• 06 okt 2015

  Luksusrejse til Egypten: 1 uge på et lækkert 5* resort-hotel med all-inclusive, fly og transport til kun 2.633 kr.

  rsz_aqua

  Egypten er det ideelle vinterrejsemål for solhungrende, uanset om du ønsker at nyde det dejlige blå vand i Rødehavet, slappe af på en solseng eller tage på en spændende ørkenudflugt i lokalområdet.

  Vil du på en vinterrejse til sol og varme? Så kunne det her være noget til dig.

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en rejse til Egypten. Rejsen går til den smukke ferieby Hurghada, hvor du bor på det fremragende 5* resort-hotel ”Hotel Jaz Aquamarine Resort” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 353 Euro (2.633 kr.) pr. person ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, den smukke strand og den lækre forplejning. Hotel Jaz Aquamarine Resort byder på 17 unikke pools fordelt på 9.000 kvm. Her findes noget for alle, uanset om du ønsker varierede og tempofyldte oplevelser i vandparken, afslappende badning eller vil motionssvømme.

  pool-1444090808-GR12-medium

  På hotellets sandstrand er der masser af solstole og otte cabanas, hvor du kan slappe af i skyggen. Når der er højvande i bugten, kan de mindste plaske i vandkanten. For de voksne er det muligt at bade og svømme i hoftehøjt vand cirka 500 meter længere ude af bugten.

  Der er et stort udvalg af restauranter, snack- og poolbarer på Aquamarine. En gang i løbet af ferien, kan du besøge nogle af hotellets fire à la carte-restauranter.

  Du kan læs mere om hotellet på dansk her.

  Du flyver direkte fra Hamborg til Hurghada fra d. 16. til d. 23. december. Der findes også andre datoer (f.eks. 05.12., 12.12., mm.) til kun lidt flere penge.

  Samme rejse koster 4.553 kr. med afrejse fra Danmark, så det betaler sig at tage turen til Hamborg! Der findes billige måder at komme til Hamborg (også fra København, se nedenunder). Desuden er der også togbilletter inden for Tysklands grænser inkluderet i rejseprisen, så du kan bare købe nogle DSB-billetter til Padborg (sidste station inden for Danmark) og så køre videre med de tyske billetter til Hamborg Lufthavn.

   

  Jeg har fundet rejsen på den tyske rejseside ab-in-den-urlaub.de. Den er Tysklands største af den slags og jeg har selv brugt den mange gange. Hjemmeside er skrevet på tysk, så jeg anbefaler at du:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  hurg

  BOOK REJSEN HER

  I prisen er der inkluderet: fly, all-inclusive, transport og togbilletter til/fra Hamborg.

  •  
  • Fra: Hamborg
  • Rejsedatoer: 16.12. – 23.12.2015
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: SunExpress
  • Til: Hurghada, Egypten
  • Hotel: Jaz Aquamarine Resort
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 30⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

   

   

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Som sagt inkluderer rejsen togbilletter indenfor Tysklands grænser. Ellers anbefaler jeg:

  Med bus fra Aarhus/Aalborg: Fra Aarhus tage turen ca. 5 timer direkte til lufthavnen og koster tur/retur 720 kr. (600 kr. til studerende)

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

  Med bil: måske den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn koster 410 kr. for de 8 dage.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *