• 13 feb 2020

  Grækenland med all inclusive: 1 uge på et 5* resort på Kreta fra kun 2.889 kr. inkl. fly, all inclusive og privat pool

  Kreta, 27 grader, strand, solskin, 5 stjerner, all inclusive. Hvad mere behøver du at vide? Kan du sammensætte en ferie med disse ingredienser, så har du en stensikker vinderopskrift på en superlækker ferie i Sydeuropa. All inclusive er nok den mest populære ferieform nu om dage, og samtidig er Kreta en af Grækenlands allermest populære øer. At hotellet tilmed er et luksuriøst 5* resort tæt på stranden sætter blot prikken over i’et!

   

  Og når ja! Jeg mangler da lige at fortælle dig, at du kan toppe alle ingredienserne med din egen private pool! Så bliver en ferie til Kreta altså ikke meget bedre.

   

  *OPDATERING: Det lader desværre til at classic-suite er udsolgt på de fleste datoer. Til gengæld kan du finde både juniorsuite og almindelig suite som alternativ.*

  Luksusferie på Kreta
  april - oktober
  fra2.889 kr.
  København
  Kreta
  Billige fly til Kreta
  946 kr.
  Hotel på Kreta
  f.eks. det 5* Rimondi Grand Resort & Spa
  1.943 kr.
  OBS! Husk at vælge værelset med privat pool ("Classic-suite med privat pool")
  Hotel
  1.943 kr.
  Fly
  946 kr.
  Total (pr.person)
  2.889 kr.

  Hotel på Kreta

  Tæt på byen Rethymnon har jeg fundet det flotte 5* Rimondi Grand Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor). Denne herlighed af et hotel byder på et indbydende poolområde, børnepool, spaområde og en privat strand (med gratis shuttlebus frem og tilbage). Du kan se et mindre billedgalleri nederst i artiklen – glæd dig til det!

   

  Som man kan forvente af et 5* hotel, bliver du selvfølgelig indkvarteret i et rigtig fint værelse med aircondition, wi-fi, TV og eget badeværelse. Men det bedste af det hele er næsten, at du med dette tilbud også har all inclusive og egen private pool! Hvor fedt er det ikke lige, at du ikke skal slås med andre om at få plads ved poolen? Du kan simpelthen starte hver morgen i ro og fred og tage en dukkert uden at skulle tage stilling til andre. Det lyder som den perfekte morgen i mine ører! At du tilmed ikke skal løfte en finger selv hele dagen i forhold til mad og drikke – så har du efter min mening den helt rette cocktail.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold med all inclusive og privat pool fra tirsdag den 5. maj til tirsdag den 12. maj til 3.885 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.943 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem 400 – 750 kr. pr. nat i de fleste måneder inkl. skolernes sommerferie. Hvis du ikke vil have din egen pool, kan du selvfølgelig også finde et værelse uden. Et værelse uden pool (i samme rejseperiode) koster 2.905 kr. Det vil sige en pris på 1.453 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Det er altså denne herlighed af en pool, du kan se frem til!

   

  Billige fly til Kreta

  Kreta er en af de destinationer, hvor du kan finde flybilletter hos Norwegian. I april og maj kan du lige nu finde fly til mellem 900 – 1.200 kr. tur/retur. Fra juni og frem til august stiger priserne til ca. 1.300 – 2.000 kr. Dog kan du efter skolernes sommerferie igen finde de billige fly til ca. 900 kr.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra København med Norwegian fra tirsdag den 5. maj til tirsdag den 12. maj til 946 kr. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland eller Hamborg. Når vi nærmer os sommermånederne, er jeg dog helt overbevist om, at der bliver åbnet op for direkte ruter fra Jylland.

   

  Grundet Norwegians nye bagageregler får du ikke længere håndbagage med i prisen. Du må dog gerne have en lille taske med, som kan være under sædet foran dig. Hvis du synes, at det er lige i underkanten, kan du tilkøbe mere håndbagage for 70 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.05. – 12.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.04. – 21.04.
  • 23.04. – 30.04.
  • 28.04. – 05.05.
  • 09.05. – 16.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • 02.06. – 09.06.
  • 23.06. – 30.06.
  • 20.07. – 27.07. – i skolernes sommerferie
  • 27.07. – 03.08. – i skolernes sommerferie
  • 03.08. – 10.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • 20.08. – 27.08.
  • 25.08. – 01.09.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen i Chania kører der regelmæssigt busser til Rethymnon, hvor hotellet ligger (du skal af ved Skaleta). Hvis du gerne vil have styr på transporten hjemmefra, er det også muligt. Du kan f.eks. booke en delt shuttlebus her til 193 kr. tur/retur.

   

   

  Lejebil

  Kreta er også et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Og lejebiler uden for højsæsonen er ganske billige. Du kan f.eks. leje en bil i en hel uge for bare 214 kr. pr. person. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  214 kr.

   

  5* Rimondi Grand Resort & Spa

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Grækenland med all inclusive: 1 uge på et 5* resort på Kreta fra kun 2.889 kr. inkl. fly, all inclusive og privat pool

  1. Vibeke says:

   Hej,

   Vil du nævne de datoer du kan finde med “classic suite”? Jeg synes ikke jeg finder nogen nemlig. 🙂

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Vibeke,

    Øv øv … Jeg kan desværre heller ikke finde nogle datoer med classic suite mere – så mon ikke de er væk 🙂

  2. Cathrine says:

   Jeg synes ikke jeg kan finde hotel til 555 pr. Nat. Synes vi er oppe i det dobbelte nu? Eller er det mig det gør det helt forkert?

   • Rejsespejder says:

    Hej Cathrine,
    det er korrekt. Deres “Classic Suite med Pool” er desværre udsolgt på de datoer jeg har brugt i eksemplet. Det der er tilbage er deres “Suite med Pool”, som er nogle lidt nyere og større suiter og ja, de koster omkring 1.000 kr. pr. nat. Men det gælder kun på de datoer – jeg kan se, at der også findes andre datoer, hvor “Classic Suite med Pool” stadig er tilgængeligt :).

  3. Jannie says:

   Hej,

   Hvad kan det være i anbefaler loveholidays der får, folk ikke ligefrem snakker pænt om på trustpilot? Har i selv erfaring med dem?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jannie 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Det er faktisk et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt. Loveholidays er måske (endnu) ikke så kendte herhjemme i Danmark, men de er faktisk et af Englands største online rejsebureauer. Så dem kan du godt stole på 😉

    Så vidt jeg kan se, har loveholidays.dk i øvrigt kun fået to anmeldelser – hvilket man ikke rigtig kan bruge til så meget. Hvis du derimod kigger på moderselskabets trustpilotside (loveholidays.com), får de 4,5 ud af 5 på baggrund af flere end 24.000 anmeldelser. Og det er som sagt rigtig flot i rejsebranchen 😉

  4. Britta says:

   Hej
   Hvordan ser jeg hvad all inklusive indebære?

  5. Lucilla says:

   Hej.
   Skal hele rejsen betales med det samme ? Vi er 5 måske 6 personer og vil rejse til September??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lucilla 🙂

    Ja, det skal den. På hotelbookingsiden (Loveholidays) står der ud for de billigste tilbud, at man skal betale hele prisen med det samme for at få tilbuddet til den lave pris.

  6. Jane Laulund Pedersen says:

   Hej REJSESPEJDER
   Jeg er ny i dette med at bestille en rejse.
   Så hvis jeg gerne vil bestille denne rejse med all incl til Kreta, Hvad gør jeg så?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jane 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

    • Lars says:

     Hvordan ser jeg det er med all incl ?

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Lars 🙂

      Jeg har taget billeder af hotelreservationen i hotelboksen. Der kan du på de to første billeder se, at der står “all-inclusive”. Og på det sidste billede af den endelige bestilling står der under forplejning “alt inklusiv” 😉

  se fly se hotel