• 03 dec 2019

  Nytår i Malta: 5 dage på et 3* hotel fra kun 1.547 kr. inkl. fly og morgenmad

  Vil du gerne fejre nytår på anderledes vis i år, så kan du lige nu booke en skøn ø-ferie til Malta til billige penge! Her får du muligheden for at nyde den naturskønne middelhavsø med et vinterklima, der er markant mildere og lunere, end det vi døjer med herhjemme. Samtidig har du både mulighed for at give den gas til nytårsfesten i f.eks. Valletta eller bare nyde den afslappede, sydeuropæiske atmosfære langt fra Danmarks frostramte breddegrader!

   

  ** OPDATERING** Hotellet nedenfor er desværre allerede udsolgt. Men der findes RIGTIG mange andre ledige hoteller, til ca. samme pris. Hvis du klikker på knappen “se andre hoteller” kan du se en hel liste :).

  Nytår i Malta
  30.12. - 03.01.
  fra1.547 kr.
  Billund
  Malta
  Billige fly til Malta
  835 kr.
  Hotel i Malta
  f.eks. det 3* Sunflower
  712 kr.
  Hotel
  712 kr.
  Fly
  835 kr.
  Total (pr.person)
  1.547 kr.

  Billige fly til Malta

  Fra Danmark er Ryanair næsten altid det klart billigste flyselskab, hvis du vil til Malta. Ryanair opererer en direkte rute fra Billund til Malta, hvor der er afgange på mandage og fredage. Henover nytår kan du i skrivende stund finde billetter fra mandag den 30. december til fredag den 3. januar til kun 835 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide og Ryanairs bagageregler.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Malta

  Hoteller på Malta er generelt ret billige om vinteren. Eneste undtagelse er naturligvis henover jul/nytår. Det er dog alligevel lykkedes mig at finde det 3* Hotel Sunflower til en god pris.

   

  Hotellet ligger i byen Qawra – kun en kort gåtur fra havet – og har en flot tagterrasse med swimmingpool, børnebassin og liggestole. Udsigten er heller ikke helt dårlig 😉 Hotellet har faktisk også en indendørs swimmingpool, som er opvarmet henover vinteren. Værelserne på Sunflower har desuden balkon og er udstyret med wi-fi og aircondition.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 5-nætters ophold fra mandag den 30. december til fredag den 3. januar til 1.424 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 712 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i Malta, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Nytårsaften i Malta

  Hvad skal du så lave i Malta i nytårsperioden? Hvis du tager på middelhavsferie henover nytår, er der selvfølgelig en god chance for, at du bare gerne vil slappe af og oplade batterierne efter en travl december. Og hvis det er din plan, vil det være oplagt at bruge dagene på lidt sightseeing osv. I den forbindelse kan du finde mange fine tilbud på getyourguide.dk.

   

  Vil du alligevel gerne have lidt fest og farver om aftenen den 31. december, bør du helt klart overveje at tage til hovedstaden Valletta. Her er der ofte store gadefester (efter maltesiske standarder), og de er som regel gratis at deltage i. Festerne afsluttes typisk ved midnat med en omgang festligt fyrværkeri. St. George’s Square og havnefronten i Valletta er som regel to steder, hvor disse fester finder sted. Herunder kan du se en lille reklamevideo for netop nytårsaften ved Vallettas havnefront.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage en bus fra lufthavnen til Qawra – her kører bus X1 direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 euro (23 kr.). Alternativt kan du også tilføje taxitransfer under bookingen til kun 160 kr.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Nytår i Malta: 5 dage på et 3* hotel fra kun 1.547 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Casper says:

   Hej

   Nå jeg vil tjekke fly tilbuddet frem som værende 1300.- dyrer end det i skriver det er??

   Hvad skyldes det ??

   Mvh Casper

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Casper 🙂

    Det skyldes med stor sandsynlighed, at andre allerede har booket flybilletter på disse datoer. Nu er det efterhånden 10 dage siden, jeg skrev artiklen. Og både fly- og hotelpriser reguleres automatisk alt efter udbud og efterspørgsel.

  2. Signe says:

   Hej. Jeg er interreseret, men når man trykker ind på hotel tilbuddet, står der at der ingen værelser er ledige i dette tidsrum?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Signe 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det ser desværre ud til, at hotellet er udsolgt :/ Jeg kan se, at flybilletterne også er steget lidt i pris, så der er nok nogen, som har booket rejsen.

    Du kan dog stadig booke flybilletter til ca. 1.000 kr. og så finde et andet hotel. Der er faktisk en del hoteller til nogenlunde lignende priser – du kan f.eks. søge efter et andet hotel her: https://rejsespejder.dk/go/191203-12/

  se fly se hotel