• 16 okt 2020

  NYTÅR i Cypern: 1 uge på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.420 kr. inkl. fly og morgenmad

  Hvis du trænger til at prøve noget andet end vinterkulde og tør kransekage nytårsaften, så har jeg fundet et spændende tilbud til dig i dag! Til nytår i år kan du nemlig skifte danske frostgrader ud med ca. 20 cypriotiske varmegrader i Larnaca! Den smukke havneby har masser at byde på – uanset om du foretrækker fest og farver eller er til noget mere roligt og afslappende. Hvis vi skal være helt ærlige, så vil du sikkert give mig ret i, at 2020 ikke har været det fedeste år med en verdensomspændende pandemi, der har lukket store dele af verden ned. Derfor kunne det være ekstrafedt at sige farvel til 2020 med manér. Og det kan du passende gøre på et 5* luksusresort i Cypern!

  Nytår i Larnarca
  december - januar
  fra2.420 kr.
  Billund og København
  Lanarca
  Billige fly til Larnaca
  351 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Larnaca
  f.eks. det 5* Golden Bay Beach
  fra2.069 kr.
  OBS: Sørg for at vælge det billigste tilbud!
  OBS: Dette tilbud er med morgenmad. Men det er også muligt at opgradere til halv- og helpension eller all inclusive 😉
  Hotel
  2.069 kr.
  Fly
  351 kr.
  Total (pr.person)
  2.420 kr.

  Fly til Larnaca

  Som næsten alle andre destinationer omkring nytår plejer fly til Cypern at være meget dyre. Lige nu kan du dog finde tur/retur-billetter i den attraktive nytårsperiode til ganske fornuftige priser.

   

  De billigste flybilletter henover nytår finder du fra Billund. Herfra kan du f.eks. finde en afgang fra onsdag den 30. december til onsdag den 6. januar til kun 351 kr. Fra København er billetterne lidt dyrere. Herfra kan du f.eks. finde en afgang fra tirsdag den 29. december til tirsdag den 5. januar til 1.003 kr.

   

  I begge tilfælde flyver du med Wizz Air. Hos dem må du som udgangspunkt altid gratis medbringe en lille taske, der kan være under sædet foran dig (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg). Vil du have ekstra bagage med, er det typisk billigst at tilkøbe det direkte hos Wizz Air.

   

  Udover de førnævnte afgange kan du finde flere billige datoer omkring jul og nytår (også hvis du gerne vil rejse i færre eller flere dage). Få overblikket over datoerne herunder.

   

   

  Fra København

  • 22.12. – 26.12.
  • 22.12. – 29.12.
  • 24.12. – 29.12.
  • 24.12. – 31.12.
  • 26.12. – 31.12.
  • 26.12. – 02.01.
  • 29.12. – 02.01.
  • 29.12. – 05.01.
  • 31.12. – 05.01.

   

  Fra Billund

  • 23.12. – 27.12.
  • 23.12. – 30.12.
  • 27.12. – 30.12.
  • 27.12. – 03.01.
  • 30.12. – 03.01.
  • 30.12. – 06.01.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Larnaca

  Nytår er altid en speciel højtid, hvor man ikke sparer på noget. Så det tænkte jeg, at jeg heller ikke ville gøre, da jeg ledte efter hoteltilbud til denne rejse. Da jeg så fandt det femstjernede Golden Bay Beach (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice) til en superskarp pris, vidste jeg straks, at dette var det perfekte resort til en nytårsrejse!

   

  Først og fremmest byder Golden Bay Beach på en ualmindeligt flot beliggenhed lige ved stranden i området ved Larnacabugten. Om du så bader eller ej, kan man altid beundre den eventyrlige middelhavsudsigt!

   

  Det gode ved at vælge et af de femstjernede luksusresorter er også, at du får en masse superlækre faciliteter. Så selvom de udendørs poolområder måske ikke kan bruges, så har resortet da bare en opvarmet indendørs pool i stedet for! Det har Golden Bay Beach i hvert fald 😉

   

  Herudover er der selvfølgelig også en spa-afdeling, hvor du kan få den helt store wellnessbehandling, hvis du trænger til det. En tur i jacuzzi er da heller ikke den værste måde at fejre nytår på. Vil du gerne være lidt mere aktiv, har resortet også et fitnesscenter (som man skal anmode om at bruge pga. corona) og to udendørs tennisbaner (med gratis udstyr).

   

  Værelserne er naturligvis også udstyret med alt, du har brug for. Gode senge, stort badeværelse, gratis wi-fi, aircondition osv. Resortet har også et fornemt udvalg af restauranter og barer. I den forbindelse skal du desuden vide, at du har mulighed for at booke opholdet med morgenmad, halvpension, helpension eller all inclusive. Your choice 😉

   

  Nå, men hvad skal en uges nytårsophold på et lækkert femstjernet strandresort så koste? Nok mindre end du tror. Jeg har som sagt fundet flybilletter til en rejse fra onsdag den 30. december til onsdag den 6. januar. Og på disse datoer kan du booke et topersoners ophold på Golden Bay Beach fra kun 4.137 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 2.069 kr. pr. person. I øvrigt kan hotellet gratis afbestilles før den 21. december!

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Larnaca, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billeder fra Golden Bay Beach

   

  Vejret i Cypern omkring jul og nytår

  Lad mig sige det med det sammen – hvis du forventer at bruge dit nytår i Cypern på at ligge ved stranden med 25+ grader, skal du noget længere sydpå (og uden for Europa) i vintermånederne. Men sidste år var der 19 grader i Larnaca d. 31.12. Så man kan sagtens forvente nogle lune dage og masser af sol!

   

   

  Transport til hotellet

  Hotellet ligger kun ca. 23 km fra lufthavnen. En taxi vil derfor helt klart være den nemmeste løsning og vil ikke koste alverdens. Larnacas lufthavn har en 24-timers taxiservice med faste priser (og samme priser både dag og nat). En 4-personers taxi fra lufthavnen til Larnacabugten, hvor hotellet ligger, vil ca. koste 25 euro (ca. 186 kr.).

   

  Vil du hellere leje en bil, kan du også gøre det superbilligt på momondo.dk.

   

   

  Info ang. corona i Cypern

  Cypern er et af de EU-lande, som har allerbedst styr på coronavirussen. Deres smittetal har været meget lave lige fra starten, og selv efter de åbnede deres grænser, har det ikke ændret sig. Så Cypern er en meget sikker destination at rejse til.

   

  Når man rejser fra Danmark til Cypern, skal man (som reglerne er nu) kunne fremvise en negativ coronatest, der ikke må være mere end tre dage (72 timer) gammel. På coronaprover.dk kan du bestille en tid (op til to uger i fremtiden).

   

  Herudover skal alle rejsende udfylde et elektronisk skema til de cypriotiske sundhedsmyndigheder 24 timer før afrejse. Det elektroniske skema finder du her.

   

  Jeg anbefaler altid, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk ift. om rejsevejledningerne skulle ændre dig.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel