• 31 maj 2016

  Naturskønne Algarvekysten: 1 uge på lækkert 3* hotel til kun 1.423 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_112676606

  Den smukke Algarvekysten, en lille perle på den Iberiske halvø og et sandt paradis for folk som elsker sol, strand og hav. Hertil spændende feriebyer som Albufeira, Lagos og Alvor, samt 150 kilometer sandstrande, kombineret med hyggelige små fiskerbyer er det ægte Portugal og så har du vist alt til den perfekte ferie. Her er naturskønt og masser af historie, så trænger du til et lille afbræk fra badeferien, er det bare at tage i lejebilen ud og få én på opleveren. Måske var det noget med et besøg til byen Sagresi, byen som er kendt som verdens ende.

  Idag har jeg fundet et super tilbud til dejlige Algarvekysten!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu finde det lækre 3* Balaia-Sol Holiday Club (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 925 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Hotellet er beliggende i feriebyen Albufeira, cirka 4 km fra centrum. Der er et dejligt pool- og haveområde tilknyttet og alle lejlighederne har en balkon eller terrasse med udsigt til det. Der er en bar på hotellet og tæt på hotellet findes et mindre supermarked. Vil du have børnene med i vandland, findes der sådan et kun 15 km fra hotellet. Tidligere gæster roser især stedet for sin smukke omgivelser samt det gode pool- og haveområde.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelalgarve

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.


  Vil du selv gå lidt på opdagelse i hoteller på Algarvekysten, kan du tage et kig her.

  HOTELLER PÅ ALGARVEKYSTEN

   

  Fly

  Hos Apollo kan du lige nu finde rigtig billige fly til Faro, kun 30 minutter fra Albufeira. I dette eksempel fra d. 4 – 11. juni til kun 498 kr. (inkl. bagage) og du flyver med SAS.

  flyalgarve

  SE FLY-TILBUD HER

  Vil du rejse 2 uger, findes der også et fly fra d. 4 – 18. juni til kun 448 kr.

   

  Hotel

  925 kr.

  Fly (inkl. bagage)

  498 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.423 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedato: 04.06. – 11.06. eller 04.06 – 18.06.
  • Rejselængde: 1 eller 2 uger
  • Flyselskab: SAS
  • Til: Albufeira, Portugal
  • Hotel: 3* Balaia-Sol Holiday Club
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

   

  Lejebil

  Algarvekysten er et smukt område at køre rundt i, så vil du leje en bil, kan du på Rentalcars.dk gøre dette for kun 395 kr. for en hel uge!

  rsz_lejebilalgarve

  SE LEJEBIL HER

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni. Indtast "Faro Airport" som afrejsested og "Balaia Sol" som destination.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *