• 02 aug 2019

  Billige fly til Malaysia: tur/retur til Kuala Lumpur til kun 2.221 kr.

  Så er der billige fly til en af Asiens helt store transportknuder – Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur! Byen er i sig selv en fantastisk metropol, hvor du kan opleve alt fra de imponerende skyskrabere Petronas Towers til de berømte Batu Caves. Flybilletter til Kuala Lumpur kan dog også bruges til meget andet end blot end tur til Malaysia. Fra Kuala Lumpur Lufthavn kan du nemlig flyve billigt videre til det meste af Asien og Oceanien!

  Billige fly til Sydøstasiens Port
  november - februar
  2.221 kr.
  Billund, Aalborg, København
  Kuala Lumpur
  Billige fly til Kuala Lumpur
  inkl. 12 kg håndbagage
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra København

  Billige fly til Kuala Lumpur

  Fly til Kuala Lumpur er normalt rigtig dyre. De gode tilbud hænger altså ikke på træerne. Men i dag har jeg fundet superbillige fly fra København til Malaysias hovedstad, Kula Lumpur. Du kan finde billige billetter fra november til februar. Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en afgang fra Billund den 23. november til den 4. december til kun 2.221 kr. Som du kan se ovenfor, kan du også finde afgange fra Aalborg og København til lignende priser.

   

  Det er KLM, der udbyder billetterne. Her må du som udgangspunkt medbringe 12 kg håndbagage, og herudover er forplejning også inkluderet. Vil du have indchecket bagage med, anbefaler jeg at tilkøbe dette direkte hos KLM, hvor det koster 50 euro hver vej.

   

  Fra Kuala Lumpur kan man rejse videre til andre fede steder som Singapore, Vietnam, Burma, Thailand, Indonesien, Kina, Laos osv., så kun fantasien sætter grænser, hvis du har lyst til at rejse videre fra Kuala Lumpur.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund, Aalborg og København

  • 05.11. – 13.11.
  • 07.11. – 27.11.
  • 13.11. – 27.11.
  • 13.11. – 04.12.
  • 19.11. – 27.11.
  • 20.11. – 21.11.
  • 23.11. – 04.12.
  • 25.11. – 26.11./27.11.
  • 27.01. – 28.01.
  • Og flere…

   

   

  Videre fra Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur er som sagt en af de helt store transportknuder i Asien. Derfor har du muligheden for at bruge disse superbillige tur/retur-billetter til at sammensætte din helt egen Asien-rundrejse! Jeg har selv brugt Kuala Lumpur som udgangspunkt i en del af mine Sydøstasien-rejser. F.eks. hvor jeg fløj fra Kuala Lumpur til Phuket, fra Phuket til Singapore, fra Singapore til Bali og så tilbage til Kuala Lumpur. Dette er dog kun et eksempel, og der er er virkelig mange spændende muligheder! Jeg anbefaler, at du bare prøver at søge efter enkeltbilletter til din drømme-rundrejse. Priserne ligger som regel fra omkring 200 kr. pr. billet.

   

   

  Hoteller

  Kuala Lumpur er en vaskeægte storby, og du har derfor et stort udvalg af hoteller at vælge imellem. Herunder kan du få det fulde overblik. Og hvis du skulle få brug for hoteller i andre dele af Sydøstasien, kan du nemt tilpasse søgningen herefter.

  Hoteller i Kuala Lumpur

   

  Oplevelser i Kuala Lumpur

  Hvis du gerne vil have noget inspiration til, hvad du kan opleve i Kuala Lumpur, så kig forbi getyourguide. Her kan du finde gode priser på forskellige ture, udflugter og andre oplevelser.

  Ture og aktiviteter

   

  Pas og visum

  Malaysia er visumfrit i maksimalt 90 dage. Passet skal stemples ved ankomst til landet, og det er vigtigt, at du kontrollerer, det sker. Uden stempel kan du risikere at blive tilbageholdt under dit ophold, fordi din indrejse ikke er sket korrekt. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over indrejsedatoen.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Billeder fra Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur Skyline

   

  Batu Caves 

   

  Menara Kuala Lumpur-tårnet 

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Billige fly til Malaysia: tur/retur til Kuala Lumpur til kun 2.221 kr.

  1. Helle says:

   Wow!!
   Har tidligere brugt Kuala Lumpur som mellemlanding på en Bali-tur.
   Har lige siden haft et fremtidsønske om at næste Asien-tur skulle tage udgangspunkt i Kuala Lumpur med et par dageeller 3, og derefter med toget til Singapore (8-9 timer så vidt jeg husker), 3-4 dage i Singapore (har tidligere haft 3 dage og kan sagtens gentage – der er MASSER at se), og så videre fra Singapore til Borneo.
   Måske man bare skulle se at komme afsted!

   Tusind tak for en fantastisk side hvor du efterhånden har bidraget med inspiration til en stor del af mine rejser de sidste 3,5 år (og billige billetter)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej (igen) Helle 🙂

    Mange tak for din kommentar og utroligt pæne ord 😀

    Det lyder i hvert fald som en fed rejse! Og ja, billetterne til Kuala Lumpur er i hvert fald superbillige lige nu 😉

  2. Sarah says:

   Eller hjælpe med med hvilke dage jeg kan søge på i forhold til de billige billetter

  3. Sarah says:

   Har du en dato fra feb til april til samme pris?

  4. Carsten says:

   Hej Rejsespejder. Benyttede mig af tilbuddet, men i stedet blev det fra d. 19/11 til 4/12 til samme pris, fra Billund. Utroligt det kan hænge sammen
   (det kan det nok heller ikke !!) … når jeg tænker på at for 30 år siden gav
   jeg det 3-dobbelte (Singapore i stedet for) Hilsen Carsten

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carsten 🙂

    Tillykke med billetterne 😉 Ja, det er virkelig billigt. Du må ha’ en god tur til Malaysia 😉

  Se fly-tilbud her