• 10 nov 2019

  Mini-skiferie til smukke Norge til kun 1.369 kr. inkl. 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur

  Hvor fedt lyder det ikke lige med en mini-skiferie, hvor det hele er inkluderet i prisen? Endda i helt fantastiske Norge! I Norge finder du én af de største skisportsområder – nemlig Hafjell. Og det er lige netop der, du skal stå på ski med den pakkerejse, jeg har fundet til dig i dag. Her er pister til alle, så om du er til blå eller røde pister, så er der rig mulighed for at suse ned af pisterne til det smukkeste landskab. Og der er intet mindre end 50 km piste rundt omkring i Hafjell!

   

  Normalt koster skiferier det hvide ud af øjnene, men jeg har fundet en billig pakkerejse til dig i dag, hvor både 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur er inkluderet! Det vil sige, du skal faktisk bare hoppe ombord på færgen og se frem til en helt perfekt mini-skiferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at hygge dig med en masse ski.

  Ski-tur til Norge
  januar - marts
  fra1.369 kr.
  Frederikshavn
  Oslo
  Skiferie i Norge
  inkl. hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur

  Mini-skiferie til Norge

  Med det tilbud jeg har fundet til dig i dag, kan du se frem til et par dage med fuld fart over feltet og masser af hygge! Jeg har fundet et quickski-tilbud, hvor du får skiferie på den helt lette måde. Der er sørget for alt på denne rejse. Du skal hverken tænke på transport, hotel eller liftkort. Alt dette er nemlig inkluderet i prisen. Stena Line har sammensat et rigtig lækkert tilbud, hvor du får 2 dage på ski i Hafjell inkl. liftkort, 1 overnatning på Hafjell Hotel inkl. morgenmad og 2 overnatninger ombord på færgen i en standard 2-køjes kahyt. What’s not to like?

   

  Turen starter i Frederikshavn, hvor du sejler ud mandag aften. Tirsdag er du fremme i Oslo, hvor en bus vil vente og køre dig til Hafjell. Dit liftkort kan du hente med det samme – det ligger klar til dig! Ski er ikke inkluderet i prisen, men disse kan du leje, og så er de også klar til afhentning. Det er også muligt at medbringe egne ski. Efter en dejlig lang dag på pister, overnatter du på Hafjell Hotel. Onsdag morgen kan du nyde en skøn morgenmadsbuffet, hvor du efterfølgende kan stå på sti til hen på eftermiddagen. Omkring kl. 15.00 vil bussen køre dig retur til Oslo, hvor du skal med færgen mod Frederikshavn igen. Spørger du mig, er det en perfekt måde at sammensætte en mini-skiferie på!

   

  Hotellet, du kommer til at overnatte på, er det superhyggelige 3* Hafjell Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er af tidligere danske besøgende blevet rost for selve hyggen på hotellet, morgenmadsbuffeten og det venlige personale.

   

  I eksemplet er der taget udgangspunkt i en rejse fra mandag den 3. februar til torsdag den 6. februar (ankomst i Frederikshavn). Prisen for pakketilbuddet er 2.738 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.369 kr. pr. person. Tilbuddet inkluderer 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur.

   

  Du kan vælge mellem disse afrejsedage i 2020:

  • Mandag d. 27. januar
  • Mandag d. 3. februar
  • Mandag d. 9. marts
  • Mandag d. 16. marts

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Program for turen

  Mandag:

  • Sejler ud om aftenen kl. 18:30

  Tirsdag:

  • Ankomst til Oslo havn kl. 07:30
  • Bus til Hafjell – afgang kl. 7:45 (Ca. 3,5 time.)
   Efter ankomst til hotellet venter bussen 20 min. og kører derefter til skicentret
  • Overnatning på Hafjell Hotel med morgenmad

  Onsdag: 

  • Ski dag 2
  • Bus henter på skicentret kl. 14:45
   • Busafgang fra hotellet 15:15
  • Afgang med færgen fra Oslo kl. 18:30

  Torsdag:

  • Ankomst Frederikshavn 7:30

   

   

  Billeder fra Hafjell

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af NORWAY 🇳🇴 (@norge) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Astrid Sørvåg (@astridsorvag) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Pauline Travels (@paulinetravels) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Mini-skiferie til smukke Norge til kun 1.369 kr. inkl. 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur

  1. Anne Mette says:

   Hvis vi er en pigegruppe på 6 der gerne vil afsted, men kun en er 18 år og de resterende er 17 år, er det så stadig en mulighed? Eller skal der være en over 18 pr. rejsetilbud? Kan ikke finde noget på hjemmesiden nemlig..

  2. Kira says:

   Er det ikke muligt at få en lign tur fra København?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kira 🙂

    Desværre ikke med dette tilbud. Men du kan tro, at jeg også vil holde øje med lignende rejser fra København 😉

  Se tilbud her