• 03 jun 2016

  Luksus i Thailand: 9 dage i Khao Lak på et fremragende 4* resort direkte ved stranden til kun 4.303 inkl. morgenmad og fly

  rsz_shutterstock_108140510

  Har du lyst til at tage til et lidt mere eksotisk rejsemål, end det man finder i Europa, så kan det her være noget for dig. Turen går til Khao Lak i Thailand. Dette ferieområde ligger ca. 1 times kørsel fra Phuket, men på trods af den korte afstand til Thailands mest kendte ferieby, er Khao Lak en helt anden verden . Her finder du mere ro, strandene er ikke lige så befolkede og der er langt færre hoteller, hvilket gør Khao Lak til det perfekte rejsemål, hvis du bare vil slappe af ved stranden og nyde den smukke natur rundt omkring dig.

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu få et mega godt tilbud på det fremragende 4* Bhandari Resort and Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 769 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for to (987 kr. hvis du rejser alene). Khaolak Bhandari Resort & Spa tilbyder en oase direkte ved stranden langt væk fra storbyens stress og jag. Hotellet byder på en stor pool og spaområde.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-03 11_08_46-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Vil du selv udforske lidt hotelmuligheder i Khao Lak, kan du få et overblik her

  HOTELLER I KHAO LAK

  Husk når du søger på andre datoer, at du altid lander dagen efter du tager af sted fra Danmark!

   

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly fra København til Phuket. F.eks. fra d. 13. til d. 22. juni til kun 3.535 kr. Til denne pris flyver du med Aeroflot (inkl. 23 kg bagage). Selvom jeg ikke har nogen bekymringer over for Aeroflots sikkerhed (7 ud af 7 ”safety-rating” på airlineratings.com), er deres service ikke altid helt i top. Derfor kan det anbefales, at du for kun ca. 70 kr. ekstra i stedet flyver med premium-selskabet Etihad (inkl. 30 kg bagage).

  2016-06-03 11_09_21-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Leg selv lidt med datoerne på Skyscanner.dk for at finde de datoer, som passer dig bedst. Du kan stort set finde fly til ca. 3.500 – 3.900 kr. næsten hele maj og juni, begyndelsen af juli og igen fra slutning af august til oktober.

   

  Hotel

  768 kr.

  Fly

  3.535 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.303 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: f.eks. 13.06. – 22.06.2016
  • Rejselængde: 9 dage (8 nætter)
  • Flyselskab: Etihad Airways
  • Til: Phuket, Thailand
  • Hotel: 3* Phuket Paradise
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport til hotellet

  Den nemmeste måde at komme til hotellet er med taxa. Turen koster ca. 800 Baht (ca. 134 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Luksus i Thailand: 9 dage i Khao Lak på et fremragende 4* resort direkte ved stranden til kun 4.303 inkl. morgenmad og fly

  1. Julian Kronby says:

   Hej rejsespejder 

   den denne rejse lade sig gøre med afrejse på 17. Juli, til nogenlunde samme pris? 

   Hilsen Julian Kronby