• 28 dec 2018

  Luksusrejse til Jordan: 1 nat i Amman og 3 nætter på et luksuriøst 5* Hilton-resort ved Det Døde Hav til kun 2.822 kr. inkl. fly

  Er du klar på nye eventyr og en relativt uudforsket destination (i hvert fald blandt europæere)? Norwegian er begyndt at flyve til Amman, Jordans hovedstad. Og herfra har du ikke særlig langt til Det Døde Hav, hvor du kan ligge og flyde rundt i det saltholdige vand! Jordan byder desuden på en unik og gæstfri kultur, et smukt ørkenlandskab og den forhistoriske by Petra, som er et af verdens 7 nye vidundere!

   

  Jeg har her fundet en lækker, lille 4-dagestur, hvor du sagtens kan nå alt det vigtigste – men du skal som sædvanlig være velkommen til at skræddersy rejsen efter dine egen ønsker!

  Luksustur til Jordan og Det Døde Hav
  januar - juni
  2.822 kr.
  København
  Jordan
  Hotel i Amman
  f.eks. det anmelderroste Amman Pasha
  129 kr.
  Hotel ved Det Døde Hav
  f.eks. det ultralækre 5* Hilton Dead Sea Resort & Spa
  1.429 kr.
  OBS! Klik her for at finde de bedste priser
  Billige fly til Amman
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.264 kr.
  Hotel
  1.558 kr.
  Fly
  1.264 kr.
  Total (pr.person)
  2.822 kr.

  Hoteller

  Rejsen til Jordan er delt op med først 1 nat i Amman (hvor du ankommer ret sent) efterfulgt af 3 nætter ved Det Døde Hav. Og hotellerne jeg her har fundet, er slet ikke så ringe endda!

   

  Amman

  Du ankommer som sagt ret sent til Amman, og da du i dette eksempel skal videre allerede dagen efter, giver det ikke meget mening at bruge penge på et dyrt hotel. Derfor har jeg fundet det meget billige og anmelderroste Amman Pasha (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award) til kun 129 kr. pr. person.

   

  Her får du et superbilligt hotel med en fin beliggenhed, en døgnåben reception og god service. Amman Pasha er endda blevet anmeldt af et par danskere, som begge anbefaler hotellet. Den ene beretter, at hun blev budt velkommen med et glas te, selvom hun ankom midt om natten, mens den anden fortæller, at personalet er meget behjælpelige med vejledning ift. transport, spisesteder osv.

   

   

  Det Døde Hav

  Ved Det Døde Hav rykker vi lige en hotelklasse eller 5 op! For her har jeg nemlig fundet det uhørt luksuriøse 5* Hilton Dead Sea Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hilton Dead Sea Resort & Spa ligger i Sowayma – helt ud til Det Døde Hav! Med et 5* luksushotel giver det ikke så meget mening at nævne alle de forskellige faciliteter – for selvfølgelig får du lækre værelser med aircondition og wi-fi. I stedet vil jeg blot sige, at du lidt længere nede kan finde et lille billedgalleri fra hotellet. Der kan du bl.a. se billeder af hotellets infinity-pool, den private strand og meget mere!

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter på dette 5* luksus-resort er 2.857 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.429 kr. pr. person.

   

  Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amman eller ved Det Døde Hav, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Jordan

  Lige nu kan du finde billige fly fra København til Jordan. Jeg har f.eks. fundet billetter fra tirsdag den 12.03. til lørdag den 16.03. til 1.264 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du kan finde de billige fly fra januar til juni, hvor der er en del billetter til omkring 1.300 kr. Norwegian flyver direkte mellem København og Amman de fleste tirsdage og lørdage.

   

  Du kan med fordel først kigge på Norwegians lavpriskalender for at finde de billigste datoer. Herefter kan du så søge på de datoer inde på travelmarket for at se, om du kan finde dem billigere andre steder (OBS! Hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 12.03. – 16.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.01. – 19.01.
  • 19.01. – 26.01.
  • 26.01. – 02.02.
  • 02.02. – 09.02.
  • 09.02. – 12.02.
  • 12.02. – 19.02.
  • 19.02. – 23.02./26.02.
  • 26.02. – 02.03.
  • 05.03. – 09.03./12.03.
  • 09.03. – 16.03.
  • 12.03. – 16.03./19.03.
  • 16.03. – 23.03.
  • 26.03. – 31.03.
  • 06.04. – 13.04.
  • 09.04. – 13.04.
  • 14.05. – 21.05.
  • 01.06. – 08.06.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Amman Lufthavn kan du tage Airport Express-bussen, der kører hver halve time mellem kl. 06.30 og 18.00 og hver time fra 18.00 til 00.00. Bussen kører ind til Tabarbour-stationen (med et enkelt stop ved “7th Circle” undervejs), og turen tager ca. 45 minutter.  En billet koster 2,5 jordanske dinarer (ca. 23 kr.).  Fra Tabarbour kan du så tage en taxi det sidste stykke til hotellet til ca. 50 kr. pr. person.

   

  OBS: Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at nogle taxichauffører vil forsøge at hijacke kunder ved at påstå, at busruten er ude af drift.

   

   

  Transport mellem Amman og Det Døde Hav

  Når du skal fra Amman til Det Døde Hav, findes der forskellige muligheder ift. transport. Du kan f.eks. tage en taxi direkte til dit hotel. Der er ca. 60 km, og turen kommer nok til at koste et sted mellem 550 og 700 kr. – dvs. ca. 300 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Du kan også tage bussen. Hvis du vælger denne løsning, skal du med bussen kl. 8.30 om morgenen. Der er nemlig kun én busafgang om dagen. En enkeltbillet koster 10 jordanske dinarer (ca. 91 kr.). Du kan se ruteplanen på jett.com.jo. Busturen tager cirka 1 times tid.

   

  Alternativt kan du også bede hotellet om hjælp til at arrangere transporten.

   

   

  Fakta om Det Døde Hav

  Faktisk er Det Døde Hav slet ikke et hav – men en sø! Det Døde Hav har fået sit navn pga. sit helt utroligt saltholdige vand med en saltkoncentration på hele 31,5 %! Middelhavet har til sammenligning en saltprocent på sølle 3,5. Den høje saltkoncentration gør, at dyr og planter ikke kan leve der. Så fiskestangen kan du sagtens lade blive derhjemme!

   

  Herudover kan Det Døde Hav også prale af at være jordens laveste punkt, for søen ligger hele 420 meter under havets overflade.

   

   

   

  5* Hilton Dead Sea Resort & Spa 

  😍

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Luksusrejse til Jordan: 1 nat i Amman og 3 nætter på et luksuriøst 5* Hilton-resort ved Det Døde Hav til kun 2.822 kr. inkl. fly

  1. Morten N says:

   Turen til Jordan kan anbefales. Vi var der i september i 4 dage. Venlige mennesker, god sikkerhed og god infrastruktur. Det er muligt at tage taxi direkte fra lufthavnen til hotel ved det døde hav. Der er fast pris på 35 JD (knapt 350 DKK). Retur fra det døde hav til lufthavn, skal man regne med 40-45 JD. Turen tager ca. 45 minutter.
   Der er masser af muligheder for heldagsture til Petra. Kan klart anbefales. Vi benyttede Petra Night Tours, der kan bookes online hjemmefra og leverede super service. For 2 personer i egen minibus og med guide og frokost i Petra gav vi omkring 500 USD. Mange penge, men prisen værd.

  2. Jonas Meiling Hansen says:

   Hej!
   Super fin rejse du har fundet, hvad vil du anbefale hvis man vil ud og se Petra? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jonas 🙂

    Det er muligt at lave en dagstur til Petra fra Amman – men du kan også sagtens tilpasse rejsen, så du bruger nogle flere dage der. Det er lidt et spørgsmål om smag og behag 🙂

    Jeg vil anbefale dig denne artikel om Petra 🙂

  3. Mahmoud awad says:

   Jeg vil deltage rejse

  4. Daniel Marschall says:

   Hvad er det for datoer i september man kan rejse for omkring de 800?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Daniel 🙂

    Det kan du nu læse i artiklen 😉

    Jeg vil anbefale dig at tage udgangspunkt i Norwegians lavpriskalender – der får du det bedste overblik over de billige datoer 🙂 Billetterne er dog ikke helt så billige som i fx maj.

  5. Daniel Marschall says:

   Hvad er det for datoer i septe

  6. Mettha says:

   Mega skønt – sikke en oplevelse –
   Det kunne være fantastisk – hvis man for eksempel kunne betale 500kr for at få en til at ordne bestillingen