• 08 okt 2018

  Caribien i højsæsonen: 8 dage på et dejligt 3* hotel på fabelagtige Curaçao til kun 4.493 kr. inkl. fly

  Caribien er et sandt paradis for enhver solhungrende dansker, der hver vinter drømmer sig langt væk til sol, strand, palmer og bølgeskvulp! En af Caribiens mest attraktive øer (i et særdeles konkurrencedygtigt felt) er Curaçao! Curaçao ligger i den sydlige del af det Caribiske Hav og kan nok bedst beskrives som en total lækkerbisken af en caribisk drømme-ø! Så vejr- og strandforholdene er med andre ord verdensklasse! Samtidig er hovedstaden Willemestad, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, et både fascinerende og farverigt bekendtskab!

  Drømmerejse til Curaçao
  november - april
  4.493 kr.
  Hamborg
  Curaçao
  Hotel på Curaçao
  f.eks. det anmelderroste 3* Nos Krusero Apartments
  1.529 kr.
  Billige fly til Curaçao
  inkl. 12 kg håndbagage
  2.964 kr.
  Hotel
  1.529 kr.
  Fly
  2.964 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  4.493 kr.

  Hotel på Curaçao

  På Curaçao har jeg fundet det budgetvenlige og anmelderroste 3* Nos Krusero Apartments (5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger supertæt på stranden og byder bl.a. på udendørs swimmingpool, gratis wi-fi og privat parkering (hvis du skulle leje en bil).

   

  Da det er et budgetvenligt hotel, er lejlighederne naturligvis enkelt indrettet, men du får stadig fine faciliteter. Tidligere gæster (inklusive minimum en enkelt dansker) roser hotellet til skyerne – særligt beliggenheden tæt på stranden, værelserne og den gode pris.

   

  Prisen for en lejlighed i en hel uge er 3.058 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.529 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Curaçao, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Curaçao

  I dag har jeg fundet et hammergodt tilbud på billige flybilletter til den caribiske ø Curaçao. Din rejse starter i Hamborg – og selvom det kan være halv-irriterende at skulle dertil først, så bør du være klar over, at fly fra Danmark som regel koster mere end det dobbelte. Set i det lys er turen til Hamborg måske ikke helt så dum en idé.

   

  De billige billetter finder du fra november til april, som uden tvivl er de bedste måneder at rejse væk fra det mørke og kolde vejr og i stedet få noget sol og varme! Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 21.01. – 28.01. til kun 2.964 kr. Du flyver med KLM, hvor du har 12 kg håndbagage og forplejning inkluderet i prisen.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.11. – 19.11.
  • 12.11. – 20.11.
  • 14.11. – 26.11.
  • 23.11. – 03.12.
  • 03.12. – 16.12.
  • 04.12. – 18.12.
  • 21.01. – 28.01.
  • 22.01. – 04.02.
  • 23.01. – 06.02.
  • 25.01. – 06.02.
  • 28.01. – 04.02.
  • 29.01. – 06.02.
  • 30.01. – 06.02.
  • 19.03. – 31.03.
  • 22.03. – 31.03.
  • 26.03. – 03.04.
  • Og flere

   

   

  Transport på Curaçao

  Hvis du vil rundt på øen, kan du enten benytte dig af taxi, lejebil eller offentlig transport. Taxi er helt klart den dyreste løsning, og vælger du dette, så husk lige at aftale en pris med chaufføren, før du sætter dig ind i bilen.

   

  Hvis du foretrækker offentlig transport, så kan du enten tage med ”Konvoi” eller ”BUS.”. Konvoi er store busser, der kører mellem stop i byen – her er prisen og ruten fast (lidt over 7 kr.)

   

  BUS. er minivans, hvor der er plads til 9-12 personer, og de minder lidt om en taxi. En BUS. har dog et skilt i forruden, hvor der er listet en masse stoppesteder. Her ligger prisen fast (mellem 5-11 kr.), men du kan sagtens prøve at få chaufføren til at afvige lidt fra ruten, så du kan komme så tæt på din endedestination om muligt. For at komme med en BUS. kan du hvor som helst på øen stille dig ved et af de gule ”Bushalte”-skilte og vinke, så snart du spotter en bus.

   

   

  Lejebil

  Vil du hellere leje en bil, så du selv kan køre rundt og udforske øen, kan du også sagtens det. Du kan f.eks. leje en bil til kun 798 kr. pr. person i en hel uge.

   

  Bilen får ovenikøbet en flot 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer på Curaçao (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  798 kr.

   

  Pas og visum

  Visumfri i 30 dage – passet skal være gyldigt under opholdets varighed samt under tilbagerejsen.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel