• 10 jun 2018

  Wellness-ophold i Norditalien: 3, 4 eller 7 nætter på et lækkert 4* spahotel fra kun 1.449 kr. inkl. helpension og wellnessbehandlinger

  Italien, afslapning, wellness og helpension – så bliver livet altså ikke meget bedre! Har du en stor forkærlighed for støvlelandet, så er jeg glad for at kunne fortælle dig, at jeg her har fundet en italiensk lækkerbisken af et wellness-/sommerferietilbud! Nærmere bestemt får du love at nyde livet på et lækkert 4* spahotel i den charmerende Veneto-region i den nordøstlige del af Italien – tæt på bl.a. Venedig og Verona.

  Afslapning og wellness i Veneto
  juni - december
  fra1.449 kr.
  Velvære i Norditalien
  inkl. 4* hotel, helpension og wellnessbehandlinger
  fra1.449 kr.

  travelbird.dk er jeg faldet over et superlækkert tilbud på et 4* hotelophold med helpension og fri adgang til diverse wellnessfaciliteter. Hotellet du kommer til at bo på er det 4* Hotel Bellavista Terme (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) i den smukke Veneto-region.

   

  Bellavista Terme ligger i naturskønne og rolige omgivelser i Colli Euganei (tæt på byen Montegrotto) lidt sydvest for Padova. Hotellet byder bl.a. på en idyllisk have med terrasse, hele tre termiske bade og et stort, moderne spa-område. Her tilbydes en lang række forskellige massage- og skønhedsbehandlinger. Tilbuddet her inkluderer bl.a. et gratis termisk mudderbad og saunaoplevelse med himalayasalt, og ellers skal du være velkommen til at prøve nogle af de andre spændende behandlinger mod betaling (du får 10 % rabat).

  Morgenmaden serveres i form af en lækker buffet, mens frokost og aftensmad består af traditionelle italienske retter med tilhørende salatbuffet.

  Tilbuddet kan benyttes fra juni og helt til december, og det er som sagt muligt at vælge mellem 3 nætter (fra 1.449 kr.), 4 nætter (fra 1.679 kr.) og 7 nætter (fra 3.098 kr.). Det fede ved tilbuddet er desuden, at du kan finde nogle af de billigste datoer selv i juni, juli og august! Du kan f.eks. få 4 dage (dvs. 3 nætter) midt i skolernes sommerferie fra den 19.07. – 22.07. til kun 1.449 kr. pr. person – og en hel uge til kun 3.098 kr. pr. person.

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Hotel Bellavista Terme: 3, 4 eller 7 overnatninger
  • Helpension
  • Velkomstdrink
  • Fri adgang til termiske bade og boblebad
  • Termisk mudderbad (1 per voksen)
  • Aquagym-træning (1 per voksen)
  • Fri adgang til det tyrkiske bad og fitnessrum
  • Badekåbe og tøfler
  • Danseaften med gallamiddag (1 per person)
  • Fri afbenyttelse af tennisbanen
  • Saunaoplevelse med Himalayasalt (1 per voksen)
  • Wi-fi
  • Gratis yogatime (1 per person ved ophold på 7 nætter)
  • Gratis leje af cykler (afhængigt af tilgængelighed)
  • 10% rabat på øvrige spa-behandlinger

   

  Transport

  Tilbuddet inkluderer kun hotelophold og ingen transport. Du kan dog både køre selv eller flyve til Norditalien. Har du bil, vurderer google maps, at turen fra den danske grænse til hotellet ca. tager 14 timer.

  Hvis du gerne vil flyve, er der især billige fly fra Hamborg til både Verona og Venedig – selv i sommerferien. Og ellers kan du som regel også finde billige fly fra både Billund og København til Milano.

   

  Lejebil

  Selvom det vil være muligt at komme fra Verona, Venedig eller Milano til hotellet med offentlig transport, så vil jeg kraftigt anbefale en lejebil! Det er meget nemmere, og Veneto-området er fantastisk at udforske i bil.

   

  Hvis du gerne vil leje en bil, kan jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk, der sammenligner tilbud fra alle de største biludlejningsfirmaer. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her