Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.338 kr.
Golden-Bay-Beach-Larnaca-Cypern-banner
Pakkerejser

NYTÅR i Cypern: 1 uge på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.338 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

NYTÅR i Cypern: 1 uge på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.338 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Hvis du trænger til at prøve noget andet end vinterkulde og tør kransekage næste nytårsaften, så har jeg fundet et spændende tilbud til dig i dag! Til nytår kan du nemlig skifte danske frostgrader ud med 18-20 cypriotiske varmegrader i Larnaca! Den smukke kystby har masser at byde på – uanset om du foretrækker fest og farver eller er til noget mere roligt og afslappende. Og der er da noget fedt ved at kunne fejre nytår i Cypern på et femstjernet luksusresort! ✨🎆

Nytår i Larnaca

december – januar

fra

2.338 kr.

Billund og København ✈ Larnarca

Billige fly til Larnaca

216 kr.

Fra København

Hotel i Larnaca

2.122 kr.

Hotel

2.122 kr.

Fly

216 kr.

Total (pr. person):

2.338 kr.

Nytår i Cypern – fly

Som næsten alle andre destinationer omkring nytår plejer fly til Cypern at være meget dyre. Lige nu kan du dog finde tur/retur-billetter i den attraktive nytårsperiode til ganske fornuftige priser.

Det ungarske lavprisflyselskab Wizz Air tilbyder nemlig tur/retur-billetter fra både Billund og København til Larnaca.

Især fra Billund kan du lige nu finde rigtig skarpe priser fra under 300 kr. tur/retur!

F.eks. kan du finde tur/retur-billetter fra Billund fra fredag den 30. december til fredag den 6. januar til kun 216 kr. (det er også muligt at flyve fra 26. december til 2. januar – dog dyrere).

Fra København kan du flyve fra 25. december til 1. januar eller fra 29. december til 5. januar – disse afgange er dog lidt dyrere end fra Billund.

Hos Wizz Air må du som udgangspunkt altid gratis medbringe en lille taske, der kan være under sædet foran dig (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg). Vil du have ekstra bagage med, er det typisk billigst at tilkøbe det direkte hos Wizz Air.

Nytår i Cypern – hotel

Nytår er altid en speciel højtid, hvor man ikke sparer på noget. Så det tænkte jeg, at jeg heller ikke ville gøre, da jeg ledte efter hoteltilbud til denne rejse.

Så da jeg fandt det femstjernede Golden Bay Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022) til en superskarp pris, vidste jeg straks, at dette var det perfekte resort til en nytårsrejse!

Først og fremmest byder Golden Bay Beach på en ualmindeligt flot beliggenhed lige ved stranden i området ved Larnacabugten. Om du så bader eller ej, kan man altid beundre den eventyrlige middelhavsudsigt!

Det gode ved at vælge et af de femstjernede luksusresorter er også, at du får en masse fede faciliteter. Så selvom de udendørs poolområder måske ikke kan bruges om vinteren, så har resortet da bare en opvarmet indendørs pool i stedet for! Det har Golden Bay Beach i hvert fald.

Herudover er der selvfølgelig også en spa-afdeling, hvor du kan få den helt store wellnessbehandling, hvis du trænger til det. En tur i jacuzzi er da heller ikke den værste måde at fejre nytår på. Vil du gerne være lidt mere aktiv, har resortet også et fitnesscenter og to udendørs tennisbaner (med gratis udstyr).

Værelserne er naturligvis også udstyret med alt, hvad du har brug for. Gode senge, stort badeværelse, gratis wi-fi, aircondition osv.

Golden Bay Beach har også et fornemt udvalg af restauranter og barer. I den forbindelse skal du desuden vide, at du har mulighed for at booke opholdet med morgenmad eller halvpension. Your choice 😉

Pris for hotel

Nå, men hvad skal en uges nytårsophold på et lækkert femstjernet strandresort så koste?

Nok mindre end du tror.

Jeg har som sagt fundet flybilletter til en rejse fra fredag den 30. december til fredag den 6. januar. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold på Golden Bay Beach fra i alt 4.243 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 2.122 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Larnaca, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder fra Golden Bay Beach

Nytår i Cypern

Nytår i Cypern

Nytår i Cypern

Nytår i Cypern

Nytår i Cypern

Nytår i Cypern

Nytår i Cypern – VEJRET

Lad mig sige det med det sammen – hvis du forventer at bruge dit nytår i Cypern på at ligge ved stranden med 25+ grader, skal du i vintermånederne noget længere sydpå (og uden for Europa).

Men sidste år lå temperaturerne mellem 17 og 20 grader i nytårsperioden. Så du kan sagtens forvente nogle lune dage og vintersol!

Transport til hotellet

Hotellet ligger kun ca. 23 km fra lufthavnen. En taxi vil derfor helt klart være den nemmeste løsning og vil ikke koste alverdens.

Larnacas lufthavn har en 24-timers taxiservice med faste priser (og samme priser både dag og nat). En 4-personers taxi fra lufthavnen til Larnacabugten, hvor hotellet ligger, vil typisk koste ca. 25 euro (ca. 186 kr.).

Du kan også vælge at bestille en lufthavnstaxi på forhånd.

Sidst, men ikke mindst, er Cypern også oplagt at udforske i en lejebil. Øen er fantastisk naturskøn og har en række imponerende nationalparker.

Corona

Der er p.t. ingen COVID-19-relaterede indrejserestriktioner for Cypern.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

NYTÅR i Cypern: 1 uge på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.338 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

NYTÅR i Cypern: 1 uge på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.338 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud