• 26 jun 2017

  Luksus i Abu Dhabi: 8 dage på et skønt 5* resort til kun 3.598 kr. inkl. fly

  Går du og drømmer om en uge i luksus? Så skal du en tur til Abu Dhabi – her venter der en uge på et fantastisk 5* hotel lige ned til stranden og 28 grader, og det bedste af det hele er, at du kan undslippe den danske vinter og tage ned og få lidt sol og sommer, så du er klar til kulde og mørke dage! Hvis har du en indre Carrie Bradshaw, der drømmer om alt fra shopping til ørken-safari, et legebarn, der ville elske at besøge verdens største indendørs forlystelsespark eller du bare gerne vil blive klogere på en anden kultur og historie, så er det bare med at sætte kryds i kalenderen og komme afsted på denne rejse.

  7 nætter i Abu Dhabi
  november og december
  3.598 kr.
  København og Hamborg
  Abu Dhabi
  5* Al Raha Beach
  4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  1.983 kr.
  Fly til Abu Dhabi
  inkl. håndbagage
  1.615 kr.
  Hotel
  1.983 kr.
  Fly
  1.615 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  3.598 kr.

  Hotel

  Der er så mange dejlige og smukke hoteller i Abu Dhabi, hvilket også gør det meget svært at vælge ét hotel fremfor et andet – men jeg har fundet et godt tilbud på det 5* Al Raha Beach Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet er forbundet med et skønt butikscenter og der er både indendørs og udendørs poolområder, hvor der også er et vandland for børn samt et spa-område og fitnesscenter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet. Et superior dobbeltværelse koster i 7 nætter 3.966 kr., dvs. 1.983 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Som sagt findes der et væld af hoteller i Abu Dhabi – du kan se listen her, hvor du kan danne dig et overblik og finde det perfekte hotel for dig. Hvis du er på udkig efter enkeltværelser, så kan du se dem her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige flybilletter til Abu Dhabi på momondo.dk. Du finder de billigste billetter i november og december. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 05.12. – 13.12. til kun 1.615 kr. inkl. 8 kg. håndbagage (vil du have ekstra bagage med koster det ca. 227 kr. t/r). Alternativt kan du også rejse fra Hamborg til 1.601 kr. Obs! Ved begge afgange ankommer du kl. 03:15 d. 06.12. og ankommer derfor udenfor hotellets check-in tider, men du kan evt. aftale med hotellet, at du kan stille bagagen der og så vente med check-in til senere på dagen.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København eller Hamborg d. 05.12. – 13.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 07.11. – 15.11.
  • 23.11. – 29.11.
  • 28.11. – 06.12.
  • 30.11. – 10.12.
  • 05.12. – 13.12.
  • Og flere

   

  Fra Hamborg

  • 31.10. – 03.11.
  • 07.11. – 15.11.
  • 18.11. – 26.11.
  • 23.11. – 03.12.
  • 05.12. – 13.12.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun lidt over 10 km. fra lufthavnen, hvilket betyder, at det er nemmest at tage en taxa – især når du ankommer på det tidspunkt af døgnet.

   

  Rejsetips til Abu Dhabi

  Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange spændende ting at se i Abu Dhabi. I og med at Abu Dhabi er blevet mere og mere turistet samt tilholdssted for internationale buisness-folk, er byen blevet lidt mere vestlig-venligt i forhold til alkohol, strand-kultur osv. Med den skønne varme skal du selvfølgelig en tur på stranden og langs strandvejen (The Corniche) ligger der mange lækre strande, en flot strandpromenade og hyggelige cafeer. Strandene er inddelt i 3 kategorier: offentlig strand som er gratis for alle, et privat område kun for kvinder og familier og de private strande. De private strande og dem for kvinder og familier er betalingsstrande, hvor du giver et lille beløb for at komme ind samt kan leje stole og parasoler. Turister og gæster opfordres til at have anstændigt badetøj på, dvs. meget almindelig dansk badepåklædning – bare husk at beholde bikinitoppen på hele tiden.

  Når du ikke er på stranden opfordres alle gæster til at klæde sig respektabelt med tildækkede skuldre og knæ. Bare fordi du tager til et muslimsk land betyder det ikke, at du skal undvære din øl eller vin til maden. Der gives dog kun alkoholbevillinger til de internationale hoteller, så det er kun her det kan købes, men de fleste hoteller tilbyder også et større udvalg af både barer og restauranter. Byen byder derudover på fantastisk shopping, spændende moskeer og en helt anden kultur end vi er vant til i Danmark.

  Kun 1,5 times kørsel fra Abu Dhabi kan du opleve verdens højeste bygning Burj Khalifa, Dubai Mall, der byder på eksklusiv shopping og det opsigtsvækkende Dubai Fountain, der skyder vandsøjler helt op til 150 meter op i vejret. Fra Abu Dhabi kan du komme til både Burj Khalifa og Dubai med bus og metro.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Luksus i Abu Dhabi: 8 dage på et skønt 5* resort til kun 3.598 kr. inkl. fly

  1. Ida says:

   Nøjj det ser lækkert ud !

  2. Peter says:

   Okay

  se fly se hotel