Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.170 kr.
rsz_det_doede_hav
Pakkerejser

Rundrejse i Jordan: 1 uge med 3* hotel i Amman og 4* resort ved Det Døde Hav fra kun 4.170 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Rundrejse i Jordan: 1 uge med 3* hotel i Amman og 4* resort ved Det Døde Hav fra kun 4.170 kr. p.p. inkl. fly

Er du klar på et nyt eventyr og en relativt uudforsket destination (i hvert fald blandt europæere)? Så går turen til fortryllende Jordan! Rejsen starter i hovedstaden Amman. En mellemøstlig perle med et skatkammer af historiske seværdigheder. Fra Amman har du heller ikke særlig langt til Det Døde Hav, hvor du kan ligge og flyde rundt i det saltholdige vand! En rejse til Jordan byder desuden på en både fascinerende og gæstfri kultur, et smukt ørkenlandskab og så landets helt store attraktion – den forhistoriske by Petra – som er et af verdens syv vidundere! Jeg har i denne artikel sammensat en rejse til Jordan på en hel uge, hvor du både får mulighed for at udforske Jordans spændende hovedstad og nyde livet ved Det Døde Hav. Samtidig må du heller ikke gå glip af Petra, når du rejser til Jordan – så den verdensberømte seværdighed kan du selvfølgelig også læse nærmere om i denne artikel  ☀️

Du har med andre ord rig mulighed for at opleve alt det, du kunne tænke dig på din rundrejse i Jordan – men du skal som sædvanlig også være velkommen til at skræddersy rejsen efter dine egne ønsker.

Rejse til Jordan og Det Døde Hav

september – februar

fra

4.170 kr.

København ✈ Amman

Billige fly til Amman

1.967 kr.

Fra Billund

Rejse til Jordan – fly

Som første punkt på dagsordenen skal du have fat i flybilletter til Jordan. Og dem har jeg heldigvis fundet til dig her!

Fra både København og Billund kan du finde flybilletter til Jordans hovedstad, Amman.

De bedste flybilletter finder du typisk fra København hos flyselskaber som Lufthansa, Austrian, SWISS og Turkish Airlines. 

Pt. kan du finde billetter fra København til Amman til mellem 1.900 og 2.900 på flere datoer spredt fra september til februar.

Flybilletter fra Billund er ofte lidt dyrere og har lidt dårligere flytider. Så må du selv vurderer, om du hellere vil tage turen til København eller ej.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København fra mandag den 11. september til mandag den 18. september. På disse datoer koster flybilletter kun 1.967 kr. inkl. håndbagage.

OBS: Lufthansa, Austrian og SWISS inkluderer som udgangspunkt kun håndbagage i deres billetter, mens Turkish Airlines også inkluderer indtjekket bagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

København og Billund

 • 08.09. – 15.09.
 • 11.09. – 18.09.
 • 15.09. – 22.09.
 • 16.09. – 23.09.
 • 19.09. – 26.09.
 • 20.09. – 27.09.
 • 22.09. – 29.09.
 • 06.11. – 13.11.
 • 23.11. – 30.11.
 • 30.11. – 07.12.
 • 03.12. – 10.12.
 • 25.01. – 01.02.
 • 06.02. – 13.02.
 • Og flere

Rejse til Jordan – rundrejse

Jeg har herunder lavet et eksempel på en rundrejse i Jordan. Rejsen er opbygget således, at du tilbringer de to første nætter i Ammen, så fire nætter ved Det Døde Hav og til sidst en enkelt nat tilbage i Amman. Men du skal som sagt være velkommen til at skræddersy rejsen, lige som du vil – især hvis du ønsker, at Petra ikke kun bliver en heldagsudflugt 😉

Hotel i Amman

Hotel i Amman

409 kr.

I hovedstaden Amman har jeg fundet Post Boutique Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et superbilligt og pænt hotel med en fantastisk beliggenhed lige midt i Amman. Værelserne er flotte og elegant indrettet.

På hotellet er morgenmaden også inkluderet i prisen, så det skal du heller ikke tænke på. Tidligere gæster roser især beliggenheden og personalets hjælpsomhed.

I dette eksempel har jeg fundet to overnatninger fra mandag den 11. september til onsdag den 13. september. Et topersoners ophold koster på disse datoer i alt 818 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 409 kr. pr. person. 

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amman, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Jordan

Transport mellem Amman og Det Døde Hav

Når du skal fra Amman til Det Døde Hav, findes der forskellige muligheder ift. transport.

Det klart billigste vil være at tage bussen. En både hurtigere og nemmere løsning vil være at tage en taxi. Der er ca. 53 km, og turen burde koste omkring 400–500 kr.

Du kan læse mere om transportmulighederne (bus såvel som taxi) på touristjordan.com.

Hotel ved Det Døde Hav

Hotel ved Det Døde Hav

1.578 kr.

Ved Det Døde Hav rykker vi lige en hotelklasse op. For her har jeg nemlig fundet det lækre Ramada Resort Dead Sea (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette firstjernede hotel har alt, hvad du skal bruge på en solferie. Her er der både privat sandstrand, to swimmingpools, spaområde, fitnesscenter og restauranter og barer.

Værelserne er moderne indrettet og rummer blandt andet fladskærms-tv, aircondition og balkon. Hotellet har også en dejlig terrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Det Døde Hav. Det lyder simpelthen bare lækkert.

Tidligere gæster roser særligt resortet for det venlige personale, de rene værelser, poolområdet og den private sandstrand.

Prisen for et dobbeltværelse i 4 nætter fra onsdag den 13. september til søndag den 17. september er i alt 3.156 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.578 kr. pr. person.

Er resortet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Det Døde Hav, skal du naturligvis være velkommen til det.

Rejse til Jordan

Rejse til Jordan

Rejse til Jordan

Rejse til Jordan

Fakta om Det Døde Hav

Faktisk er Det Døde Hav slet ikke et hav – men en sø! Det Døde Hav har fået sit navn pga. sit helt utroligt saltholdige vand med en saltkoncentration på hele 31,5 procent! Middelhavet har til sammenligning en saltprocent på sølle 3,5. Den høje saltkoncentration gør, at dyr og planter ikke kan leve der. Så fiskestangen kan du sagtens lade blive derhjemme!

Herudover kan Det Døde Hav også prale af at være jordens laveste punkt, for søen ligger hele 420 meter under havets overflade.

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Hotel i Amman

Hotel i Amman

216 kr.

Du flyver jo hjem fra Amman, og derfor tænker jeg, at det vil være meget rart at tilbringe rejsens sidste nat i hovedstaden.

Og her kan du jo passende tjekke ind på Post Boutique Hotel igen – nu kender du jo hotellet og nabolaget. Og mon ikke, at de også bliver glade for at se dig igen 😉

Et topersoners ophold fra søndag den 17. september til mandag den 18. september koster i alt 431 kr. inkl. morgenmad. Dvs. kun 216 kr. pr. person.

Tips til besøg i Petra

Som jeg skrev i introen, så skal du besøge Petra, når du er i Jordan!

Fra Amman til Petra har du flere valgmuligheder. Du kan købe en af de mange organiserede ture, som forskellige arrangører tilbyder med afgang fra Amman. Lyder en guidet tur som noget for dig, kan du f.eks. finde en masse gode ture på GetYourGuide.

 

Vil du hellere selv stå for turen, kan du også tage bussen fra Amman. Og det er naturligvis også muligt at leje en bil i Amman og køre ned til Petra.

Jeg vil i øvrigt anbefale, at du besøger Petra så tidligt som muligt (der er åbent fra kl. 06.00) for at undgå store turistflokke. Hvis du ikke er et A-menneske, så kan du også vælge at besøge Petra senere om eftermiddagen, hvor mængden af mennesker er stilnet lidt af, og du får solnedgangens stråler, der rammer stenene/klipperne og skaber den smukkeste stemning.

Der er som sagt åbent fra kl. 06.00 – i løbet af sommeren lukker stedet kl. 18 og om vinteren kl. 16.

Et af de mest fotograferede steder er ved The Treasury (Al-Khazneh) – området er nemlig blevet brugt i en af Indiana Jones-filmene. Indiana Jones eller ej, så er det virkelig et imponerende syn, så glem endelig ikke dit kamera 

For de flestes vedkommende vil en enkelt dag være nok til at opleve Petra, men er du meget historieinteresseret eller bare synes, at Petra er det flotteste sted i verden, så kan du også sagtens bruge flere dage her.

Entré til Petra koster 90 JD (947 kr.), men her vil jeg helt klart anbefale dig at købe et Jordan Pass – her kan du for blot 70 JD (638 kr.) få 1-dags entré til Petra plus gratis adgang til over 40 attraktioner i hele Jordan. Udover gratis adgang til diverse attraktioner får du også dit turistvisum gratis (hvis du køber dit Jordan Pass, før du ankommer og har en rejselængde på mindst 3 nætter). Du kan læse mere på jordanpass.jod. Og ønsker du at læse mere om Petra, kan du smutte forbi touristjordan.com.

Rejse til Jordan

Rejse til Jordan

Rejse til Jordan

Wadi Rum

Visum: Udenrigsministeriet oplyser, at danske statsborgere ved indrejse i Jordan kan få et 30-dages visum i lufthavnen. Visummet koster JD 20 (ca. 160 DKK) for en enkelt indrejse, 40 JD (ca. 320 DKK) for to indrejser og 60 JD (ca. 480 DKK) for flere indrejser (priser gældende i december 2012). Læs mere på um.dk.

Som tidligere nævnt er turistvisum inkluderet i et Jordan Pass – og det vil klart være min anbefaling 😉

Før afrejse til Jordan skal du udfylde en formular på www.visitjordan.gov.jo. Herved modtager du en QR-kode, som du skal vise ved check-in og ved ankomst.

Herudover skal du også sørge for at have rejsesygeforsikring, og du skal huske at udfylde en sundhedserklæring (enten manuelt før ombordstigning eller elektronisk på hdf.rj.com).

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i Jordan: 1 uge med 3* hotel i Amman og 4* resort ved Det Døde Hav fra kun 4.170 kr. p.p. inkl. flyRundrejse i Jordan: 1 uge med 3* hotel i Amman og 4* resort ved Det Døde Hav fra kun 4.170 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar