• 15 mar 2019

  Luksuriøs all inclusive-ferie til Grækenland: 1 uge på et 5* resort på Kreta til kun 2.272 kr. inkl. fly og all inclusive

  Kreta, 5 stjerner, all inclusive. Hvad mere behøver du at vide? Kan du sammensætte en ferie med disse tre ingredienser, så har du en stensikker vinderopskrift på en superlækker ferie i Sydeuropa. All inclusive er nok den mest populære ferieform nu om dage, og samtidig er Kreta en af Grækenlands allermest populære øer. At hotellet tilmed er et luksuriøst 5* resort tæt på stranden, sætter blot prikken over i’et!

  Luksusferie på Kreta
  april - oktober
  2.272 kr.
  København
  Kreta
  Billige fly til Kreta
  inkl. håndbagage
  665 kr.
  Hotel på Kreta
  f.eks. det 5* Rimondi Grand Resort & Spa
  1.607 kr.
  OBS! Amoma har den billigste pris
  Hotel
  1.607 kr.
  Fly
  665 kr.
  Total (pr.person)
  2.272 kr.

  Hotel på Kreta

  Tæt på byen Rethymnon har jeg fundet det flotte 5* Rimondi Grand Resort & Spa. Denne 5* herlighed af et hotel byder på et indbydende poolområde, børnepool, spaområde og en privat strand (med gratis shuttlebus frem og tilbage). Du kan se et mindre billedgalleri længere nede – glæd dig til det!

   

  Som man kan forvente det af et 5* hotel, får du selvfølgelig også rigtig fine værelser med aircondition og wi-fi. Men det bedste af det hele er næsten, at hotellet tilbyder all inclusive!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold med all inclusive fra lørdag den 18. maj til lørdag den 25. maj til 3.213 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.607 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400 – 600 kr. pr. nat i både april, maj og juni (OBS: hotellet er allerede udsolgt på enkelte af datoerne nedenfor).

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Kreta

  Norwegian og SAS flyver begge fra København til Kreta fra april til oktober. Og særligt fra april til juni kan du i skrivende stund finde en del billetter til solrige Kreta i prislejet 650 – 950 kr. I skolernes sommerferie starter priserne fra ca. 2.000 kr.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet SAS-billetter i slutningen af maj fra lørdag den 18.05. til lørdag den 25.05. til kun 665 kr. SAS inkluderer 8 kg håndbagage i deres billetter, mens Norwegian tillader 10 kg håndbagage. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige flybilletter fra Jylland. Hvis du foretrækker at flyve fra Billund eller Aalborg, kan du i stedet prøve at vente til senere på foråret og se, hvad der kommer af chartertilbud.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.05. – 25.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.04. – 11.04./13.04.
  • 19.04. – 27.04.
  • 03.05. – 11.05.
  • 10.05. – 18.05.
  • 17.05. – 25.05.
  • 18.05. – 25.05.
  • 02.06. – 08.06.
  • 07.06. – 15.06.
  • 16.06. – 21.06.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen i Chania kører der regelmæssigt busser til Rethymnon, hvor hotellet ligger (du skal af ved Skaleta). Du kan se ruteplanen på www.e-ketl.com. Hvis du gerne vil have styr på transporten hjemmefra, så er det også muligt. Du kan f.eks. booke en delt shuttlebus her til 190 kr. tur/retur.

   

   

  Lejebil

  Kreta er også et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Og lejebiler uden for højsæsonen er ganske billige. Du kan f.eks. leje en bil i en hel uge for bare 302 kr. pr. person.

   

  Bilen nedenfor får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  302 kr.

   

   

  5* Rimondi Grand Resort & Spa

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Luksuriøs all inclusive-ferie til Grækenland: 1 uge på et 5* resort på Kreta til kun 2.272 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Jane Laulund Pedersen says:

   Hej REJSESPEJDER
   Jeg er ny i dette med at bestille en rejse.
   Så hvis jeg gerne vil bestille denne rejse med all incl til Kreta, Hvad gør jeg så?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jane 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  2. Kris Reinholdt says:

   Hej Rejsespejder. Vi vil gerne 4 personer afsted til Kreta 1uge i juni eller juli. Vi vil gerne flyve fra enten Billund eller KBH og der skal være all inclusive. 4 eller 5 stjernet hotel. Vi kan sagtems dele lejlighed hvis det er billigere. Hvad kan du trylle til os?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kris 🙂

    Jeg kan desværre ikke trylle, men jeg vil helt sikkert anbefale jer at vælge juni frem for juli. Det vil være markant billigere. I kan jo overveje rejsen ovenfor. I stedet for at flyve til Chania, kan I flyve til Heraklion fra København fra den 19.06. – 27.06. (dog med lidt skæve flytider) og finde hotellet ovenfor fra den 19.06. – 26.06. (har sparet en nat pga. de skæve flytider) til en samlet pris på lidt over 3.000 kr. pr. person med all inclusive.

    I kan også vente lidt og se, hvad der ellers kommer af gode tilbud her på bloggen. Juni plejer i hvert fald at være en måned, hvor der er en masse billige rejser til bl.a. Grækenland. Derfor kan I evt. downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher jeres ønsker 😉

    I kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  3. Michelle Hugger says:

   Hej Rejsespejder ☺️

   Er der ikke nogle billige ture hen over påsken?

   Mvh
   Michelle

  4. Ezgi Sahin says:

   Er der ikk nogen billige rejser hertil i slut juli start august?

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Ezgi 🙂

    Det er bare generelt dyrere at rejse i skolernes sommerferie. Men jeg har faktisk fundet fly og dette hotel til 4.417 kr. pr. person fra d. 28.07. – 05.08.

    Fly kan du finde her 🙂

    Hotel kan du finde her 🙂

    Når du vil se prisen for hotellet, skal du huske at trykke på knappen, hvor der står ’tilbud fra’ ved siden af den grønne ‘se tilbud’-knap.

    Vær opmærksom på, at på hjemrejsen skal du flyve kl. 4.00 om morgenen, derfor har jeg sat hotelopholdet fra d. 28.07. – 04.05. 🙂

    Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål 🙂

  se fly se hotel