• 26 apr 2016

  Malaysia: Kombinér bounty-strande og storby i verdensklasse – tur/retur til Kuala Lumpur til kun 3.198 kr. inkl. bagage

  rsz_1beach-694865_1280

  Det smukke asiatiske land Malaysia, har i mange år stået lidt i skyggen af naboen mod nord, Thailand. Det er faktisk lidt en skam, da dette fantastiske land har så meget at byde på. Her får du bounty-øer, natur, jungle og storby i verdensklasse! Derudover er Malaysia en del af British Commonwealth og er i forhold til mange af deres asiatiske naboer, et forholdsvis velhavende land, med en rigtig god infrastruktur. Om du er til hvide bountrystrande, trekking i den vilde natur eller storbyferie i hovedstaden Kuala Lumpur, så bliver du helt sikkert ikke skuffet.

   

  Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud på en tur til Malaysia.

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly fra København til Kuala Lumpur. I dette eksempel flyver du fra d. 7 – 17. maj med Turkish Airlines og en lille omstigning, til kun 3.198 kr. (inkl. 20 kg. bagage).

  flykl

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Andre datoer

  Der findes billige afgange til kun lidt flere penge, på stort set alle dage i maj. I juni findes der ligeledes nogle billige afgange, jeg har lavet et par eksempler her:

  • 01.06. – 08.06
  • 05.06. – 16.06
  • 06.06. – 19.06
  • 08.06. – 22.06
  • 17.06. – 26.06

   

  Fra september til november findes der ligeledes nogle billige afgange, du får her et par eksempler:

  • 05.09. – 18.09
  • 09.09. – 26.09
  • 01.10. – 15.10
  • 03.11. – 20.11
  • 04.11. – 12.11
  • 07.11. – 14.11
  • 11.11. – 27.11
  • 20.11. – 30.11

   

  Tag et kig i Skyscanners lavpriskalender, og se om du kan finde nogle datoer som passer dig.

   

   

  Et lille rejsetip og lækre hoteller

  En af de gode ting ved Malaysia er, at deres indenrigsfly samt deres busser er rigtig billige. Det er derfor ret nemt og billigt, at komme fra Kuala Lumpur og rundt til lige præcis din ønske-ø, hvis det er ø-ferie du har i kikkerten. Vil du fx til to af Malaysias måske mest populære paradisøer, Perhentian Islands på østkysten eller Langkawi på vestkysten, kan du komme tur/retur fra Kuala Lumpur til hhv. kun 159 eller 213 kr., i dette eksempel fra d. 11 – 16. maj.

   

  Kuala Lumpur – Kota Bharu (Perhentian Islands)

  kulperhent

   

  Herfra skal du med en bus eller taxa til færgelejet i Kuala Besut (cirka 1 time), hvorfra du kan tage færgen til Perhentian Islands. Læs mere om transporten her.

  Du kan se lavpriskalenderen fra Kuala Lumpur til Kota Bharu her, og sammensætte turen så den passer dine ønsker.

   

   

  Kuala Lumpur – Langkawi

  kllangk

  Du kan se lavpriskalenderen fra Kuala Lumpur til Langkawi her, og sammensætte turen så den passer dine ønsker.

   

  Du kan også vælge at tage bussen, men det giver ikke meget mening, da turen tager 7-8 timer og prisen ligger på 70-80 kr. for en envejsbillet.

   

  Her er alletiders mulighed til at lave en lille kombinationsrejse med både storby og bountystrande, og jeg har herunder fundet et par rigtig gode hoteller i henholdsvis Kuala Lumpur og Langkawi.

   

  Hotel i Kuala Lumpur

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* Hotel Royce (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 100 kr. pr. nat pr. person, hvis i rejser 2. For kun 9 kr. kan du oveni købet få morgenmad med. Hotellet er beliggende i centrum af byen, kun 8 minutters gang fra KL Sentral, som er det man i danske termer kan kalde Hovedbanegården. Herfra kan du let komme til og fra lufthavnen og rundt i byen. Hotellet har desuden spa-faciliteter hvis du trænger til lidt wellness ovenpå flyveturen. Her får du meget for pengene, hvilket tidligere gæster også påpeger.

  Læs mere om hotellet her.

  rsz_klhotel

  SE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Listen med hoteller i Kuala Lumpur er lang, og du kan få meget luksus for ganske få penge. Tag et kig på listen med hoteller her.

   

  Hotel på Perhentian Islands

  Det er meget sparsomt med hoteller på de to øer og da øerne er meget besøgt at specielt backpackere er det normalt at finde overnatning når man kommer til øen. Jeg vil derfor anbefale at man tager til øen og finder et hotel ved ankomst. Alternativt kan man kigge på trivago.dk eller booking.com, hvor der findes et meget lille udvalg på disse små paradis-øer.

   

  Hotel i Langkawi

  Er du på budget, vil jeg anbefale dig at tage et kig på det 3* Alia Residence Business Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 102 kr. pr. nat pr. person, hvis i rejser 2 (inkl. morgenmad). Hotellets beliggenhed er helt ideelt, da det ligger kun en kort gåtur fra Langkawi Strand samt 4 km. fra lufthavnen og her tilbyder hotellet endda shuttlebus fra og til. Tidligere gæster roser især stedet for kvaliteten for pengene samt den gode beliggenhed.

  Læs mere om hotellet her.

  rsz_langhotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Er du til mere luksus på øen, så har jeg her lavet en liste med 4- og 5* stjernede hoteller, hvor du også kan finde rigtig gode priser.

  4* OG 5* HOTELLER LANGKAWI

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Malaysia: Kombinér bounty-strande og storby i verdensklasse – tur/retur til Kuala Lumpur til kun 3.198 kr. inkl. bagage

  1. maria says:

   Hej 🙂
   Jeg skal til malaysia med min familie til februar og vi er virkelig på bar bund hvad angår hoteller på langkawi eller om vi overhovedet skal til langkawi. Vi er ude efter bounty øer og gode hoteller. Dit link til de 4 og 5 stjernede hoteller på langkawi virkede desværre ikke 🙁 Hjælp???