Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Nytår 2022/2023 🎆 fra 2.066 kr.
Design-uden-navn-58
Weekendophold

Nytår på Færøerne: 4 dage på et centralt 4* hotel i Thórshavn fra kun 2.066 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Nytår på Færøerne: 4 dage på et centralt 4* hotel i Thórshavn fra kun 2.066 kr. p.p. inkl. fly

Nytår er ofte fyldt med fest og farver rundt omkring i Danmark. Men hvis du derimod drømmer om at komme lidt væk fra byerne og få et afslappende nytår i naturskønne omgivelser på et fantastisk hotel, så skal du se med her! Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på en nytårsrejse, så du kan fejre nytår på Færøerne. Denne smukke atlanterhavsøgruppe er en helt særlig oplevelse. Især for dig, der elsker naturen. Du finder næppe et smukkere og mere naturskønt sted at fejre nytår end Færøerne! Hvis du ikke helt kan undvære lidt fest og farver, skal du dog ikke være bange, da der nok skal være flot fyrværkeri i Thórshavn, når klokken slår 12 🇫🇴🎆

Færøsk nytår

december – januar

fra

2.066 kr.

København ✈ Færøerne

Billige fly til Færøerne

853 kr.

Hotel på Færøerne

1.213 kr.

Hotel

1.213 kr.

Fly

853 kr.

Total (pr. person):

2.066 kr.

Nytår på Færøerne – fly

Første skridt på vejen mod nytår på Færøerne er flybilletter.

Og i den eftertragtede jule-/nytårsperiode kan du finde enkelte direkte SAS-afgange fra København til Færøerne – endda til superskarpe priser.

Helt præcis har jeg fundet billige tur/retur billetter fra København til Færøerne fra fredag den 30. december 2022 til mandag den 2. januar 2023. På disse datoer koster billetterne kun 853 kr.

Du kan også vælge afgange enten den 26. december eller den 28. december, hvis du vil afsted i en længere periode, end den jeg har fundet.

Nytår på Færøerne – hotel

I 2020 åbnede det første internationale hotelbrand et hotel på Færøerne. Det skete, da Hilton-kæden åbnede sit firstjernede Hilton Garden Inn Faroe Islands. Og det er netop på dette hotel, jeg tænkte, du skulle bo på til denne nytårsrejse 😉

Hilton har med deres første hotel på Færøerne lagt vægt på, at gæsterne skal tilbydes en kvalitetsoplevelse til en overkommelig pris. Samtidig har bæredygtighed været på dagsordenen.

Hilton Garden Inn Faroe Islands ser da også ualmindeligt lækkert ud – udefra såvel som indefra. Hotellet har et græstag, der passer perfekt ind i de grønne omgivelser, og de fleste af hotelværelserne har store glaspartier, der rent arkitektonisk ser godt ud og sikrer et uovertruffent udsyn til den smukke færøske natur.

Indenfor er hotellet lige så flot og stilrent, som man kunne håbe med et nyt hotel. Uanset om du lader dit blik falde på værelserne, barområdet eller spiseområdet, ser alt moderne og indbydende ud. Den opgave har Hilton altså løst flot.

Som en lille bonus har Hilton Garden Inn Faroe Islands også et lille wellnessområde (mod gebyr). Faktisk er dette wellnessområde et af de første af sin slags på Færøerne! Her kan du hygge dig med sauna, udendørs jacuzzi og et 24-timers fitnesscenter.

Selve hotellet får rigtig gode anmeldelser på både Tripadvisor og booking.com. På booking får hotellet f.eks. 8,8 ud af 10 (baseret på 950+ anmeldelser) og på Tripadvisor 4,5 ud af 5 (baseret 70 anmeldelser). Mange beskriver det nye Hilton-hotel som et gennemført lækkert hotel med et højt serviceniveau.

Jeg har i dette eksempel fundet en trenætters nytårsrejse fra fredag den 30. december til mandag den 2. januar. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 2.426 kr. Ved en rejse for to personer ender prisen således kun på 1.213 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Færøerne, skal du naturligvis være velkommen til det.

Nytår på Færøerne – billeder fra hotellet

Nytår på Færøerne

Nytår på Færøerne

Nytår på Færøerne

Nytår på Færøerne

Nytår på Færøerne

Nytår på Færøerne

Nytår på Færøerne – transport

Transporten fra lufthavnen til Thorshavn kan du snildt klare med bus. Linje 300 (Thórshavn – Airport – Sørvágur) fragter dig fra lufthavnen til Thórshavn på ca. 40 minutter. Du kan tjekke busafgangene på ssl.fo.

Med busser og færger kan du i øvrigt komme til næsten alle steder på Færøerne. Busserne i Thórshavn er gratis, men du skal betale for busser til resten af øen. Du kan også købe et Travel Card på enten 4 eller 7 dage. 4 dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og 7 dage koster 700 kr. (350 kr. for børn). Det gode ved et Travel Card er, at du må rejse med både bus og færge, lige så tosset du vil (Mykines er dog undtaget). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thórshavn busterminal.

Foretrækker du større frihed, end hvad offentlig transport kan tilbyde, kan du også vælge at leje en bil.

Pas og visum

Selvom Færøerne er en del af det danske kongerige, er de ikke en del af Schengen. Derfor vil det være en god idé at tage passet med.

Billeder fra Færøerne

Múlafossur i Gásadalur

Nytår på Færøerne

Dranganir

Nytår på Færøerne

To lunder på en klippe

Nytår på Færøerne

Mykines

Nytår på Færøerne

Vil du gerne læse mere om Færøerne som rejsedestination, kan du kigge forbi min guide om Færøerne.

Corona og Færøerne

Der er p.t. ingen indrejserestriktioner, når du rejser til Færøerne.

Færøerne er en del rigsfællesskabet, og rejsen tæller derfor ikke som udlandsrejse.

Det er dog selvfølgelig altid en god idé at holde dig opdateret hvis du skal ud at rejse.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen. Du kan læse mere om coronareglerne på korona.fo.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytår på Færøerne: 4 dage på et centralt 4* hotel i Thórshavn fra kun 2.066 kr. p.p. inkl. flyNytår på Færøerne: 4 dage på et centralt 4* hotel i Thórshavn fra kun 2.066 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud