• 10 jul 2018

  Billige fly til Malaysia: tur/retur til Kuala Lumpur til kun 2.703 kr. inkl. 30 kg bagage

  Så er der billige fly til en af Asiens helt store transportknuder – Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur! Byen er i sig selv en fantastisk metropol, hvor du kan opleve alt fra de imponerende skyskrabere Petronas Towers til de berømte Batu Caves. Flybilletter til Kuala Lumpur kan dog også bruges til meget andet end blot end tur til Malaysia. Fra Kuala Lumpur Lufthavn kan du nemlig flyve billigt videre til det meste af Asien og Oceanien!

  Billige fly til Sydøstasiens Port
  oktober - marts
  2.703 kr.
  København
  Kuala Lumpur
  Billige fly til Kuala Lumpur
  inkl. 30 kg bagage

  Billige fly til Kuala Lumpur

  I dag har jeg på skyscanner.dk fundet superbillige fly fra København til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. Du kan finde de billige billetter fra oktober til marts. Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en afgang fra København den 05.02. – 18.02. til kun 2.703 kr.

   

  Du flyver med det jordanske luftselskab Royal Jordanian, der er et af de sikreste luftselskaber i verden. Og det er ikke kun sikkerheden, de har styr på – bagagen er der også tjek på. Du får nemlig 30 kg indtjekket bagage med i billetterne. Hver vej har du 2 mellemlandinger – én 4-6-timers mellemlanding i Amman og én 1-times mellemlanding i Bangkok. Dette forlænger naturligvis rejsetiden lidt, men omvendt får du også en pris, der er langt billigere end normalt.

   

  Der er en del billige afgange. Jeg har generelt haft held med at finde de billige billetter på datoer, hvor du har afrejse på en tirsdag og hjemrejse på en mandag.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.10. – 29.10.
  • 30.10. – 12.11.
  • 06.11. – 19.11.
  • 22.01. – 04.02.
  • 05.02. – 18.02.
  • 12.02. – 25.02.
  • 19.02. – 04.03.
  • 05.03. – 18.03.
  • 12.03. – 25.03.
  • Og flere

   

   

  Videre fra Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur er som sagt en af de helt store transportknuder i Asien. Derfor har du muligheden for at bruge disse superbillige tur/retur-billetter til at sammensætte din helt egen Asien-rundrejse! Jeg har selv brugt Kuala Lumpur som udgangspunkt i en del af mine Sydøstasien-rejser. F.eks. hvor jeg fløj fra Kuala Lumpur til Phuket, fra Phuket til Singapore, fra Singapore til Bali og så tilbage til Kuala Lumpur. Dette er dog kun et eksempel, og der er er virkelig mange spændende muligheder! Jeg anbefaler, at du bare går ind på skyscanner og søger efter enkeltbilletter til din drømme-rundrejse. Priserne ligger som regel omkring 200 kr. pr. billet.

   

   

  Hoteller

  Kuala Lumpur er en vaskeægte storby, og du har derfor et stort udvalg af hoteller at vælge imellem. På skyscanner.dk kan du helt sikkert finde et, der passer til dig! Og hvis du skulle få brug for hoteller i andre dele af Sydøstasien, kan du nemt tilpasse søgningen herefter.

  Hoteller i Kuala Lumpur

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her