• 05 nov 2015

  Luksus på Curacao: 9 dage på et fremragende 5* resort-hotel inkl. fly og transport til kun 4.147 kr.

  rsz_curacao3

  Curaçao er en fantastisk ø, charmerende og med masser af karisma. Den tilhører De Nederlandske Antiller, og ligger nord for den venezuelanske kyst sammen med Aruba og Bonaire, de såkaldte ABC-øer. Curaçao er det perfekte rejsemål for dig, der elsker sol og strand, med en gennemsnitlig temperatur på omkring 27 grader både i luften og i vandet. Kysten er dækket af små hvide og velplejede strande med hyggelige beach clubs, og der er fantastiske muligheder for både dykning og snorkling. Her er mange gode restauranter og køkkener fra alle verdenshjørner – fra afrikansk og arabisk til italiensk og indonesisk. Om aftenen kan man forlyste sig på nogle af øens kasinoer, barer og natklubber.

  I dag har jeg fundet et hel vanvittig godt tilbud på en rejse til Curacao!

  tui.nl (det hollandske StarTour) findes der lige nu en 9-dages rejse til det fremragende 5* resort-hotel Santa Barbara Beach & Golf Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor, og "Certificate of Excellence") på Curacao til kun 556 Euro (4.147 kr.) pr. person inkl. fly og transport til/fra lufthaven ved en rejse for 3. Hvis I er kun 2 person koster rejsen 678 Euro (5.057 kr.) pr. person. Der er muligt at tilkøbe halvpension eller all-inclusive.

  curacao4curacao6 

  curacao5

  Dette hotel i Nieuwpoort, Curaçao ligger på en smuk halvø ud til ​Det Caribiske Hav og Spanish Water-bugten. Hotellet har en golfbane, lystbådehavn og spa med fuld service. Santa Barbara Beach & Golf Resort byder på en privat-strand, 4 tennisbaner, 3 udendørs swimmingpools og et fuldt udstyret fitnesscenter. Der er mulighed for vandsportsaktiviteter såsom snorkling og dykning få skridt derfra.

  Hotelværelserne på Santa Barbara Resort har plasma-tv og designertoiletartikler. Der er også køleskab og kaffemaskine på værelserne. Restaurant SHOR på Santa Barbara Beach & Golf Resort serverer friske fiske- og skaldyrsretter. Hotellets middelhavsrestaurant er åben til morgenmad, frokost og aftensmad. Der er desuden en poolbar og grillfaciliteter.

  SE REJSE-TILBUD HER

   

  Turen starter i Amsterdam, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. kan du flyve med Norwegian fra København til kun 630 kr. (+190 kr. for bagage) eller fra Billund og Aalborg til ca. 1.400 kr.

  Curacao 

  Man kan også forbinde turen med en lille Amsterdam-tur. F.eks. flyve til Amsterdam dagen før, overnatte på det 3* ibis Amsterdam Airport (lige ved siden af lufthavnen) til 182 kr. pr. person. Herfra kan du tage toget ind til byen om aftenen (tager ca. 25 minutter) og så tage på din drømmerejse dagen efter. Du kan booke hotellet gennem trivago.dk her.

  Curacao3

  Kombineret med hotellet i Amsterdam og fly fra København ville denne rejse koste 4.959 kr. pr. person. Og bare for at sammenligne, en tilsvarende rejse til Curacao ville koste over 25.000 kr. hvis du rejser fra Danmark!

  • Fra: Amsterdam
  • Rejsedatoer: 17.11. – 25.11. (og andre datoer i november og december)
  • Rejselængde: 9 dage (7 nætter)
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Niuwpoort, Curacao
  • Hotel: 5* Santa Barbara Beach Resort
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen (halvpension og all-inclusive kan tilkøbes)
  • Gennemsnitstemperatur: 27⁰ C
  • Vandtemperatur: 27⁰ C

   

  Lejebil

  Fordi øen er så forskelligt anbefaler jeg at leje en bil, så du kan opleve hele Curacao! På holidaycars.com kan du leje en bil kun 1.745 kr. for hele ugen. Her kan du leje bilen.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Luksus på Curacao: 9 dage på et fremragende 5* resort-hotel inkl. fly og transport til kun 4.147 kr.

  1. Jan Poulsen says:

   Hej,

   Et fremragende tilbud Ser frem til gode tilbud i januar og februar

   Hvordan finder du disse tilbud? Hvorfor tænker du Tui må have nogle gode tilbud så jeg kigger lige? Du kunne evt lave en lille beskrivelse hvordan du gør så vi selv kan søge. 

   Tak fordi du vil bruge tid på at finde tilbud til os

   Mvh Jan

   • Rejsespejder says:

    Hej Jan,

    Tak for din kommentar og dine søde ord om Rejsespejder! Det handler først og fremmest om at bruge enorm meget tid på at dagligt gennemgå alle mulige rejsesider også udlandske. Og nogen gange finder man et tilbud som dette her, hvor det betaler sig at tage turen til f.eks. Amsterdam. Men du kan læse lidt mere om Rejsespejder her :). Håber det giver mening.