• 02 feb 2020

  NYTÅRSAFTEN i DUBAI: 4 nætter på et 5* luksushotel fra kun 3.356 kr. inkl. fly

  Det virker måske underligt, at vi lige er hoppet ind i 2020, og at jeg allerede nu skriver om en nytårsrejse til Dubai – men nytårsrejser er bare altid ufattelig dyre. Og det kan derfor betale sig at være ude i rigtig god tid. Særligt hvis du ønsker at holde nytår et sted, hvor 22+ grader venter på dig. I dag er jeg faldet over et sindssyg fedt tilbud til Dubai, hvor et 4-nætters nytårsophold koster lidt over 3.000 kr. inkl. fly og et 5* hotel. Hvis det lyder som noget, du godt kunne tænke dig, så kan du nedenfor læse om et eksempel, der sagtens kunne gå hen og blive dit livs vildeste nytårsrejse!

   

  Er du derudover typen, der elsker et overdrevet fyrværkerishow, hvor der ikke er sparet på noget, så er Dubai lige noget for dig!

   

  OBS! TILBUDDET ER UDLØBET. Dvs. flyprisen er steget en del til omkring 3.300 kr. nu.

  Nytårsaften i Dubai
  december og januar
  fra3.356 kr.
  København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  1.836 kr.
  Hotel i Dubai
  f.eks. det 5* Grand Millennium Dubai
  1.520 kr.
  Hotel
  1.520 kr.
  Fly
  1.836 kr.
  Total (pr.person)
  3.356 kr.

  Fly

  Jeg har i dag fundet billige flybilletter fra København til Dubai til under 2.000 kr. Og ikke nok med, at prisen i sig selv er knivskarp (taget nytårsaften i betragtning), så er der faktisk også forskellige afgange at vælge i mellem til priser mellem 1.800 – 2.300 kr. tur/retur.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra København fra onsdag den 30. december til mandag den 4. januar til kun 1.836 kr. Det er Ukraine International Airlines, der udbyder billetterne. Derfor har du hver vej en enkelt kort mellemlanding i Kiev og 7 kg håndbagage inkluderet i billetten.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 30.12. – 04.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne). Om du vil forlænge din rejse til Dubai, er selvfølgelig helt op til dig.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.12. – 03.01.
  • 28.12. – 02.01./.03.01.
  • 29.12. – 02.01.
  • 30.12. – 02.01.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel

  Hoteller henover nytår er som regel altid tæskedyre i storbyerne. Det er dog heldigvis lykkedes mig at finde det superlækre 5* Grand Millennium Dubai (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”). Det er jo trods alt nytår, så derfor må det gerne være lidt ekstra 😉

   

  Hotellet ligger lige ved det berømte “The Palm Jumeirah” og har derfor en supergod beliggenhed. Derudover er det også værd at nævne den elegante swimmingpool med udsigt over Dubai – den er virkelig imponerende! Og her kan man altså prale af at have plads på første række til de forskellige fyrværkerishows i Dubais gader. Grand Millennium Dubai byder på moderne, komfortable og rummelige værelser med gratis wi-fi og aircondition.

   

  Prisen for 4 nætter fra onsdag den 30. december til søndag den 3. januar er 3.040 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.520 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dubai, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Du bør desuden være opmærksom på de lidt skæve flytider (som man tit ser det med Dubai), når du booker hotel. I eksemplet har jeg valgt at spare den sidste nat væk, da du allerede skal flyve kl. 04.00 på rejsens sidste dag.

   

   

  Nytårsaften i Dubai

  Hvis der nogle steder bliver sparet på fyrværkeriet nytårsaften, så er det i hvert fald ikke i Dubai!! Her får du lige en video fra nytårsaften sidste år.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  På grund af de lidt skæve rejsetider i dette eksempel bliver du nok nødt til at tage en taxi til hotellet. Fra Dubai Lufthavn vil metroen ellers normalt være den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til NYTÅRSAFTEN i DUBAI: 4 nætter på et 5* luksushotel fra kun 3.356 kr. inkl. fly

  1. Camilla says:

   Hej, jeg kan ikke finde billige fly biletter 🙁

  2. Leon Jakobsen says:

   Hej

   Vi har bestilt denne nytårstur og glæder os utroligt meget allerede. Det hele virkede perfekt og vi har nu suppleret med at booket ture og restaurant til nytårsfesten.

   Tusind tak for en fed ide

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Leon 🙂

    Det lyder bare superfedt! Det er heller ikke hver dag, at man får muligheden for at opleve nytårsaften i Dubai 😉

    Jeg håber virkelig, at I får en uforglemmelig rejse! 😉

  3. Palle larsen says:

   Vi vil rigtig gerne benytte os af dette tilbud til Dubai til nytår på det 4* hotel der beskrives. Vi er to voksne, en ung på 14 og et barn på 10.
   Hvad skal vi gøre for at bestille?

   Mvh. Palle

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Palle,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel