• 02 jun 2019

  Menorca: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 1.898 kr. inkl. fly

  Caribiske strande, fantastisk natur og en afslappet stemning – det beskriver Menorca meget godt. Mallorcas lille søsterø er en super lækker destination, hvis du gerne vil komme helt ned i gear og langt væk fra de store turistmasser, som man ellers ser på naboøen. Det eneste, som plejer at være ikke lige så flot er priserne. Derfor er tilbuddet, som jeg har fundet i dag virkelig noget særligt. Du kan nemlig komme afsted til denne smukke oase midt i Middelhavet på et lækkert 4* hotel til under 2.000 kr. inkl. fly! Som altid med sådan et knaldtilbud vil jeg anbefale at være hurtigt, hvis man er interesseret!

   

  Solferie på Mallorca
  juni - august
  fra1.898 kr.
  København
  Menorca
  4* Blue Star Club Menorca
  kr.

   

  Du kommer til at bo på det lækre 4* Blue Star Club Menorca. Hotellet ligger i Cala n’Bosc i gåafstand til stranden. Der er både et stort poolområde, solterrasse, tennisbaner og moderne designede lejigheder. Fra Cala n’Bosc er der også super fine muligheder at udforske resten af øen. Især den nordlige næsten uberørte del af øen er en af mine absolutte favoritter!

   

  Lige nu kan du få 1 uge fra d. 13. til d. 20. juni inkl. fly til kun 1.898 kr. pr. person ved en rejse for to. Man flyver direkte fra København til Menorca – desværre tilbyder TUI kun rejser fra København til denne destination.

  Det er også muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension eller all-inclusive. Desuden har hotellet forskellige størrelser lejligheder (med plads til op til 7 personer).

   

  Det er desværre kun fra d. 13. til d. 20., hvor du kan få opholdet til denne vanvittige pris. Ellers ligger priserne på dette hotel på omkring 3 – 4.000 kr. i juni. Men, hvis du kigger i oversigten på Travelmarket, kan du se, at der findes et par andre hoteller lidt senere hen i juni til lignende priser.

   

   

  Prisniveau

  Juni fra 1.898 kr.

  Juli fra 5.548 kr.

  August fra 4.798 kr.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her