• 07 dec 2017

  Miniferie i charmerende Harzen: 3 dage på et anmelderrost 4* hotel med morgenmad og 1 fl. mousserende vin til kun 549 kr.

  Harzen er nok en af de hyggeligste rejsemål i Danmarks baghave. Uanset årstiden kan du altid få et afslappet ophold i de smukkeste naturomgivelser. I dag har jeg fundet en tur tur, hvor du selv kan bestemme, om du er mest til Harzens smukke vinterlandskab (som evt. kan kombineres med lidt skiferie), eller om du hellere vil vente til foråret, når skovene og naturen atter vågner fra deres vinterhi! Harzen er desuden et fabelagtigt sted til vandreture eller lidt action på mountainbike’n!

  Hygge i Harzen
  december - april
  549 kr.
  Mini-ferie i smukke Harzen
  inkl. 4* hotel, morgenmad og 1 fl. mousserende vin
  549 kr.

  travelbird.dk har jeg i dag fundet et rigtig lækkert tilbud på en superhyggelig rejse til Harzen. Du kan nemlig få 3 dage på et særdeles anmelderrost 4* hotel til kun 549 kr. pr. person (dvs. 1.098 kr. i alt ved en rejse for 2).

  Prisen inkluderer 2 overnatninger – dvs. 3 dage – på det moderne 4* Lieblingsplatz, Mein Berghotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet har en superplacering i Harzen – kun 10 minutters kørsel fra Goslar og 20 minutter fra Nationalparken Harz. Bockberg-bjerget ligger desuden kun 1 km væk.

  Er 2 nætter lige i underkanten, kan du også booke opholdet med 3 eller 4 nætter til henholdsvis 789 og 949 kr. pr. person. Du kan rejse fra december til og med den 24.04. 2018. Det bedste ved tilbuddet er dog, at der lige nu er virkelig mange datoer med billige priser. Det gælder også weekender, hvor prisen er den samme som i hverdagene! 

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Rejsen inkluderer

  • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne, 1 barn 0-12 år og 1 baby 0-1 år) på Lieblingsplatz, Mein Berghotel****
  • Morgenmad
  • 1 flaske mousserende vin per værelse
  • Gratis parkering

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er en oplagt kør-selv-ferie. Det er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, og det vil være en fordel at have bil dernede, så du nemt og bekvemt kan udforske området. Har du ikke bil, skal det dog ikke afholde dig fra at tage afsted! Hvis du ikke vil køre selv, kan du også tage hhv. tog eller bus. Det kan du undersøge nærmere på rome2rio.com.

   

  Gavekort

  Fra nu og til slutningen af december kører Travelbird en gavekort-kampagne, som du helt sikkert bør overveje! Hvis du køber et gavekort på 500 kr., får du et ekstra gavekort på 250 kr. med i købet – perfekt til en gave (eller måske bare til dig selv og din næste rejse!). Du kan læse mere om gavekort-kampagnen her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *