• 29 sep 2015

  Madeira: 1 uge på et lækkert 3* hotel inkl. morgenmad og fly til kun 1.653 kr.

  rsz_madeira

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst.

  Madeira er et paradis for dig, der elsker at vandre i smuk blomsterrig natur og slikke sol i et mildt og subtropisk klima. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Madeira!

   

  Flyet

  StarTour.dk findes der lige nu meget billige fly fra København til Madeira i november og december. F.eks. fra d. 14. til d. 21. december til kun 898 kr. (andre datoer: se nedenfor)

  madeira2

  BOOK FLYET HER

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 3* hotel ”Quinta do Alto de Sao Joao” (4 ud af 4 på TripAdvisor) til kun 755 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2 (1.343 kr. hvis du rejser alene). Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service og den imponerende udsigt. Hotellet ligger i byen Ponta do Sol på en bakke med udsigt over havet.

  Hotellet tilbyder indkvartering med udsigt over Ponta do Sol-egnen og det umådelige blå ocean fra toppen af en bjergskråning i Lombo de São João.

  Her får du en flot udsigt over Atlanterhavet og bjergrige, frodigtgrønne landskaber, hvor du virkelig kommer væk fra det hele. Med gratis trådløst internet er du dog aldrig ret langt væk fra vigtige forretninger af enhver art.

  Få en smagsprøve på de lokale delikatesser i den eksklusive restaurant; smag hjemmedyrkede ingredienser, herunder frugt og grøntsager fra gården.

  Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool og slap af efter de spændende vandreture i bjergene og andre naturundere, der befinder sig i den karakteristiske og landligt behagelig charme, som din feriedestination på Madeira tilbyder.

  madeira

  BOOK HOTELLET HER

  Husk, priserne på trivago.dk og deres partner er pr. værelse og ikke pr. person!

  Fly med StarTour

  898 kr.

  Hotel

  755 kr.

  TOTAL (per person)

  1.653 kr.

  •  
  • Fra: København
  • Rejsedatoer: Forskellige datoer i november og december
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Ponta do Sol, Madeira, Portugal
  • Hotel: 3* Quinta Do Alto Sao Joao
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 22⁰ C
  • Vandtemperatur: 20⁰ C

   

  Lejebil

  Fordi Madeira er så forskelligt anbefaler jeg at leje en bil. På momondo.dk kan du leje en bil for hele ugen til kun 408 kr. pr. person for hele ugen!

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil kan du tage bussen til Ponta dol Sol. Du kan først tage bussen fra Lufthavnen til Funchal og derfra med linie 4 til Ponta dol Sol. Bussen kører hver halv time og turen koster ca. 40 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *