• 29 maj 2017

  1 uge på Madeira på et dejligt 3* hotel til kun 1.586 kr. inkl. fly

  Er du også lige som mig træt af det uforudsigelige juni-vejr? Så har jeg fundet noget til dig! Hvis du vil vandre i tropisk grønne eventyrskove, bade i opvarmede pools og spotte delfiner så er Madeira et godt rejsemål for dig! Øen er et sandt mekka af farver og smuk udsigt som tiltrækker rejselystne i alle aldre. Vejret i juni er omkring de 21 grader, så det er en absolut behagelig varm temperatur at gå på opdagelse på den portugisiske ø i det østlige Atlanterhav. Hvis du er glad for at vandre i fuldstændig fantastiske omgivelser vil jeg anbefale, at du prøver at tage på en levadavandring, hvor du i timevis kan gå gennem bjerge og dale langs vandingskanaler. Konceptet er fra de oprindelige indbyggere, og det er de samme stisystemer, der benyttes i dag. Ellers er der også rig mulighed for at ligge på stranden, få noget sol eller tage på en shopping tur i smukke Madeira.

   

  Hotel

  Der er mange dejlige hoteller på Madeira, og jeg har f.eks. fundet det smukke 3* Cheerfulway Bravamar Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 3 minutters gang fra stranden og der findes en tagterrasse med swimmingpool og liggestole, hvorfra du kan nyde den skønneste havudsigt. Det koster 1.921 kr. for et dobbeltværelse i 7 nætter, dvs. 961 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hoteller med enkeltværelser finder du her.

   SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes rigtig mange forskellige muligheder for overnatning på Madeira – se på trivago.dk for en oversigt over hotellerne.

  HOTELLER PÅ MADEIRA

   

  Fly

  Spies.dk kan du lige nu få super billige fly til Madeira. Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 499 kr. fra d. 05.06. til d. 12.06. med afgang fra København men der findes mange andre muligheder i juni. Der findes desværre ingen afgang fra Jylland så turen til København kan godt betale sig.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Prisen er pr. person når du kigger på oversigtskalender. Men når du trykker ind på selve flyafgangen for at booke, så bliver prisen dobbelt, da det vises for 2 personer – hvilket du bare kan lave om alt efter, hvor mange personer, der rejser.

  Hos Spies er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. pr. stk (for hele turen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.06. – 12.06.
  • 05.06. – 19.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 12.06. – 26.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • 19.06. – 03.07.

   

  Hotel 961 kr.
  Fly 499 kr.
  TOTAL (per person) 1.460 kr.

   

  Transport til hotellet

  Du kan tage enten bus eller shuttle fra lufthavnen til hotellet. På skyscanner.dk kan du booke shuttle-transfer – du kan f.eks. komme med en shuttlebus for ca. 160 kr. t/r. Du kan også tage busser, men det er en del mere kompliceret og tager lidt over halvanden time til omkring 75 kr. Du kan se bud på forskellige busmuligheder her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *