• 16 nov 2016

  Madeira: 8 dage på smuk ø i Portugal i dejligt 4* hotel til kun 1.865 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_288132704

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima , mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald over urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud til blomsterøen Madeira!

   

  Hotel

  På dit visit til blomsterøen har jeg fundet det dejlige 3* Cheerfulway Bravamar (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 717 kr. pr. person ved en rejse for to. Hotellet ligger midt i den charmerende lille kystby Ribeira Brava. Hotellet ligger direkte ved vandet og blot 3 minutters gang fra stranden og 25 minutter fra hovedstaden Funchal. Cheerfulway Bravamar byder på en tagterrasse med swimmingpool og liggestole, hvor gæsterne kan slappe af under Ribeira Bravas varme sol og nyde den vidunderlige havudsigt.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-11-16-17_04_21-captureSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes også mange andre hoteller på Madeira, så du kan med fordel kigge igennem listen og se hvad du kan finde, som passer perfekt til dine behov! 

  skaermbillede-2016-11-14-kl-14-14-54

  HOTELLER PÅ MADEIRA

   

  Fly

  Tui.dk kan du få billige fly til Madeira. Der findes forskellige afrejsedatoer fra novmber til januar – også hen over nytår!! Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 13. til d. 20. december til kun 1.148 kr. Men som skrevet findes der andre datoer til ligenede priser. Der findes igen fly fra Jylland til Madeira.

  2016-11-16-16_24_53-captureSE FLY-TILBUD HER

   

   OBS: Prisen er pr. person når du kigger på oversigtskalender. Uheldigvis, når du trykker ind på flyet bliver prisen dobbelt, da det vises for to personer.

   

  Hotel

  717 kr.

  Fly

  1.148 kr.

  TOTAL (per person)

  1.865 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 13.12. – 20.12.
  • Rejselængde: 8 dage
  • Til: Madeira, Portugal
  • Hotel: 4* hotel A Casa do Caseiro
  • Anmeldelser: 5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Madeira: 8 dage på smuk ø i Portugal i dejligt 4* hotel til kun 1.865 kr. inkl. fly

  1. H. Larsen says:

   Hej.

   Som jeg læser det, er "retur" priserne for flyrejse ikke inkluderet.

   Henning