• 26 jun 2018

  Miami & Caribien-cruise: oplev Miami, Mexico, Belize og Honduras til kun 10.198 kr. inkl. fly, 4* hotel og helpension

  Hvad vil du helst – en tur til varme, solrige Miami eller på et cruise i Caribien? Før du træffer et valg, så tag det helt roligt. Du behøver faktisk ikke vælge! Jeg har nemlig fundet et superfedt rejsetilbud, der kombinerer ferie i Miami med et krydstogt til Caribien! Hvor fedt er det lige?! Så hvis Miami, Mexico, Belize og Honduras lyder som destinationer, du gerne vil have krydset af din bucket list, så kan du slå fire fluer med ét smæk! Vanvittigt!

  Drømmerejse til Miami og Caribien
  august og september
  fra10.198 kr.
  København
  Miami
  Miami og Caribien-cruise
  inkl. fly t/r til Miami, 4* hotel og cruise i Caribien med helpension
  fra10.198 kr.

  takeoffer.dk har jeg fundet dette vilde tilbud på en kombi-rejse. Først bliver du sendt på tværs af Atlanterhavet til hippe, solrige Miami på den amerikanske østkyst. Herefter forlader du fastlandet for at begive dig ud på et maritimt eventyr igennem Caribien ombord på et kæmpe krydstogtskib med helpension! Hvis ikke det sætter gang i rejsedrømmene, så ved jeg simpelthen ikke, hvad der gør.

  Hele rejsen inkluderer 10 nætter, hvor du tilbringer de første 3 på det 4* Sheraton Miami Airport Hotel i Miami (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger kun få minutter fra Miami Lufthavn, og det tilbyder faktisk gratis lufthavnstransport døgnet rundt. Selvom der er tale om et lufthavnshotel (der normalt ikke ligger centralt), så ligger Sheraton-hotellet faktisk ganske tæt på downtown Miami. Beliggenheden fejler således ikke noget. Hotellet byder på pæne, rene og komfortable værelser og har et fint poolområde, hvor du kan køle af efter en lang, begivenhedsrig dag i Miami.

  Efter de tre nætter i Miami er det blevet tid til krydstogtet! Denne del af rejsen indeholder 7 overnatninger i en indvendig kahyt ombord på krydstogtskibet Norwegian Getaway. Opholdet på krydstogtet inkluderer helpension (med mulighed for opgradering til all inclusive) og fri adgang til skibets swimmingpools, jacuzzi og fitness-faciliteter. Undervejs på cruiset kommer du forbi den ene rendyrkede drømmedestination efter den anden – Costa Maya i Mexico; Harvest Caye i Belize; Roatan Island i Honduras og Cozumel i Mexico!

   

  Rejseplan

  • Dag 1: Ankomst og indcheckning på hotellet i Miami.
  • Dag 2: Sightseeing i Miami
  • Dag 3: Sightseeing i Miami
  • Dag 4: Indcheckning på Cruiset med start i Miami. Afgang kl. 16:00.
  • Dag 5: på havet
  • Dag 6: Costa Maya, Mexico. Ankomst kl. 08:00 – afgang kl. 17:00.
  • Dag 7: Harvest Caye, Belize. Ankomst kl. 08:00 – afgang kl. 17:00.
  • Dag 8: Roatan Island, Honduras. Ankomst kl. 08:00 – afgang kl. 16:00.
  • Dag 9: Cozumel, Mexico. Ankomst kl. 08:00 – afgang kl. 17:00.
  • Dag 10: På havet.
  • Dag 11: Ankomst tilbage i Miami ca. kl. 08:00. Herefter hjemrejse til Danmark.
   (OBS: alle ankomst og afgangstidspunkter er vejledende, og de kan variere afhængig af vejrforhold og rejserute).

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

  Mexico er visumfrit i 180 dage for turister. Dog skal du udfylde en indrejseformular (FMM), før du ankommer i Mexico. Denne formular kan du nemt udfylde online på www.mexicotouristcard.com. Som regel kan du også få en fysisk formular i lufthavnen eller på flyet, men ikke alle flyselskaber deler disse ud længere. Derfor vil jeg anbefale dig at udfylde din indrejseformular i forvejen.

  Honduras er visumfrit i op til 90 dage og Belize i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejse.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Miami & Caribien-cruise: oplev Miami, Mexico, Belize og Honduras til kun 10.198 kr. inkl. fly, 4* hotel og helpension

  1. Lisa Bendixen says:

   Er det samme priser på børn henholdsvis 5 og 8 år ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lisa 🙂

    Takeoffer oplyser under “praktisk info”, at der ikke gives børnerabat i forbindelse med dette tilbud.

  Se tilbud her