Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

med afgang fra Jylland fra 1.369 kr.
Norge-banner
Weekendophold

Mini-skiferie til smukke Norge til kun 1.369 kr. inkl. 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur

Weekendophold |

Mini-skiferie til smukke Norge til kun 1.369 kr. inkl. 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur

Hvor fedt lyder det ikke lige med en mini-skiferie, hvor det hele er inkluderet i prisen? Endda i helt fantastiske Norge! I Norge finder du én af de største skisportsområder – nemlig Hafjell. Og det er lige netop der, du skal stå på ski med den pakkerejse, jeg har fundet til dig i dag. Her er pister til alle, så om du er til blå eller røde pister, så er der rig mulighed for at suse ned af pisterne til det smukkeste landskab. Og der er intet mindre end 50 km piste rundt omkring i Hafjell!

Normalt koster skiferier det hvide ud af øjnene, men jeg har fundet en billig pakkerejse til dig i dag, hvor både 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur er inkluderet! Det vil sige, du skal faktisk bare hoppe ombord på færgen og se frem til en helt perfekt mini-skiferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at hygge dig med en masse ski.

Ski-tur til Norge

januar – marts

fra

1.369 kr.

Frederikshavn ✈ Oslo

Skiferie i Norge

Mini-skiferie til Norge

Med det tilbud jeg har fundet til dig i dag, kan du se frem til et par dage med fuld fart over feltet og masser af hygge! Jeg har fundet et quickski-tilbud, hvor du får skiferie på den helt lette måde. Der er sørget for alt på denne rejse. Du skal hverken tænke på transport, hotel eller liftkort. Alt dette er nemlig inkluderet i prisen. Stena Line har sammensat et rigtig lækkert tilbud, hvor du får 2 dage på ski i Hafjell inkl. liftkort, 1 overnatning på Hafjell Hotel inkl. morgenmad og 2 overnatninger ombord på færgen i en standard 2-køjes kahyt. What’s not to like?

Turen starter i Frederikshavn, hvor du sejler ud mandag aften. Tirsdag er du fremme i Oslo, hvor en bus vil vente og køre dig til Hafjell. Dit liftkort kan du hente med det samme – det ligger klar til dig! Ski er ikke inkluderet i prisen, men disse kan du leje, og så er de også klar til afhentning. Det er også muligt at medbringe egne ski. Efter en dejlig lang dag på pister, overnatter du på Hafjell Hotel. Onsdag morgen kan du nyde en skøn morgenmadsbuffet, hvor du efterfølgende kan stå på sti til hen på eftermiddagen. Omkring kl. 15.00 vil bussen køre dig retur til Oslo, hvor du skal med færgen mod Frederikshavn igen. Spørger du mig, er det en perfekt måde at sammensætte en mini-skiferie på!

Hotellet, du kommer til at overnatte på, er det superhyggelige 3* Hafjell Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er af tidligere danske besøgende blevet rost for selve hyggen på hotellet, morgenmadsbuffeten og det venlige personale.

I eksemplet er der taget udgangspunkt i en rejse fra mandag den 3. februar til torsdag den 6. februar (ankomst i Frederikshavn). Prisen for pakketilbuddet er 2.738 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.369 kr. pr. person. Tilbuddet inkluderer 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur.

Du kan vælge mellem disse afrejsedage i 2020:

 • Mandag d. 27. januar
 • Mandag d. 3. februar
 • Mandag d. 9. marts
 • Mandag d. 16. marts

Program for turen

Mandag:

 • Sejler ud om aftenen kl. 18:30

Tirsdag:

 • Ankomst til Oslo havn kl. 07:30
 • Bus til Hafjell – afgang kl. 7:45 (Ca. 3,5 time.)
  Efter ankomst til hotellet venter bussen 20 min. og kører derefter til skicentret
 • Overnatning på Hafjell Hotel med morgenmad

Onsdag: 

 • Ski dag 2
 • Bus henter på skicentret kl. 14:45
  • Busafgang fra hotellet 15:15
 • Afgang med færgen fra Oslo kl. 18:30
 • Torsdag:

  • Ankomst Frederikshavn 7:30

  Billeder fra Hafjell

  Vis dette opslag på Instagram
  Vis dette opslag på Instagram
  Vis dette opslag på Instagram

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Mini-skiferie til smukke Norge til kun 1.369 kr. inkl. 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/returMini-skiferie til smukke Norge til kun 1.369 kr. inkl. 3* hotel, liftkort, bus, kahyt og færge tur/retur

  Skriv kommentar

  Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

  Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

  Du kan tilføje op til 99 tilbud