Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

med rabatkode! fra 699 kr.
Banner-6
Andet

Luksussommerhuse i Danmark: f.eks. 10-personers sommerhus med egen indendørs-pool fra kun 699 kr. pr. person for en uge!

Andet |

Luksussommerhuse i Danmark: f.eks. 10-personers sommerhus med egen indendørs-pool fra kun 699 kr. pr. person for en uge!

Står du og skal have en slat feriepenge udbetalt her til oktober, og vil du gerne forkæle dig selv og dine kære lidt ekstra? Ja, så har jeg en god idé til, hvad du kan bruge pengene på 😀 Jeg har nemlig fundet en række luksussommerhuse rundt omkring i Danmark til rigtig gode priser og med rigtig fine faciliteter.

Danmark har nemlig nogle af de smukkeste sommerhusområder, hvor du har strand og natur lige ved hånden. Og kombineret med lidt ekstra faciliteter som vildmarksbad, sauna, spabad og privat swimmingpool kan det næsten ikke blive bedre. Med disse luksussommerhuse får du i hvert fald de perfekt rammer til at komme helt ned i gear. I efterårs- og vintermånederne kan du finde utrolig mange luksuriøse sommerhuse, hvor du kan komme afsted for langt under 700 kr. pr. person for en hel uge. Så til den pris og i så lækre omgivelser er det næsten svært at lade være 😉

I alle eksemplerne herunder har jeg taget udgangspunkt i 1 uge, men alle sommerhusene kan selvfølgelig bookes i færre dage og i andre perioder. Så det er bare at prøve sig frem med datoerne 😀

OBS: Faktisk giver Dancenter nogle superfede rabatter (aktive ind til d. 30. september), som du med fordel kan benytte dig af. Med rabatkoden “DAN15” kan du få 15 procent rabat på ophold i uge 37 – 43. Og med rabatkoden “NOV10” kan du få 10 procent rabat på ophold i uge 44 – 49. Der er jo næsten ingen undskyldning for ikke at tage afsted – der er i hvert fald penge at spare 😉 Så tag endelig familien eller vennerne med under armen, og kør mod nogle af Danmarks eksklusive sommerhuse.

1 uge i luksussommerhus

fra

307 kr.

Eksklusivt sommerhus på Mols til 10 pers.

fra

699 kr.

Luksussommerhus i Fuglsøvig, Mols

Det næste sommerhus er altså også lidt af et fund, synes jeg! Luksussommerhuset ligger ved Fuglsøvig på Mols. Sommerhusets beliggenhed er ret lækker med kun 200 meter til stranden og lige op til Mols Bjerges uspolerede natur og fantastiske dyreliv.

Sommerhuset har sin egen private swimmingpool plus et spabad, hvorfra du kan nyde de smukke landskaber over Mols Bjerge. Der er desuden en stor terrasse på 180 kvm, hvorfra du også kan nyde udsigten over den nærliggende skov og de jyske sletter 😀

Der er i alt plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og 2 hemse.

Jeg har taget udgangspunkt i en uges ferie fra mandag d. 30. november til mandag d. 7. december, hvor du kan komme afsted for kun 699 kr. pr. person ved en tur på 10 personer (i alt 6.991 kr.). Her kan du igen bruge rabatkoden NOV10 og få 10% rabat på turen (rabatkode gyldig indtil 30. september).

Lækkert sommerhus i Ålbæk til 14 pers.

fra

307 kr.

Luksussommerhus i Ålbæk, Nordjylland

I det nordjyske, nærmere bestemt i Ålbæk i Skagensområdet, kan du finde det her rummelige 14-personers sommerhus. Det er udstyret med både udendørs spa, bruser og indendørs sauna.

Sommerhuset er helt ideelt til en familieferie, hvor familiens yngste kan have det sjovt i husets aktivitetsrum, mens de voksne kan nyde ren wellness og afslapning i spaen. Huset består af i alt seks soveværelser, hvoraf de fire er dobbeltværelser. I to af soveværelserne er der plads til tre personer, hvilket er helt ideelt til børn.

Sommerhuset lægger i den grad op til forskellige lege og konkurrencer med både petanquebane, trampolin og bålplads i haven samt dart, poolbord og bordtennis indendørs. Så det er altså bare om at finde dit indre, lille legebarn frem 🙂

Når du booker sommerhuset, vil der til at starte med stå en pris på 4.780 kr. – men når du indtaster rabatkoden “NOV10” senere i bookingprocessen, ændrer prisen sig til 4.302 kr. Nedenfor har jeg taget et screenshot af boksen, hvor du skal indtaste koden (rabatkode gyldig indtil 30. september).

Luksussommerhuse i Danmark: f.eks. 10-personers sommerhus med egen indendørs-pool fra kun 699 kr. pr. person for en uge!

Jeg har taget udgangspunkt i en uges ferie fra lørdag d. 31. oktober til lørdag d. 7. november, hvor du kan komme afsted for kun 307 kr. pr. person ved en tur på 14 personer (4.302 kr. i alt).

Luksussommerhus i Vestjylland til 8 pers.

fra

425 kr.

Luksussommerhus i Søndervig, Vestjylland

I det vestjyske ved Søndervig ligger denne eksklusive ferielejlighed med både spabad, sauna og en luksuriøs indretning. Lejligheden er bygget i 2019 og har et par skønne terrasser.

Beliggenheden af ferielejligheden i Søndervig er ikke helt dårlig. Den ligger nemlig 100 meter fra Vesterhavet og er omgivet af det smukkeste klitlandskab og kun få minutters gang restauranter og byliv.

Der er desuden fri adgang til tennisbaner, minigolf, fitness- og bowlingcenter m.m. hos Beach Bow! Herudover får du også gratis adgang til Søndervigs subtropiske badeland og aktivitetskælder med bl.a. billard og bordtennis. Så aktiviteter er der altså nok af!

Jeg har taget udgangspunkt i en uges ferie fra mandag d. 30. november til mandag d. 7. december, hvor du kan komme afsted for kun 425 kr. pr. person ved en tur på 8 personer (i alt 3.398 kr.). Her kan du bruge rabatkoden DAN15 og få 15% rabat på turen, når du booker (rabatkode gyldig indtil 30. september).

Skønt sommerhus ved Limfjorden til 8 pers.

fra

549 kr.

Luksussommerhus i Helligsø Drag, Limfjorden

I det nordjyske ved det såkaldte Helligsø Drag ligger dette sommerhus med 180 graders panoramaudsigt over Limfjorden. Sommerhuset ligger på en stor grund på 2.700 kvm, så du er altså omgivet af total fred og ro på denne tur.

Som prikken over i’et har sommerhuset et vildmarksbad placeret med udsigt lige ud til fjorden. Der er desuden et aktivitetshus, som hele familien kan nyde godt af. Her er alt lige fra bordfodbold, bordtennis, airhockey, dart og PS3-spillekonsol. Og så med brændeovn, som hele familien kan samles ved. Hvad mere kan man be’ om? 🙂

I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en uges ferie fra mandag d. 19. oktober til mandag d. 26. oktober, hvor du kan komme afsted for kun 699 kr. pr. person ved en tur på 10 personer (i alt 4.392 kr.). Her kan du bruge rabatkoden DAN15 og få 15% rabat på turen, når du booker (rabatkode gyldig indtil 30. september).

Andre sommerhuse

Det er selvfølgelig muligt at booke andre sommerhuse rundt omkring i landet. Der findes virkelig mange forskellige typer af sommerhuse, og det er selvfølgelig op til dig, om du helst vil have luksus, hygge eller lidt af det hele. Du kan finde sommerhuse, der kan rumme alt fra 2 – 15 overnattende gæster. Det er bare med at kigge lidt rundt – og så er jeg sikker på, at du nok skal finde det rette sommerhus 😀 Nedenfor kan du se en oversigt over Dancenters mange sommerhuse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksussommerhuse i Danmark: f.eks. 10-personers sommerhus med egen indendørs-pool fra kun 699 kr. pr. person for en uge!Luksussommerhuse i Danmark: f.eks. 10-personers sommerhus med egen indendørs-pool fra kun 699 kr. pr. person for en uge!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud