Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.396 kr.
Bruxelles
Weekendophold

Nytårsrejse til Bruxelles: 3 nætter på lækkert 4* hotel fra kun 1.396 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Nytårsrejse til Bruxelles: 3 nætter på lækkert 4* hotel fra kun 1.396 kr. p.p. inkl. fly

2022 er lige rundt om hjørnet, og hvis du gerne vil fejre det nye år i nogle nye omgivelser, hvorfor så ikke tage en nytårsrejse til Bruxelles? Med en tur til Bruxelles kan du se frem til helt igennem fantastisk gastronomi, shoppingmuligheder og blændende arkitektur! Og det er selvfølgelig ikke rigtig nytår uden fyrværkeri! Så sørg for at komme hen til Atomium, når klokken nærmere sig 00.00 – mere om det senere 😉

Nytårsrejse til Bruxelles

fra

1.396 kr.

Billund og København ✈ Bruxelles

Fly til Bruxelles

347 kr.

Fra København

Hotel i Bruxelles

1.049 kr.

Hotel

1.049 kr.

Fly

347 kr.

Total (pr. person):

1.396 kr.

Nytårsrejse til Bruxelles – FLY

Fra Danmark kan du både flyve fra Billund og København.

Uanset hvilken lufthavn du flyver fra, tilbyder Ryanair som regel de billigste billetter. Priserne ligger næsten altid et sted mellem 100 og 550 kr. for tur/retur-billetter, så det er bestemt i den meget billige ende.

Til denne nytårsrejse har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fredag den 31. december til mandag den 3. januar. Her koster en flybillet tur/retur fra 347 kr. per person.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Nytårsrejse til Bruxelles – HOTEL

Der er mange muligheder ift. hoteller i Bruxelles. Til denne rejse har jeg fundet det lækre firstjernede Pullman Brussels Centre Midi (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021).

Hotellet har en helt fantastisk lokation med adskillige butikker og internationale restauranter i nærheden. Du har desuden kun små 15 minutters gang til Grand-Place, shoppegaden Rue Neuve og Manneken Pis. Og hvis du gerne vil lidt længere væk, så ligger hotellet cirka 500 meter fra metrostationen Gare du Midi, som giver dig nem adgang til centrum.

Med et ophold på Pullman Brussels Centre Midi er du sikret lækre og moderne værelser med fladskærms-tv med Chromecast, gratis wi-fi, aircondition, udsigt og eget badeværelse.

Hotellet har desuden også et fitnesscenter samt et mindre spaområde, som du som gæst har adgang til.

Et topersoners ophold fra fredag den 31. december til mandag den 3. januar koster i alt 2.090 kr. Det svarer således til 1.049 kr. pr. person.

Prisen for et ophold før eller efter nytår ligger i skrivende stund ret stabilt mellem 600 – 800 kr. pr. nat i de fleste måneder.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bruxelles, er du mere end velkommen til det.

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen (Charleroi) kan du f.eks. tage en shuttlebus til Bruxelles. Bussernes ruteplan er tilrettelagt efter flyenes ankomsttider, og billetter kan bookes på www.flibco.com/en.

Nytår i Bruxelles

Som jeg skrev tidligere, så er det ikke rigtig nytår uden en omgang fyrværkeri. Og det bliver du heller ikke snydt for med en tur til Bruxelles. Hvis du tager en tur til den nordlige del af Bruxelles (cirka 30 minutter med metroen fra hotellet), finder du attraktionen Atomium. Hvert år ved Atomium bliver der nemlig afholdt et kæmpe fyrværkerishow, som ovenikøbet er helt gratis. Showet går i gang lidt før midnat og derefter er der rig mulighed for at undersøge Bruxelles natteliv.

Du kan eventuelt også tage til FCKNYE festival, som er en kæmpe stor nytårsfest med plads til 15.000 mennesker. Der vil være 35 internationale sangere og hele 4 scener.

Og hjemturen til hotellet skal du ikke frygte. Offentlig transport kører nemlig helt til kl. 5.30, så du skal nok komme hjem i seng igen 😉

https://www.instagram.com/p/CVEDOOAAe3S/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Nytårsrejse til Bruxelles

Nytårsrejse til Bruxelles

Corona og Belgien

Når du rejser til Belgien, skal du blot medbringe dit coronapas (testet negativ, tidligere smittet eller vaccineret). Herudover skal du udfylde en Passenger Locator Form.

Som altid vil jeg anbefale, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytårsrejse til Bruxelles: 3 nætter på lækkert 4* hotel fra kun 1.396 kr. p.p. inkl. flyNytårsrejse til Bruxelles: 3 nætter på lækkert 4* hotel fra kun 1.396 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud