Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.237 kr.
Budapest-nytaarsaften-banner
Weekendophold

Nytårsaften i Budapest: 1 overnatning på et anmelderrost 3* hotel i centrum til kun 1.237 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Nytårsaften i Budapest: 1 overnatning på et anmelderrost 3* hotel i centrum til kun 1.237 kr. inkl. fly

Nytårsaften er for de fleste en af årets mest imødesete højtider – fyldt med traditioner og skikke. Men hvis du i år ikke har noget imod at droppe dronningens nytårstale, så kan du i stedet fejre nytårsaften i Ungarns charmerende hovedstad Budapest! Her får du uden tvivl en af Europas allersmukkeste nytårslokationer, når fyrværkeriet oplyser den mørke nattehimmel over Donau-floden og den ubeskriveligt smukke parlamentsbygning!

Nytår i Budapest

31.12. – 01.01.

1.237 kr.

København ✈ Budapest

Hotel i Budapest

371 kr.

Billige fly til Budapest

fly fra cph

Hotel

371 kr.

Fly

866 kr.

Total (pr. person):

1.237 kr.

Hotel i Budapest

På så kort en rejse som denne er det altid rart med et hotel i centrum, så du slipper for at bruge for meget tid på transport. Derfor har jeg fundet det 3* ibis Budapest Centrum (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Og hotellet holder, hvad det lover, når man tager navnet i betragtning. ibis Budapest Centrum ligger nemlig lige midt i byen – og tæt på metrostationen Kálvin tér!

De danskere, der har anmeldt hotellet, fremhæver især også beliggenheden som en kæmpe fordel. Herudover får hotellets reception og personale også rigtig fine ord med på vejen.

Prisen for et dobbeltværelse i en enkelt nat er 99,35 euro (742 kr.). Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 371 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budapest, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billige fly til Budapest

Nytår er en travl – og dyr – periode at rejse i. Og vil du til Budapest og fejre nytår, kommer du også til at betale mere for flybilletterne, end hvad du normalt kan finde dem til. Ovenfor har jeg fundet fly fra København den 31.12. til den 01.01. til kun 866 kr. hos Ryanair. Med disse billetter ankommer du kl. 17.10 i Budapest den 31.12. og flyver hjem kl. 19.30 den 01.01. Jeg synes dog klart, at du bør overveje at betale 259 kr. ekstra for at flyve med Norwegian derned – så får du nemlig markant bedre flytider og 2 hele dage i Budapest.

Det er desværre ikke muligt at finde lige så billige fly fra Billund omkring nytårsaften. Det tætteste du kommer er fra den 29.12. til den 01.01. til ca. 1.600 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej. Norwegian tillader 10 kg gratis håndbagage.

Transport til/fra lufthavnen

Der kører busser fra lufthavnen og ind til byen. F.eks. kan du tage Bus 100E ind til centrum. Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 22 kr. Alternativt kan du også tage taxien ind til byen. Turen tager ca. 35 minutter og kommer til at koste dig omkring 200 kr. (100 kr. pr. person).

Nytårsaften i Budapest

Nytårsaften i Budapest har potentialet til at byde på lidt af hvert! Lige fra river cruises på Donau med 6-retters menuer til diverse szilveszter-fester på restauranter og barer (szilveszter er det ungarske ord for nytårsaften). Hvis du gerne vil opleve, hvordan Budapest-beboerne fejrer nytår, bør du kigge forbi en af byens mange offentlige pladser – f.eks. Nyugati-stationen, Oktogon, Vörösmarty Pladsen, Donau-promenaden eller en af de mange broer ved Donau. Og ellers kan du lade dig inspirere af siden welovebudapest.com, der giver et fyldigt overblik over dine muligheder nytårsaften!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytårsaften i Budapest: 1 overnatning på et anmelderrost 3* hotel i centrum til kun 1.237 kr. inkl. flyNytårsaften i Budapest: 1 overnatning på et anmelderrost 3* hotel i centrum til kun 1.237 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud