• 08 dec 2015

  Madeira: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.829 kr. inkl. morgenmad, fly og lejebil

  rsz_madeira-1405756-1280x960

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima, mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald over urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Madeira!

   

  Hotellet

  På trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 3* hotel ”Quinta do Alto Sao Joao” (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 721 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2 (1.283 kr. hvis du rejser alene). Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service og den imponerende udsigt. Hotellet ligger i byen Ponta do Sol på en bakke med udsigt over havet.

  Quinta do Alto Sao Joao en flot udsigt over Atlanterhavet og bjergrige, frodigtgrønne landskaber, hvor du virkelig kommer væk fra det hele. Med gratis trådløst internet er du dog aldrig ret langt væk fra vigtige forretninger af enhver art. Få en smagsprøve på de lokale delikatesser i den eksklusive restaurant; smag hjemmedyrkede ingredienser, herunder frugt og grøntsager fra gården hver morgen. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool og slap af efter de spændende vandreture i bjergene og andre naturundere, der befinder sig i den karakteristiske og landligt behagelig charme, som din feriedestination på Madeira tilbyder.

  Du kan læse mere om hotellet her

  madeira

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Flyet

  StarTour.dk har jeg fundet meget billige fly til Madeira. Du flyver direkte fra København til kun 798 kr. pr. person! Jeg har fundet rejsen fra d. 14. til d. 21. december. Der findes også andre datoer fra december til marts 2016, til omkring 1.900 kr.

  mad10

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Lejebil

  holidaycars.com kan du få en lejebil til kun 534 kr. (267 kr. pr. person) for hele ugen! Med bilen kan du opleve det hele på denne utolig smukke og forskellige ø.

  mad11

  SE LEJEBIL-TILBUD HER

   

  Hotel inkl. morgenmad

  764 kr.

  Fly

  798 kr.

  Lejebil

  267 kr.

  TOTAL (per person)

  1.829 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 14.12. – 21.12.2015
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Ponta do Sol, Madeira, Portugal
  • Hotel: 3* Quinta Do Alto Sao Joao
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 22⁰ C
  • Vandtemperatur: 20⁰ C

   

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil kan du tage bussen til Ponta dol Sol. Du kan først tage bussen fra Lufthavnen til Funchal og derfra med linie 4 til Ponta dol Sol. Bussen kører hver halv time og turen koster ca. 40 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *