Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

også i efterårsferien! 🍂 fra 7.267 kr.
Curacao-2-banner
Pakkerejser

Caribisk paradisferie: 9 dage på et skønt 3* hotel på Curaçao fra kun 7.267 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Caribisk paradisferie: 9 dage på et skønt 3* hotel på Curaçao fra kun 7.267 kr. p.p. inkl. fly

Caribien er et sandt paradis for enhver solhungrende dansker, der drømmer sig langt væk til sol, strand, palmer og caribiske bølgeskvulp! En af Caribiens mest attraktive øer (i et særdeles konkurrencedygtigt felt) hedder Curaçao. Med en beliggenhed i det sydlige Caribiske Hav kan Curaçao nok bedst beskrives som en total lækkerbisken af en caribisk drømme-ø! Vejr- og strandforholdene er med andre ord verdensklasse. Samtidig er hovedstaden Willemestad, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, et både fascinerende og farverigt bekendtskab! En rejse til Curaçao leverer med andre ord ferieoplevelser for livet. Og jeg har i dag fundet en billig pakkerejse til Curaçao! 🏝🏖

Drømmerejse til Curaçao

oktober

fra

7.267 kr.

København ✈ Curaçao

Pakkerejse til Curaçao

Rejse til Curaçao

Rejser til Curaçao er ikke billige. Men lige nu kan du faktisk finde pakkerejser til Curaçao til pæne priser hos Corendon. 

Deres billigste rejse til Curaçao sender dig 8 dage til Curinjo Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor) i skønne Willemstad.

Curinjo Resort er et skønt, lille lejlighedsresort, hvor du bliver indlogeret i en af resortets 16 lejligheder. Deres studiolejligheder er 45 kvadratmeter og byder på to separate senge, aircondition, tv, altan/terrasse og tekøkken med køleskab, kogeplade, mikroovn m.m. Mere har man vel heller ikke brug for på en tropeferie i Caribien?

Har du været på sightseeing hele dagen – eller vil du bare gerne slappe af – vil du helt sikkert også sætte pris på resortets hyggelige poolområde. Her kan du slænge dig i en liggestol eller køle af med en dukkert i poolen.

Det er i øvrigt også værd at bemærke, at den lækre Mambo Beach kun ligger en lille halv times gåtur fra hotellet. Den strand kan du altså godt glæde dig til! 🏖

I det hele taget tilbyder Curinjo Resort en glimrende base til en ferie på Curaçao – god beliggenhed, fin swimmingpool og en hyggelig, afslappet atmosfære. 

Rejse til Curaçao – priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet tilbuddet hos Corendon.

Corendon er her i Danmark et nyt bekendtskab. Det betyder dog ikke, at de er uerfarne. Corendon er nemlig et hollandsk rejsebureau med godt 20 års erfaring i rejsebranchen. Faktisk har de også et tyrkisk-registreret flyselskab af samme navn. Og for god ordens skyld vil jeg også lige indskyde, at de naturligvis er registreret i Rejsegarantifonden.

Anyways, deres tilbud til Curaçao er alle pakkerejser, der inkluderer både flybilletter og hotelophold. Du kan finde rejserne i hele oktober – også i efterårsferien – med afrejse fra København.

Rejsen til Curinjo Resort kan du f.eks. bestille fra kun 7.267 kr. p.p. inkl. fly med afrejse fra København den 1. oktober.

Prisniveau (frapriser)

  • 1. oktober: 7.267 kr. p.p.
  • 8. oktober: 7.267 kr. p.p.
  • 15. oktober: 9.142 kr. p.p. – efterårsferien (uge 42)!
  • 22. oktober:  9.142 kr. p.p.

Curinjo Resort

Rejse til Curaçao

Rejse til Curaçao

Rejse til Curaçao

Willemstad

Rejse til Curaçao

Mambo Beach

Rejse til Curaçao

Transport på Curaçao

Hvis du vil rundt på øen, kan du enten benytte dig af taxi, lejebil eller offentlig transport. Taxi er helt klart den dyreste løsning, og vælger du dette, så husk lige at aftale en pris med chaufføren, før du sætter dig ind i bilen.

Med en lejebil vil du kunne nå de fleste steder på øen inde for 30-45 minutter.

Hvis du foretrækker offentlig transport, så kan du enten tage med Konvoi (større busser) eller Bus (mindre vans). De store Konvoi-busser kører mellem stoppesteder i byen – her er prisen og ruten fast 2 antillanske gylden (hvilket svarer til ca. 8 kr.).

Bus er minivans, hvor der er plads til 9-12 personer, og de minder lidt om en taxi. En Bus har dog et skilt i forruden, hvor der er listet en masse stoppesteder. Her ligger prisen fast (mellem 5-11 kr.), men du kan sagtens prøve at få chaufføren til at afvige lidt fra ruten, så du kan komme så tæt på din destination om muligt. For at komme med en Bus kan du hvor som helst på øen stille dig ved et af de gule ”Bushalte”-skilte og vinke, så snart du spotter en bus.

Pas, visum og corona

Du kan rejse til Curaçao visumfrit i 90 dage. Passet skal være gyldigt i hele opholdsperioden.

Ift. corona har der siden 5. juni ikke været covid-19-relaterede indrejserestriktioner.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på www.curacao.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Caribisk paradisferie: 9 dage på et skønt 3* hotel på Curaçao fra kun 7.267 kr. p.p. inkl. flyCaribisk paradisferie: 9 dage på et skønt 3* hotel på Curaçao fra kun 7.267 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud