• 04 dec 2019

  Luksusrejse til Jordan: 2 nætter i Amman og 5 nætter på et 4* resort ved Det Døde Hav fra kun 2.688 kr. inkl. direkte fly

  Er du klar på nye eventyr og en relativt uudforsket destination (i hvert fald blandt europæere)? Turen går til Jordans hovestad, Amman. Og herfra har du ikke særlig langt til Det Døde Hav, hvor du kan ligge og flyde rundt i det saltholdige vand! Jordan byder desuden på en unik og gæstfri kultur, et smukt ørkenlandskab og den forhistoriske by Petra, som er et af verdens 7 nye vidundere! Jeg har her fundet en hel uge, hvor du kommer til at tilbringe din første og sidste nat i Amman, og hvor du får hele 5 nætter på et superlækkert 4* resort ved Det Døde Hav. Du har derfor masser af tid til at opleve alt det, du kunne tænke dig – men du skal som sædvanlig være velkommen til at skræddersy rejsen efter dine egne ønsker.

  Luksustur til Jordan og Det Døde Hav
  januar - marts
  fra2.688 kr.
  København
  Jordan
  Billige fly til Amman
  inkl. håndbagage
  1.659 kr.
  Hotel i Amman
  f.eks. det 3* Olive Hotel
  304 kr.
  Da du også tilbringer din sidste nat i Amman, skal du huske at booke hotellet fra d. 15. - 16. februar
  Hotel ved Det Døde Hav
  f.eks. 4* Ramada Resort Dead Sea
  725 kr.
  Hotel
  1.029 kr.
  Fly
  1.659 kr.
  Total (pr.person)
  2.688 kr.

  Billige fly til Jordan

  Lige nu kan du finde en del billige fly fra København til Jordan. Du kan finde de billigste fly fra januar og frem til slutningen af marts, hvor du kan finde billetterne til priser, der ligger ret stabilt omkring de 1.650 kr. Der er direkte afgange på torsdage og søndage.

   

  Jeg har i eksemplet fundet en afgang med Royal Jordanian fra København fra fredag den 9. februar til fredag den 16. februar (vinterferien uge 7) til kun 1.659 kr. inkl. håndbagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 09.02. – 16.02. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne). Det er selvfølgelig helt op til dig, om du ønsker en kortere eller længere tur til Jordan.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.01./19.01. – 23.01.
  • 23.01./26.01. – 30.01./02.02.
  • 30.01./02.02. – 06.02.
  • 02.02. – 06.02./09.02.
  • 06.02./09.02. – 13.02.
  • 13.02./16.02. – 20.02./23.02.
  • 20.02./23.02. – 27.02./01.03.
  • 27.02./01.03. – 05.03./08.03.
  • 05.03./08.03. – 12.03./15.03.
  • 12.03./15.03. – 19.03./22.03.
  • 26.03. – 02.04.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Amman

  Rejsen til Jordan er delt op, så du har den første og sidste nat i Amman. De resterende 5 nætter har du ved Det Døde Hav. Og hotellerne jeg har fundet er slet ikke så ringe endda! Da du ankommer om aftenen til Amman, og da du i dette eksempel skal videre allerede dagen efter, giver det ikke meget mening at bruge penge på et dyrt hotel. Jeg vil dog alligevel sige, at hotellet, jeg har fundet, ser rigtig fint ud. Det er det anmelderroste 3* Olive Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Her får du et superbilligt og pænt hotel med en dejlig, rolig beliggenhed. Derudover bliver du indkvarteret på et stort og rent værelse. På hotellet er morgenmaden også inkluderet i prisen, så lige netop dette skal du heller ikke tænke på. Tidligere gæster roser især beliggenheden og personalets hjælpsomhed.

   

  I eksemplet har jeg fundet en overnatning fra den 9. februar til den 10. februar og igen fra den 15. februar til den 16. februar. Begge overnatninger koster i alt 608 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 304 kr. pr. person. Prisen for lignende ophold ligger stabilt mellem 300 – 350 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amman, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Resort ved Det Døde Hav

  Ved Det Døde Hav rykker vi lige en hotelklasse op! For her har jeg nemlig fundet det lækre 4* Ramada Resort Dead Sea (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Dette hotel har alt, hvad du skal bruge på en solferie. Her er der både privat sandstrand, 2 pools, spa-område, fitnesscenter og restauranter og barer. Værelserne er moderne indrettet og rummer blandt andet fladskærms-TV, aircondition og balkon. Hotellet har også en dejlig terrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Det Døde Hav. WOW! Det lyder simpelthen bare for lækkert!

   

  Tidligere gæster roser særligt resortet for det venlige personale, de rene værelser, poolområdet og den private sandstrand.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 5 nætter på dette skønne hotel er 1.450 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 725 kr. pr. person. Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem 260 – 340 kr. pr. nat. Er resortet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Det Døde Hav, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Amman Lufthavn kan du tage Airport Express-bussen, der kører hver halve time mellem kl. 06.30 og 18.00 og hver time fra 18.00 til 00.00. Bussen kører ind til Tabarbour-stationen (med et enkelt stop ved “7th Circle” undervejs), og turen tager ca. 45 minutter.  En billet koster 2,5 jordanske dinarer (ca. 23 kr.).  Fra Tabarbour kan du så tage en taxa det sidste stykke til hotellet. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa hele vejen (der er 34 km).

   

  OBS: Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at nogle taxachauffører vil forsøge at hijacke kunder ved at påstå, at busruten er ude af drift.

   

   

  Transport mellem Amman og Det Døde Hav

  Når du skal fra Amman til Det Døde Hav, findes der forskellige muligheder ift. transport. Du kan f.eks. tage en taxa direkte til dit hotel. Der er ca. 53 km, og turen burde koste mellem 400 – 500 kr.

   

  Du kan også tage bussen. Du kan læse mere om transportmulighederne her. Alternativt kan du også bede hotellet om hjælp til at arrangere transporten.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fakta om Det Døde Hav

  Faktisk er Det Døde Hav slet ikke et hav – men en sø! Det Døde Hav har fået sit navn pga. sit helt utroligt saltholdige vand med en saltkoncentration på hele 31,5 %! Middelhavet har til sammenligning en saltprocent på sølle 3,5. Den høje saltkoncentration gør, at dyr og planter ikke kan leve der. Så fiskestangen kan du sagtens lade blive derhjemme!

   

  Herudover kan Det Døde Hav også prale af at være jordens laveste punkt, for søen ligger hele 420 meter under havets overflade.

   

   

  Oplevelser ved Jordan

  Kunne du tænke dig at komme på dagsture til bl.a. Petra, Det Døde Havn eller jeeptur til Wadi Rum, kan du nedenfor finde disse ture på getyourguide.dk.

  Sightseeing i Jordan

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Luksusrejse til Jordan: 2 nætter i Amman og 5 nætter på et 4* resort ved Det Døde Hav fra kun 2.688 kr. inkl. direkte fly

  1. Mikkel says:

   Hvordan er det med Jordan og rejse med et barn på 6 måneder?
   Er det sikkert?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mikkel 🙂

    Sikkerhedsmæssigt er der ikke de store problemer. Jordan ligger selvfølgelig i Mellemøsten, men så længe I holder jer til de klassiske turistdestinationer, kan I være rolige 😉 Jeg vil nok sammenligne det lidt med Egypten på det punkt.

    Rejsen her er selvfølgelig også en rundrejse, og der må I så selv vurdere, om I har lyst til at rejse rundt med et barn på 6 måneder 😉

  2. Morten N says:

   Turen til Jordan kan anbefales. Vi var der i september i 4 dage. Venlige mennesker, god sikkerhed og god infrastruktur. Det er muligt at tage taxi direkte fra lufthavnen til hotel ved det døde hav. Der er fast pris på 35 JD (knapt 350 DKK). Retur fra det døde hav til lufthavn, skal man regne med 40-45 JD. Turen tager ca. 45 minutter.
   Der er masser af muligheder for heldagsture til Petra. Kan klart anbefales. Vi benyttede Petra Night Tours, der kan bookes online hjemmefra og leverede super service. For 2 personer i egen minibus og med guide og frokost i Petra gav vi omkring 500 USD. Mange penge, men prisen værd.

  3. Jonas Meiling Hansen says:

   Hej!
   Super fin rejse du har fundet, hvad vil du anbefale hvis man vil ud og se Petra? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jonas 🙂

    Det er muligt at lave en dagstur til Petra fra Amman – men du kan også sagtens tilpasse rejsen, så du bruger nogle flere dage der. Det er lidt et spørgsmål om smag og behag 🙂

    Jeg vil anbefale dig denne artikel om Petra 🙂

  4. Mahmoud awad says:

   Jeg vil deltage rejse

  5. Daniel Marschall says:

   Hvad er det for datoer i september man kan rejse for omkring de 800?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Daniel 🙂

    Det kan du nu læse i artiklen 😉

    Jeg vil anbefale dig at tage udgangspunkt i Norwegians lavpriskalender – der får du det bedste overblik over de billige datoer 🙂 Billetterne er dog ikke helt så billige som i fx maj.

  6. Daniel Marschall says:

   Hvad er det for datoer i septe

  7. Mettha says:

   Mega skønt – sikke en oplevelse –
   Det kunne være fantastisk – hvis man for eksempel kunne betale 500kr for at få en til at ordne bestillingen