• 30 maj 2018

  Luksus-weekendtur til Istanbul: 2 nætter på et lækkert 5* hotel ved Sofia Hagia til kun 1.360 kr. inkl. fly og morgenmad

  Leder du efter en rejseoplevelse til efteråret? Så tag en tur til Istanbul – en eksotisk storby, der byder på en god blanding af både Europa og Asien. Gå på opdagelse på basarer, paladser og moskéer og lær det tyrkiske køkken bedre at kende. Her er virkelig noget for enhver smag – kultur, historie, shopping – og hvis du er til afslapning og wellness, så kan jeg helt sikkert anbefale dig et smut i et tyrkisk hamam!

  Storbyferie i Istanbul
  september - december
  1.360 kr.
  København
  Istanbul
  Hotel i Istanbul
  f.eks. det 5* Sura Hagia Sophia Hotel
  653 kr.
  Billige fly til Istanbul
  inkl. 10 kg håndbagage
  707 kr.
  Hotel
  653 kr.
  Fly
  707 kr.
  Total (pr.person)
  1.360 kr.

  Hotel

  På storbyferier er det altid fedest at bo så centralt som muligt. Og selvfølgelig gerne med så mange stjerner som muligt. Det er i den grad lykkedes mig at finde et superlækkert hotel, der imødekommer begge ønsker! På skyscanner.dk har jeg nemlig fundet det superflotte og meget anmelderroste 5* Sura Hagia Sophia Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til en superskarp pris. Tidligere gæster står nærmest i kø for at rose hotellet, hvis beliggenhed og serviceniveau i særlig grad bliver fremhævet positivt. Hotellet ligger midt i den gamle historiske bydel af Istanbul – et stenkast fra bl.a. Den Blå Moske, Hagia Sophia og Den Store Bazar! Du har derfor mange af Istanbuls berømte seværdigheder lige uden for døren – og det er da meget praktisk!

  Sura Hagia Sophia Hotel har desuden udendørs swimmingpool og en fredfyldt botanisk have. Hotellet serverer hver dag eftermiddagste kl. 17.00 (5 o’clock tea) uden beregning, og du kan nyde levende musik hver fredag og lørdag. Og skulle du komme træt hjem efter en begivenhedsrig dag i byen, kan du forkæle dig selv i hotellets spa-afdeling med tyrkisk bad, sauna og massage efter anmodning (mod gebyr).

  Prisen for et economy dobbeltværelse inkl. morgenmad i 2 nætter er 1.305 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen pr. person derfor kun 653 kr.

  OBS! I dette eksempel har jeg fokuseret på et meget luksuriøst 5* weekendophold. Du kan sagtens finde rigtig fine og billigere 4* alternativer. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Istanbul, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly til Istanbul. Du rejser fra København, og de billigste billetter finder fra september til december. Jeg har f.eks. fundet en afgang i weekenden fra d. 10.11. – 12.11. til kun 707 kr. inkl. håndbagage. Generelt ligger priserne mellem 700 og 900 kr. for weekendbilletter. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Billund eller Aalborg.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 10.11. – 12.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.09. – 17.09.
  • 21.09. – 24.09.
  • 05.10. – 08.10.
  • 09.11. – 11.11./12.11.
  • 10.11. – 12.11.
  • 16.11. – 19.11.
  • 17.11. – 19.11.
  • 23.11. – 26.11.
  • 24.11. – 26.11.
  • 07.12. – 10.12.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du flyver med Pegasus Air, lander du i Sabiha Gokcen Lufthavn på byens asiatiske side. Herfra kan du tage Havabus direkte ind til byen. Turen tager mellem 60 og 90 minutter og koster 12 tyrkiske lira (ca. 18 kr.). Lidt hurtigere går det med en taxa. Her koster turen 130 tyrkiske lira (ca. 200 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Luksus-weekendtur til Istanbul: 2 nætter på et lækkert 5* hotel ved Sofia Hagia til kun 1.360 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Karim says:

   Det her tilbud er pr person pris ikke også ?
   Og hvis jeg vil bestille det kan i hjælpe mig da internet bestilling ikke er mit skarpeste felt. Tak 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karim 🙂

    Jo, prisen er udregnet som pr. person ved en rejse for 2.

    Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med selve bestillingen. Rejsespejder er ikke et rejsebureau, men en rejseblog. Men hvis blot du følger linkene, burde det kunne lade sig gøre 😉

  2. Marlene Veje says:

   800 kr. for en forlænget weekend i varmen er da en ok pris, hvis det er incl. flybilletter og hotel
   Tak for dit svar.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej igen Marlene 🙂

    Du nævnte intet om hotel, så de 800 kr. er desværre kun for flybilletter. Så det bliver endnu dyrere, når der skal hotel oveni.

  3. Marlene says:

   Hej Spejder!
   Jeg kan ikke finde billige flybilletter i perioden 17/11-20/11?
   Det behøver ikke være til Istanbul – bare en weekendtur til varmen, kun den weekend
   Kan du hjælpe?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marlene 🙂

    Med så kort varsel bliver det svært at finde noget billigt – særligt til de varme destinationer. Noget af det “billigste” du kan finde i denne weekend er Milano og Barcelona til omkring 800 kr. Og det er ikke specielt billigt :/

  4. Hulya says:

   Rejser til tyrkiet

  se fly se hotel