• 16 sep 2021

  NYTÅR i Cypern: 1 uge på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.767 kr. inkl. fly og morgenmad

  Hvis du trænger til at prøve noget andet end vinterkulde og tør kransekage nytårsaften, så har jeg fundet et spændende tilbud til dig i dag! Til nytår kan du nemlig skifte danske frostgrader ud med ca. 18-20 cypriotiske varmegrader i Larnaca! Den smukke kystby har masser at byde på – uanset om du foretrækker fest og farver eller er til noget mere roligt og afslappende. Hvis vi skal være helt ærlige, så vil du sikkert give mig ret i, at 2021 ikke har været det fedeste år med en verdensomspændende pandemi, der har lukket store dele af verden ned. Derfor kunne det være ekstrafedt at sige farvel til 2021 med manér. Og det kan du passende gøre på et femstjernet luksusresort i Cypern!

  Nytår i Larnarca
  december - januar
  fra2.767 kr.
  København
  Lanarca
  Hotel i Larnaca
  f.eks. det 5* Golden Bay Beach
  fra1.957 kr.
  OBS: Dette tilbud er med morgenmad. Men det er også muligt at opgradere til halv- og helpension eller all inclusive 😉
  Billige fly til Larnaca
  810 kr.
  Hotel
  1.957 kr.
  Fly
  810 kr.
  Total (pr.person)
  2.767 kr.

  Fly til Larnaca

  Som næsten alle andre destinationer omkring nytår plejer fly til Cypern at være meget dyre. Lige nu kan du dog finde tur/retur-billetter i den attraktive nytårsperiode til ganske fornuftige priser.

   

  Det ungarske lavprisflyselskab Wizz Air tilbyder nemlig tur/retur-billetter fra København til Larnaca til priser, der ofte ligger mellem 400 og 900 kr. Selv henover nytår kan du booke billetter til gode priser.

   

  F.eks. kan du finde tur/retur-billetter fra torsdag den 30. december til torsdag den 6. januar finde billetter til kun 810 kr.

   

  Hos Wizz Air må du som udgangspunkt altid gratis medbringe en lille taske, der kan være under sædet foran dig (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg). Vil du have ekstra bagage med, er det typisk billigst at tilkøbe det direkte hos Wizz Air.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • Mange tirsdage, torsdage og lørdage i november & december

   

   

  Hotel i Larnaca

  Nytår er altid en speciel højtid, hvor man ikke sparer på noget. Så det tænkte jeg, at jeg heller ikke ville gøre, da jeg ledte efter hoteltilbud til denne rejse. Så da jeg fandt det femstjernede Golden Bay Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021) til en superskarp pris, vidste jeg straks, at dette var det perfekte resort til en nytårsrejse!

   

  Først og fremmest byder Golden Bay Beach på en ualmindeligt flot beliggenhed lige ved stranden i området ved Larnacabugten. Om du så bader eller ej, kan man altid beundre den eventyrlige middelhavsudsigt!

   

  Det gode ved at vælge et af de femstjernede luksusresorter er også, at du får en masse superlækre faciliteter. Så selvom de udendørs poolområder måske ikke kan bruges, så har resortet da bare en opvarmet indendørs pool i stedet for! Det har Golden Bay Beach i hvert fald.

   

  Herudover er der selvfølgelig også en spa-afdeling, hvor du kan få den helt store wellnessbehandling, hvis du trænger til det. En tur i jacuzzi er da heller ikke den værste måde at fejre nytår på. Vil du gerne være lidt mere aktiv, har resortet også et fitnesscenter og to udendørs tennisbaner (med gratis udstyr).

   

  Værelserne er naturligvis også udstyret med alt, hvad du har brug for. Gode senge, stort badeværelse, gratis wi-fi, aircondition osv. Resortet har også et fornemt udvalg af restauranter og barer. I den forbindelse skal du desuden vide, at du har mulighed for at booke opholdet med morgenmad, halvpension, helpension eller all inclusive. Your choice 😉

   

   

  Pris for hotel

  Nå, men hvad skal en uges nytårsophold på et lækkert femstjernet strandresort så koste? Nok mindre end du tror. Jeg har som sagt fundet flybilletter til en rejse fra torsdag den 30. december til torsdag den 6. januar. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold på Golden Bay Beach fra kun 3.914 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.957 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Larnaca, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billeder fra Golden Bay Beach

   

  Vejret i Cypern omkring jul og nytår

  Lad mig sige det med det sammen – hvis du forventer at bruge dit nytår i Cypern på at ligge ved stranden med 25+ grader, skal du noget længere sydpå (og uden for Europa) i vintermånederne. Men sidste år lå temperaturerne mellem 18 og 20 grader i nytårsperioden. Så du kan sagtens forvente nogle lune dage og vintersol!

   

   

  Transport til hotellet

  Hotellet ligger kun ca. 23 km fra lufthavnen. En taxi vil derfor helt klart være den nemmeste løsning og vil ikke koste alverdens. Larnacas lufthavn har en 24-timers taxiservice med faste priser (og samme priser både dag og nat). En 4-personers taxi fra lufthavnen til Larnacabugten, hvor hotellet ligger, vil ca. koste 25 euro (ca. 186 kr.).

   

  Vil du hellere leje en bil, kan du også gøre det superbilligt på momondo.dk.

   

   

  Info ang. corona i Cypern

  Cypern er i skrivende stund gul. Danmark er i øjeblikket kategoriseret som et rødt land hos de cypriotiske myndigheder – men det skaber faktisk ikke de store problemer.

   

  Når du skal til Cypern, skal du sikre dig to ting:

   

  1) At du medbringer dit coronapas med dokumentation for, at du er færdigvaccineret, tidligere smittet eller testet negativ*.

   

  *Rejser du ind i Cypern med PCR-test, vil du ved ankomst vil få foretaget en ny PCR-test, som du selv skal betale for (ca. 15-20 euro). Herefter skal du gå i selvisolation, indtil resultatet af testen foreligger (efter ca. 3 timer). Du vil kunne se resultatet på: https://www.covid-testcyprus.com/ 

   

  2) At du udfylder et elektronisk skema (Passenger Locator Form) til de cypriotiske sundhedsmyndigheder 24 timer før afrejse.

   

  Jeg anbefaler altid, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside på deres rejsevejledning og corona-side om Cypern.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel