• 10 sep 2019

  Solferie på skønne Malta: 1 uge på et lækkert 4* spahotel fra kun 1.245 kr. inkl. fly

  Hånden op, hvis du trænger til en lille pause. Nogle gange kan en uge være det helt rigtige til at få tømt hovedet og få slappet fuldstændig af. Og til det formål er Malta en fantastisk feriedestination: Landet har ikke kun et varmt klima med masser af solskinstimer, men også 500 år gamle fæstninger og en dramatisk natur med klippeformationer og krystalklart vand. Herudover tager det ikke mere end en time at komme fra den ene ende af øen til den anden, så det er bare om at gå på opdagelse! Besøg de autentiske landsbyer, spis mad i et ridderpalads eller udforsk Europas bedste dykkersteder. Mulighederne er mange!

  Fyld solskinskontoen op på Malta
  november - april
  fra1.245 kr.
  Billund
  Malta
  1 uge på 4* Solana Hotel & Spa
  inkl. direkte fly
  fra1.245 kr.

  Pakkerejse til Malta

  Med denne pakkerejse kommer du til at bo på det lækre 4* Solana Spa Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i byen Mellieha – kun 10 minutters gang fra stranden. Og lige nøjagtig denne strand er Malta længste sandstrand med det mest krystalklare vand. En dukkert vil være oplagt der!

   

  Hotel Solana byder på både inden- og udendørs swimmingpool, som har et hjørne med hydromassage og et spaområde. Foruden alt dette, får du også den skønneste udsigt ud over Malta.

   

  I eksemplet har jeg fundet en afrejse fra Billund fredag d. 15. november til fredag d. 22. november til kun 1.245 kr. pr. person (i alt 2.490 kr.). Da tilbuddet er en pakkerejse, inkluderer denne både fly og hotel. Du kan også flyve fra København, men prisen på pakkerejsen bliver lidt dyrere med priser, der i skrivende stund ligger mellem 2.500 – 3.500 kr. pr. person.

   

  Udover datoen ovenpå kan du finde en del billige datoer fra november til marts – også i vinterferien! Perfekt til en lille getaway væk fra regn og blæst.

  Priserne ligger omkrign 1.200 til 2.900 kr. på de fleste datoer nedenfor. Du kan selvfølgelig også justere på antal nætter. Du kan flyve til Malta fra Billund på mandage og fredage. Så det er også muligt at rejse henover weekend (fredag til mandag).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage en bus fra lufthavnen til Mellieha – her kører bus X1 direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 euro (23 kr.). Alternativt kan du også tage en taxa. Fra lufthavnen tager turen ca. 30 minutter og plejer at koste omkring 35 euro (ca. 260 kr.).

   

  Hvis du skal afsted på en uges ferie, og planlægger du at rejse meget rundt på Malta og Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et “explore card” på publictransport.com for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i syv dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Solana Hotel & Spa

   

  Oplevelser på Malta

  Vil du gerne finde inspiration til, hvad du kan opleve på Malta, vil jeg anbefale dig at klikke på linket nedenfor. Her kan du danne dig et godt overblik over, hvilke muligheder du har.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Solferie på skønne Malta: 1 uge på et lækkert 4* spahotel fra kun 1.245 kr. inkl. fly

  1. Jakob says:

   Hej Rejsespejder,
   Vi er en familie på 2 voksne og 4 børn i alderen 2-9 år.
   Er det muligt i søgefeltet at booke hoteller, således at vi alle kan 6 være i én lejlighed (det går kun op til 5 personer)?
   Mvh. Jakob

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jakob 🙂

    Hvis søgefeltet har en maksimumgrænse på 5 personer, skyldes det med meget stor sandsynlighed, at hotellet maks. har plads til 5 personer pr. værelse/lejlighed. I det tilfælde vil I (desværre) være nødt til at dele jer op på to værelser. Det er ofte vilkårene, når man er så mange afsted.

  2. Itana says:

   Hej Rejsespejder
   Tak for alle de gode tilbud du kommer med! Jeg har de sidste par uger fulgt med på de daglige tilbud du finder, men kunne ikke se noget i perioden 23.02 til 27/28.02. Har fri der før jeg startet på nyt job og vil så gerne rejse et varmt sted, evt kombineret med spa hotel eller gode lokale udflugter og kultur, for en single kvinde på 45. Kan du finder sådan noget??
   Endnu engang tak!
   Vh Itana

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Itana,
    Tusind tak, det er jeg glad for at høre – det er dejligt du følger med!
    Jeg har lavet en søgning til dig her 🙂 At kombinere varme (i februar) med så “kort” en rejseperiode og også spa og kultur, det kan godt være lidt svært – men måske turen til Budapest eller Napoli kunne være noget for dig 🙂 Når du kommer ind på søgningen, kan du i højre side af skærmen se en kort – her kan du finde det land du gerne vil rejse til og se hvilke pakkerejser der findes dertil. Der er f.eks. også til Malta 🙂
    Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål!

  3. Tina Svendsen says:

   Hej

   Kan du hjælpe med en rejese fra onsdag 10/8.16 til den 14/8

   Min veninde skal giftes og vi har i mange år snakket om at komme på en kort tur

   vi kunne godt tænke os at det er med morgenmad og max pris for de dage er 2500 – 3000

   Jeg tænkte en tur til Malta

  4. S says:

   Jeg har ikke prøvet at bestille hverken mini eller charter rejse før, så ved ikke helt hvordan det foregår. Men hvordan bestiller man så bus fra lufthavnen og til hotellet? 

  5. Rasmus says:

   Meget misvisende tilbud, 3 nætter på det hotel for 1 person er 1500 kr. 

   • Rejsespejder says:

    Hej Rasmus,

    tak for din kommentar! Det er slet ikke misvisende. Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse. Dvs. 1500 kr. for et dobbeltværelse, dvs. ca. 750 kr. pr. person.

  6. Michele Hald says:

   Vil gerne afsted 2 personer fra den 17. Juni til den 20. Juni. Fly fra Billund og gerne all inklusiv. Er det muligt?

  7. Kim says:

   Hej

   Billige fly. Tur/retur til Prag fra 9/6-12/6

    

   Kan du hjælpe?

  8. Tove thomsen says:

   Hej jeg kunne godt tænke mig at se en ferie hvor man har børn med? Vi er 2 voksne og 3 børn på 1,3,7 år

  9. Shirl says:

   Rick, instead of linking it to my blog, would you mind if I posted the whole thing on my blog, and called it a ‘guest post from you’…..or say, ‘this was written by Rick at Rin1pam&;Susancah&#82k7; ??Not quite sure how Blog etiquette works with these things!

  Se tilbud her