• 23 sep 2016

  Luksusophold på Santorini: 1 uge på et fremragende 5* hotel til kun 1.898 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_208084993

  I dag har jeg fundet et vanvittigt tilbud på en tur til én af de smukkeste græske øer. Her bliver du mødt med lækre sandstrande, spektakulære landskaber og smukke og maleriske små byer, med de karakteristiske hvidkalkede huse og blå tage. Øen er billedskøn og topper med god grund også listen over de mest fotograferede græske øer. Jeg snakker selvfølgelig om den lille smukke perle af en vulkanø midt i det græske øhav, Santorini. Snyd ikke dig selv for en tur til Thira, den største by på øen. Her kan du opleve den ægte græske stemning i en dejlig kombination med butikker, restauranter og hvad man eller har brug for. Trods titlen som øens største by, kan du gå tværs igennem den brostensbelagte by på en halv time og slutte turen af, med en dejlig frokost på en af de mange taverner ved havnen Ormos.

  Det er ikke uden grund at TripAdvisor har Santorini som nummer 2 på deres liste over verdens smukkeste øer.

  Santorini i september og oktober, som faktisk er en af de bedste tider at besøge øen – på det tidspunkt er der ikke overfyldt med mennesker og der er en dejlig temperatur på ca. 22 grader.

   

  ** OPDATERING ** Både hotel og fly er udsolgt

  Hotel

  trivago.dk kan du lige få et vanvittig godt tilbud på det lækre 5* La Mer Deluxe (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence"). Hotellet ligger kun 50 meter fra en af Santorinis smukkeste strande, Kamari Beach. La Mer Deluxe byder på lukseriøse værelser med udsigt over havet og et spa-område, som omfatter indendørspool, sauna og tyrkisk bad. Der findes desuden et fitnescenter.

  Lige nu kan du få 7 nætter på et af Santorinis bedste hoteller til kun 1.800 kr., dvs. at hver enkelt kun betaler 900 kr. ved en rejse for to. Det er den laveste pris jeg nogensinde har set på et 5* hotel i Santorini. Hotelsiden Evolino plejer at have en gang i mellem noget meget vilde ”last-minute-tilbud” men det kan også være, at det handler om en error-fare. Uanset hvad, skal man være hurtig, hvis man er interesseret!

  2016-09-23-12_43_31-captureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller på Santorini.  Vil du selv kigge lidt efter hoteller kan du få et overblik herHOTELLER PÅ SANTORINI

   

  Fly

  suntours.dk kan du lige nu få meget billige fly til Santorini. Du flyver med PrimeraAir fra d. 27. september til d. 4. oktober fra begge København og Billund til kun 998 kr. og hos suntours er der altid 20 kg bagage inkluderet i prisen. Vil du flyve på andre tidspunkter, så kan du kigge forbi momondo, hvor du kan finde andre afgange (med PrimeraAir eller Aegean).

  2016-09-23-12_43_01-capture2016-09-23-13_00_33-capture SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  800 kr.

  Fly

  998 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.898 kr.

   

  Lejebil

  Offentlig tranport fungerer meget godt på Santorini og man kan komme til de fleste steder i kort tid og til få penge, men hvis du vil du leje en bil til at køre rundt og se den smukke ø, vil jeg anbefale dig at tage et kig på Rentalcars.dk hvor du kan leje en bil i en hel uge til kun 987 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *