Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.437 kr.
nytaar-gdansk-banner
Weekendophold

Nytår i Gdansk: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.437 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Nytår i Gdansk: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.437 kr. p.p. inkl. fly

HAPPY NEW YEAR! Nytårsaften begynder at nærme sig med hastige skridt, og har du stadig ikke besluttet dig for, hvor du skal være denne aften, så synes jeg, du skal læse med her. Jeg har nemlig et bud på, hvor du med sikkerhed vil få en helt fantastisk aften – du kan nemlig holde nytår i Gdansk. I sig selv er Gdansk en flot by, men når fyrværkeri præger himlen, når byen nye højder. Udover fyrværkeri kan du se frem til en masse musik, som får dig i den helt rette stemning til at springe ind i det nye år. Til din rejse har jeg fundet nogle billige fly og et centralt 4* hotel, så det eneste du skal gøre er at finde ud af, hvem du gerne vil springe ind i 2024 med 

Nytår i Gdansk

30. december – 1. januar

fra

1.437 kr.

København og Billund ✈ Gdansk

Hotel i Gdansk

1.102 kr.

Nytårsfly til Gdansk

335 kr.

Billund

Hotel

1.102 kr.

Fly

335 kr.

Total (pr. person):

1.437 kr.

Nytår i Gdansk – hotel

Det er næsten en umulig opgave at finde billige hoteller til nytår – faktisk er de som regel også temmelig dyre.

Jeg har dog fundet en superlækkert og centralt firestjernet hotel til dit ophold til en rigtig fornuftig pris – nemlig Radisson Hotel & Suites (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger supercentralt i hjertet af den gamle bydel. Så her er får du altså en beliggenhed midt i alle nytårsfestlighederne. Fra Radisson Hotel & Suites er der godt 10 minutter på gåben til Dluga Street og Targ Węglowy, som begge er steder, hvor folk samles for at skyde nytåret ind og skåle i champagne – og vodka 😉

På Radisson Hotel & Suites kan du nyde godt af skønne faciliteter i form af en bar. For eksempel kan du forkæle ganen med et glas boblende champagne. Du kan også starte på nytårsforsættet allerede den 1. januar i hotellets fitnesscenter.

Derudover kan du tilkøbe adgang til den superdejlige spa for ca. 150 kr. per person. Skal det være lidt ekstra festligt, kan du også vælge at opgradere til et superiorværelse, hvor spaadgangen er inkluderet i prisen. Så kan du plaske rundt i ren wellness – måske helt ind i det nye år?

Du bliver indkvarteret på et moderne og elegant værelse, der er udstyret med gratis wi-fi, fladskærm-tv og aircondition. Perfekte rammer til at fejre nytårsaften. Og så er det også lidt mere udholdeligt at have tømmermænd i en blød hotelseng den 1. januar i stedet for i din gamle seng med hele huset fyldt med opvask og konfetti dagen derpå.

Jeg har fundet et 2-nætters ophold fra lørdag den 30. december til mandag den 1. januar (der er først udtjekning kl. 12.00, så du kan heldigvis sove længe). På disse datoer koster et standardværelse kun 2.204 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.102 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller vil du hellere selv finde et hotel i Gdansk, skal du naturligvis også være velkommen til det.

Nytår i Gdansk

Nytår i Gdansk

Nytår i Gdansk

Nytår i Gdansk

Nytår i Gdansk

Nytår i Gdansk – hotel

Til din nytårsrejse har jeg fundet billige flybilletter. Fly henover nytår plejer som regel at være vildt dyre, men i dag har jeg faktisk fundet nogle superbillige billetter tur/retur med Ryanair.

Fra København  kan du fra lørdag den 31. december til den 1. januar finde direkte returbilletter til Gdansk for kun 335 kr.

Det er også muligt at flyve fra Billund. Her er billetterne dog en smule dyrere. På de samme datoer koster billetterne 690 kr.

Når du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Vil du gerne have mere bagage med, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

I eksemplet har jeg kun taget udgangspunkt i fly til nytår – du kan dog finde billige fly til Gdansk det meste af året med priser fra 150 – 300 kr.

Nytår i Gdansk

Nu til det allervigtigste: NYTÅRSAFTEN!

Som sagt vil det helt store fyrværkerishow vil finde sted på Targ Weglowy, og dit hotel ligger kun 10 minutter derfra på gåben. Det bliver vist ikke nemmere.

Derudover er der mange forskellige klubber, barer og restauranter i byen, som har nytårsevents, livemusik, velsmagende nytårsmenuer og fester. Det er en god idé at booke dette hjemmefra, og mulighederne er mange. Så der er mere eller mindre frit valg på alle hylder.

Nytår i Gdansk: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.437 kr. p.p. inkl. fly

Nytår i Gdansk: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.437 kr. p.p. inkl. fly

Transport til/fra lufthavnen

Fra Gdansk Lufthavn har du ca. 10 km ind til centrum. Buslinje 210 forbinder lufthavnen med centrum, og turen tager mellem 35 og 50 minutter alt efter trafik. Billetter koster kun 3,40 polske zloty (ca. 6 danske kr.).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytår i Gdansk: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.437 kr. p.p. inkl. fly

Nytår i Gdansk: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.437 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud