytårsrejse til Egypten – hotel

Du skal naturligvis også have et sted at bo i Hurghada.

Her har jeg fundet det anmelderroste Three Corners Sunny Beach Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), som er et familievenligt firstjernet hotel, der ligger i udkanten af byen og direkte ned til stranden.

Resortet har to store swimmingpools og en børnepool med vandrutsjebaner. En af de store swimmingpools og børnepoolen er opvarmet om vinteren. Så du skal ikke være bange for ikke at kunne bade, selvom du rejser i december/januar.

Poolområdet byder også på fri afbenyttelse af håndklæder, solsenge og parasoller ved både stranden og de forskellige pools. Stranden består i øvrigt af groft sand, så badesko anbefales, hvis du vil nyde en dukkert i Det Røde Hav.

Nu hvor rejsen er med all inclusive, vil du sikkert også gerne høre lidt om resortets forplejningssteder. I den forbindelse byder Three Corners Sunny Beach ind med tre forskellige restauranter – en buffetrestaurant, hvor hovedmåltiderne bliver serveret, en italiensk-inspireret a la carte-restaurant og en tredje, mindre restaurant med udsigt over havet.

Dertil kan du også forsyne dig med diverse kølige drikke i tre forskellige barer, som er placeret ved poolen, stranden og lobbyen 🍹

Aktiviteter er der også nok af. Du kan bl.a. hyggedig med minigolf, billard og bordtennis eller prøve kræfter med volleyball. Der er også legeplads og børneklub, hvis du har børn med. Vær dog opmærksom på, at der ikke tales dansk i børneklubben.

Jeg har som sagt fundet et ophold fra fra torsdag den 29. december til torsdag den 5. januar. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 4.926 kr. inkl. all inclusive. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor 2.463 kr. pr. person.

Du skal naturligvis også være velkommen til selv at finde et andet hotel, hvis du hellere vil det.

Nytårsrejse til Egypten

Nytårsrejse til Egypten

Nytårsrejse til Egypten

Nytårsrejse til Egypten

Nytårsrejse til Egypten

Hvis du ikke orker at dase ved stranden en hel uge, kan du også finde en lang række spændende udflugter og aktiviteter i og omkring Hurghada på GetYourGuide.

Der kan du også booke lufthavnstransfer.

Egypten og corona

Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Egypten.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytårsrejse til Egypten: 1 uge på et lækkert 4* beach resort i Hurghada fra kun 3.907 kr. p.p. inkl. fly og ALL INCLUSIVENytårsrejse til Egypten: 1 uge på et lækkert 4* beach resort i Hurghada fra kun 3.907 kr. p.p. inkl. fly og ALL INCLUSIVE

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar