• 10 mar 2018

  Lastminute til Madeira: 1 uge på et dejligt 3* hotel direkte ved stranden til kun 1.818 kr. inkl. fly

  Den frodige, subtropiske ø Madeira ligger langt ude i det mørkeblå Atlanterhav, små 1.000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima, mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald og urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjergområder. Faktisk blev Madeira i 2017 kåret af World Travel Awards til verdens smukkeste ø at rejse til.

  I dag har jeg fundet et supertilbud til blomsterøen Madeira!

  Lastminute til Madeira
  13.03. - 20.03.
  1.818 kr.
  København
  Madeira
  Hotel på Madeira
  f.eks. det 3* Cheerfulway Bravamar
  920 kr.
  Billige lastminute-fly til Madeira
  inkl. håndbagage
  898 kr.
  Hotel
  920 kr.
  Fly
  898 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.818 kr.

  Hotel

  På trivago.dk kan du lige nu få 7 nætter på det dejlige 3* Cheerfulway Bravamar (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 920  kr. pr. person ved en rejse for to (1.839 kr. i alt).

  Hotellet ligger midt i den charmerende lille kystby Ribeira Brava –  direkte ved vandet og blot 3 minutters gang fra stranden og 25 minutter fra hovedstaden Funchal. Cheerfulway Bravamar byder på en tagterrasse med swimmingpool og liggestole, hvor du kan slappe af under Ribeira Bravas sol og nyde den vidunderlige havudsigt.

  Vil du hellere selv finde et hotel på Madeira, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her. Leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På momondo.dk findes der lige nu meget billige fly fra København til Madeira fra d. 13.03. til d. 20.03. til kun 898 kr. Det er TUI, som udbyder billetterne. Derfor er der kun håndbagage inkluderet i prisen, men for kun 400 kr. ekstra, kan du få indchecket bagage med tur/retur.  Desværre findes der ingen afgange fra Billund eller Aalborg til Madeira.

  Alternativt kan du også finde afgange (med mellemlanding) til omkring 1.700 – 2.200 kr. fra marts til maj. Og fra d. 10.04. – 17.04. kan du også finde en direkte afgang med TUI til 1.998 kr. lige nu (dog vil jeg anbefale at vente lidt endnu, hvis man er interesseret).

   

  Lejebil

  Fordi Madeira er så fantastisk en ø at udforske, anbefaler jeg at leje en bil. På skyscanner.dk kan du f.eks. leje en bil til kun 248 kr. pr. person for hele ugen!

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du tage bussen til Ponta dol Sol. Du tager først bussen fra Lufthavnen til Funchal og derfra med linie 4 til Ponta dol Sol. Bussen kører hver halv time, og turen koster ca. 40 kr. Under bookingprocessen tilbyder TUI også at stå ofr hoteltransferen. De tager bare 550 kr. for den service …

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Lastminute til Madeira: 1 uge på et dejligt 3* hotel direkte ved stranden til kun 1.818 kr. inkl. fly

  1. Cathrine says:

   Hej rejsespejder, fed blog!
   Det fly du har linket til her er jo kun derned, har du ikke et link til en hjemrejse også? 

  2. Martin f says:

   Tak for info, den er hermed bestilt til 2 voksne og 2 børn!

  3. Bettina Wafum says:

   Ville høre om du har overvejet at arbejde lidt i at finde charerrejser til singler. Det er svært at finde noget hvor det ikke koster næsten det samme som at rejse 2. 

   Ellers en forbandet god app. 

   Venlig hilsen

   Bettina Wadum

  se fly se hotel