• 22 nov 2015

  Madeira: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 1.482 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_madeira-831823_1920

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima, mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald over urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Madeira!

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel ”Residencial Melba” (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 584 kr. pr. person ved en rejse for 2 (1.010 kr. hvis du rejser alene). Hotellet ligger i Madeiras hovestad Funchal i den rolige bydel Sao Martinho kun få meter fra vandet. Residencial Melba byder på udendørs swimmingpool og grønne omgivelser.

  Værelserne har eget badeværelse og satellit-tv og romantisk balkon med udsigt over havet.

  Efter en morgendukkert i poolen kan du hver dag nyde morgenmaden i det lyse morgenmadslokale.

  Husk, alle priser på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

  1111

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Alternativt har jeg fundet det 3* Cheerfulway Bravamar Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til samme pris. Cheerfulway Bravamar ligger midt i den charmerende lille kystby Ribeira Brava, blot 25 minutter fra byen Funchal.

  Cheerfulway Bravamar omfatter en tagterrasse med swimmingpool og liggestole, hvor gæsterne kan slappe af under Ribeira Bravas varme sol og nyde den vidunderlige havudsigt. Samtlige hotelværelser byder på moderne faciliteter, og de fleste af værelserne har desuden udsigt til byen og de omkringliggende bjerge eller til Atlanterhavet. Det blå hav og de grønne skove skaber tilsammen dejlige og afslappende omgivelser.

  11

  SE HOTEL-TIBUD HER

   

  Hvis du foretrækker all-inclusive, så kan du booke det lækre 4* wellness-hotel Vila Baleira Hotel Resort & Thalasso Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certifiate of Excellence") til kun 2.162 kr. (1.147 kr. hvis du ønsker kun morgenmad). Du kan læs mere om hotellet her.

  111

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Flyet

  StarTour.dk findes der lige nu meget billige fly fra København til Madeira. F.eks. fra d. 14. til d. 21. december til kun 898 kr.

  11111

  SE FLY-TILBUD HER

  Der findes mange andre datoer til kun lidt flere penge

   

  3* hotel inkl. morgenmad

  584 kr.

  Fly

  898 kr.

  TOTAL (per person)

  1.482 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 14.12. – 21.12.2015
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Ponta do Sol, Madeira, Portugal
  • Hotel: 3* Residencial Melba
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 22⁰ C
  • Vandtemperatur: 20⁰ C

   

   

  Lejebil

  Fordi Madeira er så forskelligt anbefaler jeg at leje en bil. På holidaycars.com kan du leje en bil for hele ugen til kun 306 kr. pr. person for hele ugen!

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil kan du tage bussen til Ponta dol Sol. Du kan først tage bussen fra Lufthavnen til Funchal og derfra med linie 4 til Ponta dol Sol. Bussen kører hver halv time og turen koster ca. 40 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *