• 19 maj 2016

  Mega tilbud til billedskønne Santorini: 1 uge på et anmelderrost hotel til kun 930 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_132953783

  Nu har du chancen for at besøge måske én af de smukkeste græske øer. Her bliver du mødt med lækre sandstrande, spektakulære landskaber og smukke og maleriske små byer, med de karakteristiske hvidkalkede huse og blå tage. Øen er billedskøn og topper med god grund også listen over de mest fotograferede græske øer. Jeg snakker selvfølgelig om den lille smukke perle af en vulkanø midt i det græske øhav, Santorini. Snyd ikke dig selv for en tur til Thira, den største by på øen. Her kan du opleve den ægte græske stemning i en dejlig kombination med butikker, restauranter og hvad man eller har brug for. Trods titlen som øens største by, kan du gå tværs igennem den brostensbelagte by på en halv time og slutte turen af, med en dejlig frokost på en af de mange taverner ved havnen Ormos.

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud til Santorini!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre og meget anmelderroste Hotel Villa Valvis (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 573 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Det hyggelige hotel ligger kun 3 minutters gang fra stranden i Perivolos på Santorinis sydkyst, i udkanten af byen Perissa. Der er swimmingpool og poolbar, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen. Hotellet tilbyder også udlejning af Quad-bikes, 4-hjulede motorkøretøjer som er perfekt til et eventyr i dette smukke og kuperede område og den nærliggende by Perissa. I området ved hotellet finder du alt i restauranter og barer, samt supermarked og bager, så du skal ikke gå langt for at få stillet sulten. Tidligere gæster roser især stedet for den super venlige og hyggelige ejer, samt dejlige omgivelser, venlig atmosfære og en god beliggenhed.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_santorinihotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Vil du selv gå lidt på opdagelse i de mange hotelmuligheder som findes på den smukke ø, har jeg lavet en liste du kan tage et kig på her.

  rsz_santohotel2

  HOTELLER PÅ SANTORINI

   

  Fly

  Skyscanner.dk har jeg fundet et super billigt fly til Santorini fra København. I dette eksempel fra d. 21 – 28. maj. Du flyver med novair (drevet af SAS) til kun 357 kr.

  flysanto

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Dette er et ekstraordinært godt tilbud, så der findes ikke så mange afgange i et prisleje lignende dette. Dog har jeg fundet et par andre billige afgange i juni, som du kan se her. De er dyrere, men stadig til en mega god pris for Santorini!

  • 28.05. – 04.06.
  • 04.06. – 11.06.
  • 18.06. – 25.06.

   

  Hvis du kigger på lavpriskalenderen kan du finde andre afgange til omkring 2.000 kr., hvilket faktisk er ret billigt for en ø som Santorini.

   

  Hotel

  357 kr.

  Fly

  573 kr.

  TOTAL (pr. person)

  930 kr.

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: 21.05 – 28.05. (eller senere)

  Rejselængde: 8 dage (7 nætter)

  Flyselskab: Novair

  Til: Santorini, Grækenland

  Hotel: Hotel Villa Valvis

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

   

   

   

  Transport til hotellet

  Du kan booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusive rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *