• 29 sep 2017

  NYTÅR i BERLIN! På et 4* hotel i topklasse til kun 989 kr. inkl. fly – eller 3 nætter til 1.406 kr.

  Har du endnu ikke lagt planer for nytårsaften, så tag det helt roligt! Du kan nemlig opleve nytårsaften i Tysklands berusende hovedstad Berlin til under 1.000 kr.! Jo, det er ganske vist kun en enkelt dag/nat, men du ankommer tidligt. Dermed har du også tid nok til at nyde det blændende 4* hotel, jeg har fundet (mere om det senere!), før du om aftenen tager ind til Berlins centrum, finder en lækker restaurant og ellers bare fejrer det nye år med berlinerne ved Brandenburger Thor! Det bliver noget af en fest!

  Hvis du har mulighed for det, kan du jo også overveje at forlænge rejsen til 4 dage for kun 400 kr. mere – så kan du også nå januar-udsalget. Under alle omstændigheder får du en oplevelse for livet, hvis du tager til Berlin og holder nytår!

  NYTÅR i BERLIN
  december - januar
  989 kr.
  Billund eller København
  Berlin
  Hotel i Berlin
  f.eks. det 4* Centrovital Hotel Berlin
  444 kr.
  Billige fly til Berlin
  inkl. 10 kg håndbagage
  454 kr.
  Sørg for at vælge en tidlig afgang d. 31.12
  Hotel
  444 kr.
  Fly
  545 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  989 kr.

  Hotel 

  Du skal da ikke tilbringe nytårsaften på et eller andet skrabet B&B? Nej, vel. På trivago.dk har jeg derfor fundet det uforskammet lækre 4* Centrovital Berlin Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Centrovital har etableret sig som et hotel med fokus på wellness. Hotellet har derfor et stort, indbydende spa-område (Centrovital Day SPA) med 6 saunaer, en stor opvarmet indendørspool og et moderne fitnesscenter, som hotellets gæster frit kan benytte sig af. Der tilbydes desuden et udvalg af forskellige massagebehandlinger.

  Hotellet ligger i den vestlige del af Berlin, men du kan nemt og hurtigt komme til centrum via u-bahnen. Der er godt 1 km til Altstadt Spandau, hvor du kan tage U-bahnen til f.eks. Adenauerplatz tæt på den kendte handelsgade Kurürstendamm. Den tur tager ca. 30 minutter.

  Prisen for en enkelt nat i et dobbeltværelse på dette herlige hotel er 888 kr. – dvs. 444 kr. pr. person ved en rejse for 2. Som jeg nævnte ovenfor, kan du overveje at forlænge opholdet til 3 nætter. Så falder prisen pr. nat nemlig. F.eks. kan du bo på Centrovital fra d. 31.12. til d. 03.01. til kun 1.993 kr., hvilket bliver til 997 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du oven i denne pris lægger flybilletter til 409 kr., bliver det samlede beløb pr. person derfor 1.406 kr.

  Berlin er fyldt med hoteller, og vil du gerne selv finde et, så kan du gøre det her. Planlægger du at rejse til Berlin alene, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Berlin henover nytår. Det er både fra Billund og København. F.eks. har jeg fundet billetter fra Billund d. 31.12. – 01.01. til kun 454 kr. inkl. 10 kg håndbagage hos Ryanair. På samme datoer kan du fra København flyve med EasyJet til 525 kr. Bare sørg for at du vælger en tidlig afgang!

  Har du mulighed for at forlænge rejsen, så datoerne hedder 31.12. -03.01., kan du få billetter fra Billund til 409 kr. Fra København kan du på datoerne 31.12. – 04.01. finde billetter til 540 kr. Igen skal du sørge for at vælge en tidlig afgang!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er ret nemt at komme fra Schönefeld Lufthavn til Centrovital. Du kan nemlig tage toget direkte fra lufthavnen til Spandau, hvorfra du har en gåtur på godt 1 km til hotellet (man kan også tage bussen). Turen tager ca. 1 time og koster omkring 100 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til NYTÅR i BERLIN! På et 4* hotel i topklasse til kun 989 kr. inkl. fly – eller 3 nætter til 1.406 kr.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Daniel 🙂

    Hotelpriser falder og stiger alt efter efterspørgslen. Prisen på hotellet her er desværre steget. Artiklen er også næsten en uge gammel, og den slags sker desværre. Vil du gerne fejre nytår i Berlin, vil jeg nok anbefale dig at finde et andet hotel. Og hvis du gerne vil bo på Centrovital, kan du måske forsøge med nogle andre datoer. 🙂

  1. Helena says:

   Der er da ikke nogle afgange fra kbh ? Kan kun finde dem fra billund

  se fly se hotel