• 15 aug 2018

  Luksus i Abu Dhabi: 1 uge på et lækkert 5* hotel til kun 3.505 kr. inkl. fly

  Går du og drømmer om en uge i luksus? Så er du heldig, for jeg har lige fundet billige flybilletter til Abu Dhabi. Her venter der en uge på et fantastisk 5* hotel og 23-25 grader, og det bedste af det hele er, at du kan slippe for den danske vinter og tage ned og få lidt sol og sommer! Hvis har du en indre Carrie Bradshaw, der drømmer om alt fra shopping i eksklusive butikker og indkøb på lokale markeder til strand og ørken-safari, et legebarn, der ville elske at besøge verdens største indendørs forlystelsespark eller du bare gerne vil blive klogere på en anden kultur og historie, så er det bare med at sætte kryds i kalenderen og komme afsted på denne rejse til fantastiske Forenede Arabiske Emirater.

  Oplev fantastiske Abu Dhabi
  oktober - februar
  3.505 kr.
  København og Hamborg
  Abu Dhabi
  Hotel i Abu Dhabi
  f.eks. det 5* Hilton Capital Grand
  1.699 kr.
  Billige fly til Abu Dhabi
  inkl. håndbagage
  1.806 kr.
  Hotel
  1.699 kr.
  Fly
  1.806 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  3.505 kr.

  Hotel i Abu Dhabi

  Der er så mange fantastiske hoteller i Abu Dhabi, hvilket gør det ret svært at vælge et frem for et andet. Men når du nu er i Abu Dhabi, burde du næsten forkæle dig selv med et luksus-ophold. Derfor har jeg fundet det super dejlige 5* Hilton Capital Grand Abu Dhabi (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) på trivago.dk. Hotellet er super moderne og har hele 5 restauranter og barer. Derudover har hotellet også et indendørs og udendørs poolområde, spa og wellness og et godt fitnesscenter. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 3.398 kr., dvs. 1.699 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Jeg har valgt at booke hotel fra d. 07.02. – 14.02., så du kan sove når du ankommer til Abu Dhabi. Ved ankomst lander du nemlig kl. 03:15 d. 08.02. og ankommer derfor udenfor hotellets check-in tider, så husk at informere hotellet om, at du ankommer meget sent om natten. Jeg har valgt at booke hotellet til d. 14.02., da du rejser kl. 4 om morgenen d. 15.02. – hvis du vurderer, at du har brug for en ekstra overnatning, så kan du bare vælge dette til.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Abu Dhabi, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly til Abu Dhabi

  skyscanner.dk har jeg fundet billige flybilletter til Abu Dhabi. Du rejser fra København og der findes billige rejsedatoer fra oktober – februar (dog ikke i december) med priser fra 1.650 – 2.100 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang i noget af vinterferien d. 07.02. – 15.02. til kun 1.806 kr. inkl. 8 kg håndbagage. Hvis du f.eks. vil fejre nytår i Abu Dhabi kan du komme afsted til 3.402 kr. (d. 25.12. – 02.01). Det er desværre ikke muligt at finde flybilletter til lignende priser fra Jylland, men alternativt kan du rejse fra Hamborg med priser fra 1.900 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.02. – 15.02. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.10. – 17.10.
  • 16.10. – 24.10.
  • 06.11. – 14.11.
  • 13.11. – 21.11.
  • 20.11. – 28.11.
  • 27.11. – 05.12.
  • 17.01. – 25.01.
  • 24.01. – 01.02.
  • 14.02. – 22.02.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der 23 km, så du kan sagtens tage en taxa – turen tager lige under 20 minutter og burde koste omkring 130 kr. Hvis du vil med offentlig transport, så kan dette sagtens lade sig gøre. Fra lufthavnen (terminal 1) kan du tage en bus (A1) til ”Al Rawdhah” og derfra har du 450 meter til hotellet. Turen tager omkring 22 minutter og koster ca. 10 kr.

   

  Hotel-indtryk

  Rejsetips til Abu Dhabi

  Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange spændende ting at se i Abu Dhabi. I og med at Abu Dhabi er blevet mere og mere turistet samt tilholdssted for internationale buisness-folk, er byen blevet lidt mere vestlig-venligt i forhold til alkohol, strand-kultur osv. Med den skønne varme skal du selvfølgelig en tur på stranden og langs strandvejen (The Corniche) ligger der mange lækre strande, en flot strandpromenade og hyggelige cafeer. Strandene er inddelt i 3 kategorier: offentlig strand som er gratis for alle, et privat område kun for kvinder og familier og de private strande. De private strande og dem for kvinder og familier er betalingsstrande, hvor du giver et lille beløb for at komme ind samt kan leje stole og parasoller. Turister og gæster opfordres til at have anstændigt badetøj på, dvs. meget almindelig dansk badepåklædning – bare husk at beholde bikinitoppen på hele tiden. Når du ikke er på stranden opfordres alle til at klæde sig respektabelt med tildækkede skuldre og knæ.

  Bare fordi du tager til et muslimsk land betyder det ikke, at du skal undvære din øl eller vin til maden. Der gives dog kun alkoholbevillinger til de internationale hoteller, så det er kun her det kan købes, men de fleste hoteller tilbyder også et større udvalg af både barer og restauranter. Byen byder derudover på fantastisk shopping, spændende moskeer og en helt anden kultur end vi er vant til i Danmark.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel