30 maj 2018

Fly & drive i Norditalien: fly tur/retur til Verona og lejebil en hel uge til kun 708 kr.

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, så jeg har i dag sammensat en lækker og billig fly & drive til skønne Norditalien! Med billige fly og en lejebil kan du selv skræddersy rejsen, som du ønsker det. Du skal blot indtaste destinationen på gps'en og ellers bare afsted! Jeg har her fundet billige fly til Verona, der har en fremragende beliggenhed midt i Norditalien – du har derfor en række italienske ferieklassikere inden for kort afstand!

Fly & Drive i Norditalien
juni, juli og august
708 kr.
Hamborg
Verona
Billige fly til Verona
inkl. 10 kg håndbagage
354 kr.
Lejebil
inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning ved lufthavnsterminalen
354 kr.
Hotel
354 kr.
Lejebil
354 kr.
Total (pr.person)
708 kr.

Fly

Fra Hamborg kan du henover sommeren finde superbillige fly til Verona. Selv i skolernes sommerferie har jeg på momondo.dk fundet adskillige billige fly til Verona!

Ryanair tilbyder nemlig i juni, juli og august billetter til under 1.000 kr. (og nogle endda markant billigere). Jeg har f.eks. fundet flybilletter fra Hamborg fredag den 29.06. – 06.07. til kun 354 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

Jeg vil nok anbefale dig først at kigge på Ryanairs lavpriskalender for at finde de billigste datoer. Bagefter kan du så søge på de datoer inde på momondo for at se, om du kan finde dem billigere andre steder.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 29.06. – 06.07. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 04.06. – 11.06.
 • 11.06. – 18.06.
 • 15.06. – 25.06.
 • 18.06. – 25.06.
 • 25.06. – 02.07.
 • 29.06. – 06.07.
 • 02.07. – 09.07./13.07.
 • 16.07. – 23.07.
 • 20.07. – 27.07.
 • 13.08. – 20.08.
 • 17.08. – 24.08.
 • Og flere

 

Lejebil

På skyscanner.dk har du et stort udvalg af lejebiler at vælge imellem. Du kan f.eks. leje en Chevrolet Spark i hele rejseperioden til kun 707 kr. – hvilket svarer til 354 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bilen kan afhentes ved lufthavnsterminalen, har fri kilometer og kommer med fair brændstofpolitik. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Rejseinspiration

Verona er det perfekte udgangspunkt for en fly & drive, da du har en række fantastiske Italien-oplevelser i nabolaget. Her har jeg sammensat en lille liste, der forhåbentlig kan inspirere dig lidt!

 

Naturskøn ferie ved Gardasøen

Gardasøen, der kun ligger 30 minutters kørsel fra Verona, er den nærliggende tanke, når man tager på en fly & drive til Verona. Området omkring Gardasøen er ubeskriveligt smukt. Samtidig finder du et superlækkert klima, hvor der sjældent bliver glohedt. Desuden er det en fascinerende oplevelse at køre rundt ved Gardasøen, for området ændrer fuldstændig karakter fra nord til syd. I nord indrammes steder som Riva del Garda, Limone og Torbole af knejsende bjergtinder. På søens østlige side ligger Bardolino, som bl.a. er kendt for sine vine. Og længere mod syd, hvor landskabet bliver fladere og søen bredere, finder du velbesøgte steder som Lazise, Sirmione og Desenzano.

 

Storbyshopping i Milano

Milano er stedet, hvor du kan bruge en dag eller to på at opleve en af verdens fashion-hovesæder. Mode-byen ligger kun 2 timers kørsel fra Verona og lokker med verdensklasse shopping og smuk arkitektur. En tur forbi byens mægtige domkirke må du absolut ikke snyde dig selv for! Shopaholics bør helt sikker slå et smut forbi Quadrilatero d’Oro (“Det Gyldne Kvadrat”) samt Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino. Du kan læse nærmere om shopping i Milano i en af mine tidligere artikler.

 

Gondol-tur i Venedig

Venedig behøver næppe den store introduktion. Du finder vel ikke en mere romantisk og charmerende by. Venedig ligger 1 time og 20 minutters kørsel stik øst for Verona og er rig på historiske seværdigheder, smukke, gamle bygninger og et utal  af kanaler og broer! Vil du gerne prøve at sejle i gondol, så er Venedig lige noget for dig!

 

Landidyl i Toscana

Sætter du kursen sydpå, rammer du smukke Toscana efter ca. 2 timer og 45 minutter. Toscana er endnu et af Italiens absolutte highlights, og her har du chancen for at opleve en række af Italiens mest autentiske og charmerende byer – bl.a. Firenze, Lucca, Pisa og Cinque Terre. Toscana er det perfekte sted for livsnyderen, der elsker smukke landskaber, middelalderbyer og det eminente italienske landkøkken. Vinen i området fejler bestemt heller ikke noget!

 

Hoteller

Du får selvfølgelig også brug for et hotel (eller flere) på din ferie. Og dit valg afhænger naturligvis af, hvor turen går hen, og hvad du vil opleve. På skyscanner.dk kan du uden tvivl finde det rette hotel for dig!

Hoteller i Italien

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

se fly se hotel