• 20 jun 2019

  Luksusrejse til Jordan: 1 nat i Amman og 3 nætter på et 4* resort ved Det Døde Hav til kun 2.278 kr. inkl. fly og morgenmad

  Er du klar på nye eventyr og en relativt uudforsket destination (i hvert fald blandt europæere)? Norwegian er begyndt at flyve til Amman, Jordans hovedstad. Og herfra har du ikke særlig langt til Det Døde Hav, hvor du kan ligge og flyde rundt i det saltholdige vand! Jordan byder desuden på en unik og gæstfri kultur, et smukt ørkenlandskab og den forhistoriske by Petra, som er et af verdens 7 nye vidundere!

   

  Jeg har her fundet en lækker, lille 5-dagestur, hvor du sagtens kan nå alt det vigtigste – men du skal som sædvanlig være velkommen til at skræddersy rejsen efter dine egne ønsker!

  Luksustur til Jordan og Det Døde Hav
  slut august - oktober
  2.278 kr.
  København
  Jordan
  Hotel i Amman
  f.eks. anmelderroste Sydney Hotel
  137 kr.
  Sørg for at vælge "tilbud fra" for at få det billigste tilbud
  Hotel ved Det Døde Hav
  f.eks. 4* Ramada Resort Dead Sea
  Sørg for at vælge "tilbud fra" for at få det billigste tilbud
  Billige fly til Amman
  inkl. håndbagage
  1.330 kr.
  Hotel
  948 kr.
  Fly
  1.330 kr.
  Total (pr.person)
  2.278 kr.

  Hoteller

  Rejsen til Jordan er delt op med først 1 nat i Amman (hvor du ankommer ret sent) efterfulgt af 3 nætter ved Det Døde Hav. Og hotellerne jeg her har fundet, er slet ikke så ringe endda!

   

  Hotel i Amman

  Du ankommer som sagt ret sent til Amman, og da du i dette eksempel skal videre allerede dagen efter, giver det ikke meget mening at bruge penge på et dyrt hotel. Derfor har jeg fundet det meget billige og anmelderroste Sydney Hotel til kun 137 kr. pr. person inkl. morgenmad.

   

  Her får du et superbilligt hotel med en perfekt beliggenhed, døgnåben reception og god service. Tidligere gæster roser især beliggenheden og personalets hjælpsomhed.

   

  Hotel ved Det Døde Hav

  Ved Det Døde Hav rykker vi lige en hotelklasse op! For her har jeg nemlig fundet det lækre 4* Ramada Resort Dea Sea.

   

  Dette hotel har alt, hvad du skal bruge på en solferie. Her er der både privat sandstrand, 2 pools, spa-område, fitnesscenter og restauranter og barer. Værelserne er moderne indrettet og rummer blandt andet fladskærms-TV, aircondition og balkon. Hotellet har også en dejlig terrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Det Døde Hav.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter på dette skønne hotel er 1.622 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 811 kr. pr. person. Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amman eller ved Det Døde Hav, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

  Billige fly til Jordan

  Lige nu kan du finde billige fly fra København til Jordan. Jeg har f.eks. fundet billetter fra tirsdag den 03.09. til lørdag den 07.09. til 1.330 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Du kan finde de billige fly fra slutningen af august – oktober, hvor der er en del billetter til omkring 1.300 – 1.800 kr.

  Norwegian flyver direkte mellem København og Amman de fleste tirsdage og lørdage, så du kan også sagtens tage afsted en hel uge.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 03.09. – 07.09. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.08. – 24.08./27.08.
  • 24.08. – 31.08.
  • 27.08. – 31.08./03.09.
  • 31.08. – 07.09.
  • 03.09. – 10.09.
  • 07.09./10.09. – 14.09.
  • 14.09. – 21.09.
  • 24.09. – 28.09.
  • 01.10. – 05.10./08.10.
  • 05.10. – 12.10.
  • 08.10. – 12.08./15.10.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Amman Lufthavn kan du tage Airport Express-bussen, der kører hver halve time mellem kl. 06.30 og 18.00 og hver time fra 18.00 til 00.00. Bussen kører ind til Tabarbour-stationen (med et enkelt stop ved “7th Circle” undervejs), og turen tager ca. 45 minutter.  En billet koster 2,5 jordanske dinarer (ca. 23 kr.).  Fra Tabarbour kan du så tage en taxa det sidste stykke til hotellet. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa hele vejen (der er 32 km).

   

  OBS: Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at nogle taxachauffører vil forsøge at hijacke kunder ved at påstå, at busruten er ude af drift.

   

  Transport mellem Amman og Det Døde Hav

  Når du skal fra Amman til Det Døde Hav, findes der forskellige muligheder ift. transport. Du kan f.eks. tage en taxa direkte til dit hotel. Der er ca. 53 km, og turen burde koste mellem 400 – 500 kr.

   

  Du kan også tage bussen. Du kan læse mere om transportmulighederne her. Alternativt kan du også bede hotellet om hjælp til at arrangere transporten.

   

  Fakta om Det Døde Hav

  Faktisk er Det Døde Hav slet ikke et hav – men en sø! Det Døde Hav har fået sit navn pga. sit helt utroligt saltholdige vand med en saltkoncentration på hele 31,5 %! Middelhavet har til sammenligning en saltprocent på sølle 3,5. Den høje saltkoncentration gør, at dyr og planter ikke kan leve der. Så fiskestangen kan du sagtens lade blive derhjemme!

   

  Herudover kan Det Døde Hav også prale af at være jordens laveste punkt, for søen ligger hele 420 meter under havets overflade.

   

  Oplevelser ved Jordan

  Nedenfor kan du finde inspiration til ture i Jordan – f.eks. dagsture til Petra eller Wadi Rum.

  Sightseeing i Jordan
  kr.

  Ramada Resort Dead Sea

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Luksusrejse til Jordan: 1 nat i Amman og 3 nætter på et 4* resort ved Det Døde Hav til kun 2.278 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Morten N says:

   Turen til Jordan kan anbefales. Vi var der i september i 4 dage. Venlige mennesker, god sikkerhed og god infrastruktur. Det er muligt at tage taxi direkte fra lufthavnen til hotel ved det døde hav. Der er fast pris på 35 JD (knapt 350 DKK). Retur fra det døde hav til lufthavn, skal man regne med 40-45 JD. Turen tager ca. 45 minutter.
   Der er masser af muligheder for heldagsture til Petra. Kan klart anbefales. Vi benyttede Petra Night Tours, der kan bookes online hjemmefra og leverede super service. For 2 personer i egen minibus og med guide og frokost i Petra gav vi omkring 500 USD. Mange penge, men prisen værd.

  2. Jonas Meiling Hansen says:

   Hej!
   Super fin rejse du har fundet, hvad vil du anbefale hvis man vil ud og se Petra? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jonas 🙂

    Det er muligt at lave en dagstur til Petra fra Amman – men du kan også sagtens tilpasse rejsen, så du bruger nogle flere dage der. Det er lidt et spørgsmål om smag og behag 🙂

    Jeg vil anbefale dig denne artikel om Petra 🙂

  3. Mahmoud awad says:

   Jeg vil deltage rejse

  4. Daniel Marschall says:

   Hvad er det for datoer i september man kan rejse for omkring de 800?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Daniel 🙂

    Det kan du nu læse i artiklen 😉

    Jeg vil anbefale dig at tage udgangspunkt i Norwegians lavpriskalender – der får du det bedste overblik over de billige datoer 🙂 Billetterne er dog ikke helt så billige som i fx maj.

  5. Daniel Marschall says:

   Hvad er det for datoer i septe

  6. Mettha says:

   Mega skønt – sikke en oplevelse –
   Det kunne være fantastisk – hvis man for eksempel kunne betale 500kr for at få en til at ordne bestillingen