• 23 aug 2018

  Nytårsrejse til Det Røde Hav: 1 uge på et 5* luksusresort i Aqaba til kun 3.430 kr. inkl. fly

  Nytårsrejser er som regel megadyre. Især hvis du går efter destinationer med vintersol og varmt vejr. Men gæt engang, hvad jeg har fundet! Minsandten om det ikke er en billig nytårsrejse til Jordans superattraktive ferieby Aqaba! Her får du en varm og solrig ferie ved Det Røde Hav. Og rejsen bliver ikke just værre af, at hotellet du skal bo på er et meget anmelderrost 5-stjernet beach resort i luksusklassen – hvilken måde at starte 2019 på! (Der er i øvrigt også mange andre billige datoer end lige henover nytår).

  Luksuriøs nytårsrejse til Aqaba
  november - marts
  3.430 kr.
  København
  Aqaba
  Hotel i Aqaba
  f.eks. det 5* Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba
  2.107 kr.
  Trivago mangler et billede af hotellet - men hvis du scroller lidt ned, skal du nok få et par billeder at kigge på 😉
  Billige fly til Aqaba
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.323 kr.
  Hotel
  2.107 kr.
  Fly
  1.323 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  3.430 kr.

  Hotel i Aqaba

  Nytårsaften på et snusket hostel fungerer bare ikke. Nytårsaften på et 5* beach resort ved Det Røde Hav klinger straks noget bedre, gør det ikke? Jo, det gør! Og heldigvis kan du lige nu finde det 5* Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award) til en superskarp pris – endda henover nytår!

   

  Jeg skal lade det være sagt med det samme – Mövenpick Resort & Spa Tala Bay er et decideret tempel af luksus. Ja, jeg ved knap nok, hvor jeg skal starte. Måske den suveræne beliggenhed lige ved stranden, lagune-swimmingpoolen med vandfald, de luksuriøse værelser med balkon eller måske det 1.200 m2 store spa- og wellnesscenter? Kort sagt får du her et hotel fra allerøverste hylde, og det bærer anmeldelserne på TripAdvisor (der tæller en del danskere) tydeligt præg af – der er rigtig mange topkarakterer og rosende ord!

   

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge henover nytår er 4.214 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.107 kr. pr. person. Herudover skal det siges, at du også kan finde hotellet billigt på andre datoer – f.eks. fra den 10.01. – 17.01., hvor du kan finde rejsen til en samlet pris på 2.797 kr. pr. person for fly og hotel.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Aqaba, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Aqaba

  For ikke så længe siden åbnede Norwegian en ny direkte rute mellem København og Aqaba i Jordan. Det betyder, at du nu kan finde billige fly helt ned til ca. 800 kr. fra november til marts. Jeg har i dette eksempel fundet billetter på nogle af årets mest attraktive rejsedatoer – henover nytår. Fra den 27.12. – 03.01. kan du booke billetter til bare 1.323 kr.

   

  Hos Norwegian har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i billetterne. Det er kun muligt at flyve fra København, og der er kun afgange om torsdagen – så du får ingen eksempler på billige rejsedatoer. Du skal i stedet blot søge efter torsdag-til-torsdag-rejser.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Fra Aqaba Lufthavn (også kendt som King Hussein International Airport) kører der regelmæssigt shuttlebusser ind til Aqaba. Bussernes køreplan er ovenikøbet tilrettelagt efter bl.a. Ryanair- og Norwegian-fly, så det kunne jo ikke være bedre. En busbillet koster kun 5 dollars (ca. 32 kr.) og kan bookes på jordanshuttle.com.

   

   

  Udflugter i Jordan

  Jordan kan meget mere end bare badeferie ved Det Røde Hav. Landet gemmer nemlig på en række enestående rejseoplevelser! Bl.a. bør du kraftigt overveje en udflugt til den forhistoriske by Petra, der er et af verdens 7 nye vidundere – og selvfølgelig et af Jordans absolutte highlights. Herudover er Det Døde Hav (ikke at forveksle med Det Røde Hav) også en kæmpe attraktion, hvor du pga. vandets høje saltkoncentration kan flyde rundt uden problemer. Og er du mere til jeepsafari i Jordans smukke ørkenlandskaber, så er en udflugt til Wadi Rum-ørkenen lige noget for dig.

   

   

  Hotel-indtryk

  Som lovet får du her nogle billeder af Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba 😍

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Nytårsrejse til Det Røde Hav: 1 uge på et 5* luksusresort i Aqaba til kun 3.430 kr. inkl. fly

  1. Sebastian says:

   Hej.

   Du skriver intet om visum til landet. Er det ikke noget du har undersøgt? Som jeg kan læse mig frem til, koster det ca. 510. kr pr. visum gældende for 30 dage.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sebastian,

    Det må du undskylde – det har jeg glemt at inkludere i artiklen! Et visum koster ca. 160 kr. – du kan læse om det her 🙂

  2. Marianne says:

   Hvor langt er der fra hotellet til Eilat og tror du der er problemer med at komme frem og tilbage Israel/Jordan.Vi skal nemlig også til Eilat!?

  3. Henrik says:

   Hvordan er vejret i december og januar måned

  se fly se hotel