• 14 maj 2019

  Lastminute til Grækenland med all inclusive: 1 uge på et 5* resort på Kreta til kun 2.434 kr. inkl. fly og all inclusive

  Kreta, 28 grader, strand, solskin, 5 stjerner, all inclusive. Hvad mere behøver du at vide? Kan du sammensætte en ferie med disse ingredienser, så har du en stensikker vinderopskrift på en superlækker ferie i Sydeuropa. All inclusive er nok den mest populære ferieform nu om dage, og samtidig er Kreta en af Grækenlands allermest populære øer. At hotellet tilmed er et luksuriøst 5* resort tæt på stranden, sætter blot prikken over i’et!

  Luksusferie på Kreta
  maj - juni
  2.434 kr.
  København og Billund
  Kreta
  Billige fly til Kreta
  inkl. 6 kg håndbagage
  299 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel på Kreta
  f.eks. det 5* Rimondi Grand Resort & Spa
  2.135 kr.
  OPDATERING: AMOMA henviser nu til et forkert hotel - så sørg for at vælge Loveholidays, der kun er en anelse dyrere!
  Hotel
  2.135 kr.
  Fly
  299 kr.
  Total (pr.person)
  2.434 kr.

  Hotel på Kreta

  Tæt på byen Rethymnon har jeg fundet det flotte 5* Rimondi Grand Resort & Spa. Denne 5* herlighed af et hotel byder på et indbydende poolområde, børnepool, spaområde og en privat strand (med gratis shuttlebus frem og tilbage). Du kan se et mindre billedgalleri længere nede – glæd dig til det!

   

  Som man kan forvente det af et 5* hotel, får du selvfølgelig også rigtig fine værelser med aircondition og wi-fi. Men det bedste af det hele er næsten, at hotellet tilbyder all inclusive!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold med all inclusive fra lørdag den 18. maj til lørdag den 25. maj til 4.270 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.135 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund omkring 600-700 kr. pr. nat i resten af maj, før det i juni stiger til mellem 900 og 1.500 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Kreta

  Kreta er en da de destinationer, hvor du her i sommerhalvåret både kan finde almindelige flybilletter hos f.eks. SAS og Norwegian eller charterbilletter hos bl.a. Spies og TUI. I dette eksempel har jeg fundet billige charterbilletter. Og den billigste afgang er den nu på lørdag fra København (18. til 25. maj). Her kan du finde Spies-billetter til kun 299 kr. Du kan også finde billige afgange fra Billund fra 599 kr.

   

  Hos Spies har du som udgangspunkt 6 kg håndbagage inkluderet i prisen. Hvis du synes, at det lige er i underkanten, kan du tilkøbe 14 kg indchecket bagage tur/retur for kun 250 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.05. – 25.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.05. – 23.05. (CPH)
  • 18.05. – 25.05. (CPH)
  • 19.05. – 26.05. (BLL)
  • 23.05. – 30.05. (CPH)
  • 25.05. – 01.06. (CPH)
  • 01.06. – 08.06. (BLL)
  • 08.06. – 15.06. (BLL)

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen i Chania kører der regelmæssigt busser til Rethymnon, hvor hotellet ligger (du skal af ved Skaleta). Du kan se ruteplanen på www.e-ketl.com. Hvis du gerne vil have styr på transporten hjemmefra, så er det også muligt. Du kan f.eks. booke en delt shuttlebus her til 190 kr. tur/retur.

   

   

  Lejebil

  Kreta er også et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Og lejebiler uden for højsæsonen er ganske billige. Du kan f.eks. leje en bil i en hel uge for bare 147 kr. pr. person. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  147 kr.

   

  5* Rimondi Grand Resort & Spa

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Lastminute til Grækenland med all inclusive: 1 uge på et 5* resort på Kreta til kun 2.434 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Jane Laulund Pedersen says:

   Hej REJSESPEJDER
   Jeg er ny i dette med at bestille en rejse.
   Så hvis jeg gerne vil bestille denne rejse med all incl til Kreta, Hvad gør jeg så?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jane 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  2. Kris Reinholdt says:

   Hej Rejsespejder. Vi vil gerne 4 personer afsted til Kreta 1uge i juni eller juli. Vi vil gerne flyve fra enten Billund eller KBH og der skal være all inclusive. 4 eller 5 stjernet hotel. Vi kan sagtems dele lejlighed hvis det er billigere. Hvad kan du trylle til os?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kris 🙂

    Jeg kan desværre ikke trylle, men jeg vil helt sikkert anbefale jer at vælge juni frem for juli. Det vil være markant billigere. I kan jo overveje rejsen ovenfor. I stedet for at flyve til Chania, kan I flyve til Heraklion fra København fra den 19.06. – 27.06. (dog med lidt skæve flytider) og finde hotellet ovenfor fra den 19.06. – 26.06. (har sparet en nat pga. de skæve flytider) til en samlet pris på lidt over 3.000 kr. pr. person med all inclusive.

    I kan også vente lidt og se, hvad der ellers kommer af gode tilbud her på bloggen. Juni plejer i hvert fald at være en måned, hvor der er en masse billige rejser til bl.a. Grækenland. Derfor kan I evt. downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher jeres ønsker 😉

    I kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  3. Michelle Hugger says:

   Hej Rejsespejder ☺️

   Er der ikke nogle billige ture hen over påsken?

   Mvh
   Michelle

  4. Ezgi Sahin says:

   Er der ikk nogen billige rejser hertil i slut juli start august?

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Ezgi 🙂

    Det er bare generelt dyrere at rejse i skolernes sommerferie. Men jeg har faktisk fundet fly og dette hotel til 4.417 kr. pr. person fra d. 28.07. – 05.08.

    Fly kan du finde her 🙂

    Hotel kan du finde her 🙂

    Når du vil se prisen for hotellet, skal du huske at trykke på knappen, hvor der står ’tilbud fra’ ved siden af den grønne ‘se tilbud’-knap.

    Vær opmærksom på, at på hjemrejsen skal du flyve kl. 4.00 om morgenen, derfor har jeg sat hotelopholdet fra d. 28.07. – 04.05. 🙂

    Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål 🙂

  se fly se hotel