Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.600 kr.
Beauport-Bay-St.-Aubin-Jersey-Kanaloeerne-lille-1
Weekendophold

London og Kanaløerne: 4 nætter med alle fly og hoteller fra kun 1.600 kr. p.p.

Weekendophold |

London og Kanaløerne: 4 nætter med alle fly og hoteller fra kun 1.600 kr. p.p.

Hvis du er på udkig efter en kort rejse, der gerne må skille sig ud fra mængden, så har jeg i dag kigget nærmere på en spændende kombirejse til London og Kanaløerne! London er London. Og den engelske hovedstad behøver næppe nogen yderligere introduktion. Kanaløerne vil derimod nok være et mere ubeskrevet blad for de fleste. Øerne ligger i Den Engelske Kanal ud for Normandiet, hvor den lune Golfstrøm er med til at sikre et fantastisk mildt og lækkert klima næsten hele året rundt. Faktisk gror der palmer på øerne! De to største og mest kendte Kanaløer er Jersey og Guernsey. Især Jersey, som er den største af Kanaløerne (men som kun fylder godt én femtedel af Bornholm), er i den grad en rejse værd. Her får du charmerende ø-ferie for alle pengene – med gyldne strande, gamle borge, en imødekommende lokalbefolkning, smuk natur, søde køer og meget mere!

Rundrejsen nedenfor er bygget op således, at du booker to returbilletter (én til London og én til Jersey) og tre hotelreservationer (én nat i London, to nætter på Jersey og én i London).

Du spørger måske, hvorfor ikke bare lave en tur kun til Kanaløerne? Det nemme svar er, at der ikke rigtig findes en fornuftig flyforbindelse fra Danmark. Man kunne selvfølgelig flyve til Kanaløerne via London på én billet – dog har de fleste afgange en ventetid på 4-5 timer. Så hele turen bliver lige pludselig ret lang – derfor er det næsten oplagt at tage et par storbydage i London med på denne tur.

Kombitur til London og Kanaløerne

januar – juni

fra

1.600 kr.

København, Billund, Aalborg, Aarhus ✈ London og Jersey

Billige fly til London

fra

97 kr.

Billund

København

Aarhus

Fly til Jersey

361 kr.

Hotel i London

588 kr.

Hotel på Jersey

554 kr.

Hotel

1.142 kr.

Fly

458 kr.

Total (pr. person):

1.600 kr.

Rejse til Kanaløerne – fly til London og Jersey

Det gode ved at designe denne kombitur med London som én af rejsens destinationer er, at du nemt kan finde billige tur/retur-billetter hos Ryanair fra både København, Billund, Aalborg og Aarhus. Fælles for alle lufthavne, så er det muligt at finde returbilletter til London mellem 250 og 600 kr. det meste af året.

Fra København og Billund kan du flyve alle ugens dage. Fra Aarhus kan du flyve alle ugens dage undtagen torsdage og søndage. Og fra Aalborg er der to ugentlige afgange i vintermånederne, mandage og fredage.

Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i et eksempel, hvor du flyver fra Aalborg fra mandag den 16. januar til fredag den 20. januar. På disse datoer koster flybilletterne kun 97 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

  • Billige afgange alle ugens dage

Billund

  • Billige afgange alle ugens dage

Aalborg

  • Billige afgange mandage og fredage (indtil marts – derefter mandage, torsdage og søndage)

Aarhus

  • Billige afgange alle dage undtagen torsdage og søndage

Fra London kan du så flyve billigt videre til Kanaløerne. Jeg har i dette eksempel valgt at tage til Jersey, da den har mest at byde ind med (og er billigst ift. fly). Vil du hellere til f.eks. Guernsey, kan du også finde flybilletter dertil.

Der er daglige afgange mellem London og Jersey, og prisniveauet for returbilletter ligger typisk under 600 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter fra tirsdag den 17. januar til torsdag den 19. januar til kun 361 kr. hos easyJet.

Rejse til Kanaløerne – hoteller

London

Til de to ophold i London har jeg fundet det trestjernede ibis London Earls Court (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger kun nogle få minutters gang fra metrostationen West Brompton, hvorfra du kun har fire stop til Harrod’s. Hyde Park ligger kun 11 minutter væk, og du skal kun bruge ca. 20 minutter i tuben på at komme til Oxford Circus, hvor du har to af Londons største shoppinggader (Oxford Street og Regent Street) – lækkert!

Derfor er det heller ikke så underligt, at tidligere gæster især fremhæver hotellets beliggenhed som et stort plus. De danskere, der har anmeldt hotellet, vurderer også, at man får meget hotel for pengene. Jeg er ganske enig 😉

Den første nat fra mandag den 16. januar til tirsdag den 17. januar koster 294 kr. pr. person (i alt 588 kr.). Den sidste nat fra torsdag den 19. januar til fredag den 20. januar koster opholdet det samme. For begge nætter ender du derfor med at betale 588 kr. pr. person.

Jersey

På Jersey har jeg fundet det anmelderroste trestjernede Hotel The Inn Boutique (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

Her får du et hotel med beliggenhed i Saint Helier, der er Jerseys hovedstad – og en utroligt hyggelig én af slagsen. Derudover har hotellet også vundet priser inden for hotelbranchen. Helt præcist har hotel 12 år i streg vundet guld fra ‘Quality in Tourism’.

Så ved dette hotel er du ikke i tvivl om, at du nok skal få kvalitet for dine penge!

Hotellet ligger en kort 15-20 minutters gåtur fra centrum af Saint Helier. Hotellet består derudover af 36 elegante og individuelt indrettet værelser med eget bad. Derudover har værelserne faldskærms-tv og wi-fi.

Hotellet er på flere hotelbookingsider beskrevet som det absolut venligste og mest serviceminded hotel i hele Saint Helier. Så du skal også kunne forvente en behagelig oplevelse med personalet.

Derudover har hotellet også sin egen restaurant og bar, som serverer mad efter sæsonen med friske råvarer og er velkendt blandt lokalbefolkningen.

Prisen for 2 nætter fra tirsdag den 17. januar til torsdag den 19. januar er i alt 1.108 kr. – dvs. kun 554 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i London eller på Jersey, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde andre hoteller. Ift. prisniveau er hoteller i London generelt temmelig dyre året rundt. På Jersey vil priserne være lavest hen over vinteren, mens de i løbet af foråret vil stige og så peake i sommerferien.

Rejse til Kanaløerne – inspiration til Kanaløerne

Jersey er nok lille i størrelse, men stor i personlighed. Og den er et eminent valg til en ø-getaway. Som den største af Kanaløerne har du nemlig det største udvalg af oplevelser – og nogle af dem kan du læse mere om herunder 😉

Øer er lig med kyster, og Jerseys 70 kilometer lange kyststrækning vil være oplagt til en rundtur. Naturen er lige så skøn, som den er vindblæst, og undervejs vil du opdage adskillige flotte sandstrande (især langs syd- og vestkysten). Det skiftende tidevand gør desuden, at naturoplevelserne ændrer sig, alt efter om du kommer ved flod eller ebbe.

Beauport Bay, St. Aubin

Rejse til Kanaløerne

Corbiere Lighthouse

Rejse til Kanaløerne

Nu hvor jeg har fundet et hotel i St. Helier, giver det sikkert sig selv, at du kommer lidt rundt i byen. Men uanset hvor på øen du bor, bør du gå på opdagelse i St. Helier, der er øens hjerte. Queen Steet og King Street byder som sagt på et væld af butikker, men du bør også gøre dig selv den tjeneste at en nyde omgang ’afternoon tea’. Eftermiddagsteen serveres som regel mellem kl. 14.30 og 18.00 – og er ofte akkompagneret af små sandwiches, scones og kager.

Lige uden for St. Helier finder du også ’Elizabeth Castle’ – en borg fra det 16. århundrede, der i sin tid blev bygget for at beskytte øen mod fjender fra havet. Sørg dog for at time dit besøg til Elizabeth Castle med ebbe. Så slipper du nemlig for at skulle med båd.

Elizabeth Castle

Rejse til Kanaløerne

Afslutningsvis vil jeg runde af med en lille fun fact/cow fact om Jersey. En af de ting, som Jersey er særligt kendt for, er nemlig jerseykøer! Kvægracen stammer fra oprindeligt fra Jersey og er derfor blevet opkaldt efter sin ”moder-ø”. Og hvis du spørger en ægte mælke-connaisseur, vil de fortælle dig, at jerseymælk smager af mere end almindelig mælk. Så uanset om vejret er sommerligt eller ej, er du næsten nødt til at smage en jersey-flødeis lavet på mælk fra jerseykøer.

Rejse til Kanaløerne

Rejse til Kanaløerne – transport til/fra Stansted

Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige stationer i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster kun 5 pund (ca. 44 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

Hvis du hellere vil betale lidt ekstra for at spare tid, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget. Dette tog bringer dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 142 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 62 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

Fra Jersey Airport kører buslinje 15 regelmæssigt fra lufthavnen til St. Helier via Red Houses og St. Aubin. Du ankommer til Liberation Station, hvorfra du har 1 km (ca. 13 minutters gang) til Mayfair Hotel.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

London og Kanaløerne: 4 nætter med alle fly og hoteller fra kun 1.600 kr. p.p.London og Kanaløerne: 4 nætter med alle fly og hoteller fra kun 1.600 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud