• 06 jul 2018

  Miniferie til Skagen: Nyd spidsen af Danmark til kun 599 kr. inkl. hotel og halvpension

  Glæd dig til at udforske toppen af Danmark, for jeg har lige fundet et supergodt tilbud til Skagen! Skagen er bare skøn og emmer af god stemning – byen og området byder på så meget. I selve centrum af Skagen kan du shoppe i de mange små butikker, tage på byvandring i det gamle kvarter, tag ned til havnen eller sidde på en af de mange lækre restauranter og cafeer og måske nyde en kold øl og noget friskfanget fisk. Hvis du virkelig vil opleve toppen af Danmark, så skal du tage en tur med Sandormen ud til spidsen, hvor du kan se Skagerraks og Kattegats bølger støde sammen – du kan endda også være heldig at møde en sæl eller 2 på din vej. Med dette tilbud får du central overnatning og halvpension i Skagen – og tilbuddet gælder fra juli til december!

  Hotelophold i centrum af Skagen
  inkl. halvpension
  fra599 kr.

  travelbird.dk har jeg fundet dette gode tilbud til en miniferie til Skagen. Tilbuddet inkluderer fra 1 til 3 overnatninger på velanmeldte Foldens Hotel & Café (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) i centrum af Skagen. På hotellet får du også halvpension, som inkluderer morgenmad og 2-retters middag eller aftenbuffet. Iøvrigt serveres der en velkomstdrink på ankomstdagen før middagstid.

  Imens du opholder dig på hotellet, kan du benytte dig af gratis WiFi og i højsæsonen (fra 1. maj til 1. september 2018) koster parkering 50 kr. pr. dag og skal bestilles på forhånd.

  Hvis du vil benytte dig af tilbuddet i juli og august er prisen på de fleste rejsedatoer 849 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du vil rejse i september – december koster det 599 kr. pr. person på langt de fleste rejsedatoer – du kan endda også besøge Skagen i efterårsferien til kun 599 kr. pr. person. Det er muligt at tjekke de præcise datoer via kalenderen på travelbird.dk

  Som med ethvert andet Travel-bird tilbud, kommer der bookinggebyr oveni (49 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Foldens Hotel: 1, 2 eller 3 overnatninger
  • Med halvpension: Morgenmad og 2-retters middage efter kokkens valg eller aftenbuffet serveret kl. 18.00
  • Velkomstdrink på ankomstdagen før middagen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her