• 13 mar 2018

  5* all inclusive-ophold i Tyrkiet: 1 uge på et 5* hotel ved Alanya fra kun 2.946 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  Vil du gerne have en rejse ned til sydens sol uden at skulle stå for noget selv – udover måske at pakke din egen taske – så har jeg tilbuddet til dig lige her! Jeg har nemlig fundet en lækker all inclusive-rejse til et 5* hotel i Alanya. Tilbuddet inkluderer 5* hotel, fly tur/retur, transport til og fra lufthavnen og al mad og drikke under hele opholdet til under 3.000 kr.! Det bliver altså ikke nemmere!

  5* all-inclusive ved Alanya
  april - oktober
  fra2.946 kr.
  Aalborg, Billund og København
  Alanya
  1 uge på et 5* hotel i Alanya
  inkl. fly, transport og all inclusive
  fra2.946 kr.

  sunweb.dk har jeg i dag fundet et rigtig billigt tilbud på et all inclusive-ophold på det 5* Hotel Lycus Beach (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger i Okurcala ca. 25 km fra Alanya.

  Hotel Lycus Beach ligger helt ud til stranden og kan prale af et særdeles flot poolområde med poolbar og en spa-afdeling. Så badefaciliteterne fejler intet. Hotellet byder også på rigtig fine forhold for børn i alle aldre – der er både vandrutschebaner, miniklub og legeplads. Herudover er der også tennisbaner og fitnessrum til de aktive typer.

  Opholdet er med all inclusive (altid en stor fordel!), så mad og drikke er inkluderet i prisen. Hotel Lycus beach har endda to restauranter, så du kommer næppe til at gå sulten i seng!

  Du kan finde tilbuddet fra april til oktober, og der er fly fra både Aalborg, Billund og København. Priserne varierer en del fra måned til måned. De billigste rejser finder du i april og maj, hvor priserne ligger omkring de 3.000 kr. pr. person, i juni kan du finde en uge til ca. 3.500  mens du kan finde priser på omkring 5.700 kr. i juli og august, som stadig er en fin pris for et 5* hotel med all-inclusive midt i sommerferien.

  I eksemplet her har jeg fundet rejsen fra Aalborg den 01.04. – 08.04. til kun 2.946 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og det er vel at mærke for 5* hotel, fly tur/retur, lufthavnstransport og all inclusive!

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her