• 23 okt 2015

  Madeira: 1 uge på et dejligt 3* hotel inkl. fly og morgenmad til kun 1.869 kr.

  rsz_madeira

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Madeira er et paradis for dig, der elsker at vandre i smuk blomsterrig natur og slikke sol i et mildt og subtropisk klima. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Madeira!

   

  Flyet

  På StarTour.dk findes der lige nu meget billige fly fra København til Madeira i december. F.eks. fra d. 14. til d. 21. december til kun 1.148 kr. eller fra d. 07. til d. 14. december til kun 1.198 kr.

  madd

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotellet

  På trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 3* hotel ”Quinta do Alto Sao Joao” (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 721 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2 (1.283 kr. hvis du rejser alene). Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service og den imponerende udsigt. Hotellet ligger i byen Ponta do Sol på en bakke med udsigt over havet.

  Hotellet tilbyder indkvartering med udsigt over Ponta do Sol-egnen og det umådelige blå ocean fra toppen af en bjergskråning i Lombo de São João.

  Her får du en flot udsigt over Atlanterhavet og bjergrige, frodigtgrønne landskaber, hvor du virkelig kommer væk fra det hele. Med gratis trådløst internet er du dog aldrig ret langt væk fra vigtige forretninger af enhver art.

  Få en smagsprøve på de lokale delikatesser i den eksklusive restaurant; smag hjemmedyrkede ingredienser, herunder frugt og grøntsager fra gården.

  Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool og slap af efter de spændende vandreture i bjergene og andre naturundere, der befinder sig i den karakteristiske og landligt behagelig charme, som din feriedestination på Madeira tilbyder.

  madeira

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Husk, priserne på trivago.dk og deres partner er pr. værelse og ikke pr. person!

  Fly med StarTour

  1048 kr.

  Hotel

  721 kr.

  TOTAL (per person)

  1.869 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 07.12. – 14.12.2015
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Ponta do Sol, Madeira, Portugal
  • Hotel: 3* Quinta Do Alto Sao Joao
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 22⁰ C
  • Vandtemperatur: 20⁰ C

   

  Lejebil

  Fordi Madeira er så forskelligt anbefaler jeg at leje en bil. På momondo.dk kan du leje en bil for hele ugen til kun 408 kr. pr. person for hele ugen!

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil kan du tage bussen til Ponta dol Sol. Du kan først tage bussen fra Lufthavnen til Funchal og derfra med linie 4 til Ponta dol Sol. Bussen kører hver halv time og turen koster ca. 40 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *