• 14 nov 2015

  Mexico: 2 uger på et lækkert 4,5* resort-hotel ved stranden med all-inclusive og fly til kun 8.405 kr. (3* hotel til kun 4.818 kr.)

  playa

  Playa del Carmen var en gang et roligt fiskerleje beliggende midt på Mexicos "Riviera Maya". Nu er det et populært rejsemål, som tiltrækker turister fra især Europa. Selvom turistmængden er øget, er atmosfæren stadig lige afslappet.

  Det er først og fremmest de smukke hvide sandstrande, der trækker turisterne til, men på en rejse til Playa del Carmen, eller "Playa", som stedet kaldes lokalt, kan du opleve meget andet.

  Tag dig også tid til at se på mayaruiner. Der findes mange af dem på dette sted, blandt andet i Playa del Carmens Playacar-område.

  Spring om bord på en færge, og tag en dagstur til øen Cozumel, som kan ses fra stranden. Cozumel, der er et populært sted at dykke og snorkle, blev kendt i 1960'erne, da Jacques Cousteau erklærede, at revene her var et af de smukkeste steder i verden at dykke.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Playa del Carmen!

   

  Hotellet

  På den tyske rejseside weg.de har jeg fundet det 4,5* resort-hotel ”Bluebay Grand Esmeralda” (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 726 Euro (5.407 kr.) pr. person ved en rejse for to (der også mulighed for at booke familie eller enkelværelser). Tidligere gæster roser især hotellets lækre poolområder og den fremragende service. BlueBay Grand Esmeralda-All Inclusive er et all inclusive-hotel, der ligger på stranden i Riviera Maya i Playa del Carmen og tilbyder adgang til privat strand, egen spa samt flere forskellige restauranter.

  Værelserne på BlueBay Grand Esmeralda byder på havudsigt, satellit-tv, minibar og værdiboks.

  Gæsterne kan dyrke vandsportsaktiviteter såsom snorkling og windsurfing. Der er også fitnesscenter og sauna på ejendommen. Derudover bydes der på spillehal og miniklub.

  Butikkerne og restauranterne på Playa del Carmens Fifth Avenue ligger blot 15 minutter fra hotellet. Cancuns lufthavn ligger under 1 time derfra.

  playa2

  SE HOTEL-TIBUD HER

  Siden er skrevet på tysk, så jeg anbefaler at bruge Chrome-browseren (som oversætter automatisk) eller brug Google Translate.

   

  3* hotel

  Hvis du ikke har behov for all-inlusive og måske vil opleve Yucatan-området på egen hånd, så anbefaler jeg at kigge forbi trivago.dk. Her har jeg fundet det lækre 3* hotel Riviera Carib Maya (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.820 kr. pr. person ved en rejse for to. Tidligere gæster roser især hotellets super beliggenhed og hotellets gode service. Riviera Carib Maya ligger kun få meter fra stranden og Playa del Carmens livlige 5th avenue.

  playa3

  SE 3* HOTELLET HER

  Husk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

   

  Fly

  StarTour.dk findes der lige meget billige fly fra København til Mexico til kun 2.998 kr. pr. person. Du flyver direkte fra København til Cancun med StarTours eget flyselskab TUIfly.

  playa4

  SE FLY-TILBUD HER

   

  4,5* hotel med all-inclusive

  5.407 kr.

  Fly

  2.998 kr.

  TOTAL (per person)

  8.405 kr.

   

  3* hotel

  1.802 kr.

  Fly

  2.998 kr.

  TOTAL (per person)

  4.818 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: forskellige datoer i november og december 2015
  • Rejselængde: 15 dage (2 uger)
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Playa del Carmen, Mexico
  • Hotel: 4,5* Bluebay Esmeralda eller 3* Riviera Carib Maya
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: all-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 30⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

   

  Rejsedatoer (priserner er inkl. fly):

  4,5* hotellet

  3* hotellet

   

  Transport fra lufthavnen

  Der køres en shuttle-bus hver halv time fra lufthavnen til Playa del Carmen. Busselskabet hedder ADO og du kan købe billetterne til 80 pesos (ca. 32 kr.) ved lufthavnen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *