Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

BEGRÆNSET ANTAL 🎆 fra 5.545 kr.
rsz_dubai_nytaarsaften
Pakkerejser

NYTÅRSAFTEN i DUBAI: 1 uge på 5* luksushotel fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Pakkerejser |

NYTÅRSAFTEN i DUBAI: 1 uge på 5* luksushotel fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Det virker måske underligt, at vi lige er hoppet ind i 2023, og at jeg allerede nu skriver om en nytårsrejse til Dubai – men nytårsrejser er bare altid ufattelig dyre. Især hvis du ønsker at holde nytår et sted, hvor temperaturen ligger på 22+ grader. Men leder man længe nok, kan man være heldig at finde lækre rejser – f.eks. som den jeg har fundet i dag! Jeg er nemlig faldet over et megafedt tilbud til Dubai, hvor du får en hel uges nytårsrejse til Dubai med gode flybilletter og et ophold på femstjernet hotel! Hvis det lyder som noget, du godt kunne tænke dig, så kan du nedenfor læse om noget, der sagtens kunne gå hen og blive dit livs vildeste nytårsrejse! 🏙🎇

OBS: Der er kun ganske få billige rejsedatoer henover nytår, så først-til-mølle-princippet gælder! Og du kan være ganske sikker på, at du i oktober, november og december IKKE kommer til at finde flybilletter til en lignende pris som den herunder. Så er det sagt.

Nytårsaften i Dubai

december og januar

fra

5.545 kr.

København ✈ Dubai

Billige fly til Dubai

inkl. bagage

2.619 kr.

Hotel i Dubai

2.926 kr.

Hotel

2.926 kr.

Fly

2.619 kr.

Total (pr. person):

5.545 kr.

Nytårsrejse til Dubai – fly

Er du hurtig, kan du lige nu booke superbillige fly til Dubai henover nytår!

Royal Jordanian sælger nemlig returbilletter fra København til Dubai fra torsdag den 28. december til torsdag den 4. januar til kun 2.619 kr.!

Herudover kan du også finde billetter til en lignende pris fra søndag den 24. december til torsdag den 4. januar.

Udover disse billige afgange koster stort set alle andre flybilletter henover nytår markant mere. Og som jeg gjorde opmærksom på længere oppe, er det også kun et spørgsmål om tid, før disse afgange stiger i pris.

Hos Royal Jordanian får du i øvrigt indtjekket bagage med i prisen. Og flytiderne er også rigtig gode med kun en enkelt kort mellemlanding hver vej.

Nytårsrejse til Dubai – hotel

Hoteller henover nytår er som regel altid tæskedyre i storbyerne. Det er dog heldigvis lykkedes mig at finde det anmelderroste Avani Deira Dubai Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

Dette femstjernede luksushotel ligger – som navnet afslører – i bydelen Deira. Deira er et af Dubais ældste kvarterer, så du har glimrende muligheder for at udforske den historiske og kulturelle side af Dubai.

For mange hænger Dubai dog også sammen med moderne skyskrabere og kæmpestore shoppingcentre. Og er du mere til denne side af Dubai, ligger Avani-hotellet heldigvis små 400 meter fra en metrostation. Så du kan nemt komme videre rundt i Dubai.

Som du kan forvente af et femstjernet hotel i den luksuriøse ende af skalaen, byder Avani-hotellet også på flotte, komfortable værelser med hele udstyrspaletten – wi-fi, aircondition, fladskærms-tv, lækre senge osv.

Som prikken over i’et tilbyder Avani Deira Dubai Hotel også en lille rooftop-swimmingpool, hvor du kan nyde en afkølende dukkert med tilhørende udsigt over Dubai. Det er da slet ikke så tosset 😉

Hvad angår prisen, er nytårsophold som regel meget dyre. Men med dette tilbud synes jeg, at du får en virkelig god pris. Fra torsdag den 28. december til torsdag den 4. januar koster et topersoners ophold i alt 5.852 kr. – det svarer således til kun 2.926 kr. pr. person ved en rejse for to.

Vil du gerne selv finde et hotel i Dubai, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Nytårsrejse til Dubai

Nytårsrejse til Dubai

Nytårsrejse til Dubai

Nytårsrejse til Dubai

Nytårsrejse til Dubai

Nytårsaften i Dubai

Hvis der nogle steder i verden bliver sparet på fyrværkeriet nytårsaften, så er det i hvert fald ikke i Dubai!! Her får du lige en video fra nytårsaften 2021.

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Transport til/fra lufthavnen

Fra Dubai Lufthavn er metroen uden tvivl den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

Ankommer du sent til Dubai, vil det nok være nemmest med en taxi direkte til hotellet.

Corona og Dubai

For at få lov til at rejse ind i Dubai skal du blot medbringe en negativ PCR-test, som maks. må være foretaget 72 timer før afrejse. Du skal være opmærksom på, at dit testresultat skal være på engelsk (eller arabisk) og skal være printet ud!

Du kan læse nærmere om corona og Dubai på visitdubai.com’s danske hjemmeside.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

NYTÅRSAFTEN i DUBAI: 1 uge på 5* luksushotel fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. fly og bagageNYTÅRSAFTEN i DUBAI: 1 uge på 5* luksushotel fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud