Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.999 kr.
Rethymno-Mare-Water-Park-Kreta-banner
Pakkerejser

Grækenland med all inclusive: 1 uge på 5* hotel på Kreta fra kun 2.999 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Grækenland med all inclusive: 1 uge på 5* hotel på Kreta fra kun 2.999 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Kreta, 27 grader, strand, solskin, fem stjerner og all inclusive. Behøver du at vide mere? Kan du sammensætte en ferie med disse ingredienser, så har du en stensikker vinderopskrift på en superlækker ferie i Sydeuropa. All inclusive er nok den mest populære ferieform nu om dage, og samtidig er Kreta en af Grækenlands allermest populære øer. At hotellet i pakkerejsen herunder tilmed er et luksuriøst, femstjernet hotel tæt ved stranden sætter blot prikken over i’et! 

Luksusferie på Kreta

maj – oktober

fra

2.999 kr.

København og Billund ✈ Kreta

Pakkerejse til Kreta

Pakkerejse til Kreta med all inclusive

Når man finder et godt tilbud på en femstjernet all inclusive-rejse til Kreta, får man lidt den samme følelse i maven som et barn, der får den største pakke under juletræet

Det er i hvert fald den følelse, jeg sidder med.

Jeg har nemlig fundet en lækker pakkerejse til Rethymno Mare Hotel & Waterpark (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Rethymno Mare Hotel & Waterpark er et familievenligt all inclusive-hotel ved Rethymnon.

Hotellet har en skøn beliggenhed kun et stenkast fra stranden. Det betyder også, at du fra hotellet har en førsteklasses udsigt over havet!

Skal rejsen ikke kun gå med at ligge på stranden, kan du jo spice tingene op og i stedet snuppe en dag eller to ved poolen 😉

Hotellet har nemlig et dejligt poolområde med tre lækre pools, hvoraf to af dem er børnepools. Og med flere vandrutsjebaner og andre sjove vandaktiviteter er der virkelig gjort meget for at skabe et sandt vandmekka for de mindste gæster!

Er du til aktiv ferie, så har du mulighed for at deltage i f.eks. ridning eller mountainbiking (mod betaling). Der er også masser af spændende aktiviteter for børn, som hotellets børneklub står for.

Hotellet har både en buffetrestaurant, en a la carte-restaurant og hele 4 barer. Og det kommer du jo til at nyde godt af under dit ophold, når det er med all inclusive

Pakkerejse til Kreta med all inclusive – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Corendon.

Du kan finde rejsen i juni, juli, august, september og oktober med afrejse fra København og Billund.

Priserne er også skarpe. P.t. kan du finde rejsen helt ned fra kun 2.999 kr. pr. person ved en rejse for to (fra København lørdag den 3. juni og fra Billund lørdag den 10. juni).

Det er tit sådan med charterrejser, at den nærmeste afgang er den billigste. Dog kan du godt finde afgange til fine priser på flere datoer.

Frapriser (pr. person)

  • Juni: 2.999 kr.
  • Juli: 8.999 kr.
  • August: 7.885 kr.
  • September: 6.370 kr.
  • Oktober: 6.745 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Billeder fra hotellet

Kreta

Kreta

Kreta

Kreta

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Grækenland med all inclusive: 1 uge på 5* hotel på Kreta fra kun 2.999 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveGrækenland med all inclusive: 1 uge på 5* hotel på Kreta fra kun 2.999 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud